Şimdi Ara

hp nw8440 ile projeksiyon uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende hp laotop var bazı projeksiyon cihazlarında (örneğin toshiba ve benq da ) ve cad uygulamalarında ekranda yaptığım işlemleri göremiyorum, catiayı açınca ekran eksik gösteriyor (ürün ağacı kısmı gözükmüyor)
    sorun driver sorunu değil gerekne güncellemeleri yaptım. sorun ne olabilir?

• Şimdi şunu iyice anlayalım..
    Bazı cihazlarda (toshiba ve benq) HERŞEY de sorun çıkartıyor..
    Cad uygulaması açtığn zaman da toshiba ve benq ayırmıyor tüm projeksiyon cihazlarında mı sorun çıkartıyor?
  • hayır herşeyde sorun çıkarmıyor sadece catia da sorun çıkartıyor
    toshiba ve benq derken denenen projeksiyon cihazları modellerini bilmiyorum
    laptopun sahibi catia eğitimcisi ve sürekli eğitim için değişik yerlere gidiyor ve bazı gittiği yerlerde dediğim gibi ekranda görün eksik olabiliyor
  • çözünürlüğe dikkat edin. Bende Pro Engineer da sunum yaparken 1680*1050 olan çözünürlüğü 1280*1024 e indirmek zorunda kalıyorum. (Projeksiyon 1280*1024 olduğu için)

@mesuthaksoy ; sen nerelerdesin gözükmüyorsun ?
  • @clarion sorun çözünürlükte değil 1280*1024 ün altına düşürmeyide denedik,
    arkadaş daha önce yabancı bir forumda (adını hatırlamıyor) bu sorunu bulup ekran sürücüsünden bir .dll dosyası silerek sorunu çözmüş (arkadaş o .dll dosyasının adınıda hatırlamıyor) fakat format atılıp tekrar windows kurulunca sorun tekrar çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarion

@mesuthaksoy ; sen nerelerdesin gözükmüyorsun ?

Merhaba kardeşim :))))))

İş güç hayat mücadelesi ailevi sağlık sorunları derken pek bakamadım foruma ama inş eskisi gibi sizlerle beyin fırtınasına devam :)
    Saygılarımı sunuyorum

Konu ile ilgili kısıma dönersek eğer;
    Eğer doğru bir şekilde arama yapabilirsek google da olumlu sonuçlara ulaşabileceğimizi düşünüyorum..
    O yüzden bir araştırma yapıp geri döneceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.