Şimdi Ara

HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.063
Cevap
31
Favori
90.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond

İ7 li olan model de kaç tane m2 ssd girişi var acaba 1 tb lık tek parça mı ek 512 gblık takabilir miyiz
    Tek parça 1TB M2 var, bir tane de boş, soğutuculu M2 slotu var.
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevap için kendimiz ek taksak bir sorun olmaz herhalde değil mi garantide vs
  • Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok, arayıp netleştirirseniz bize de iletin lütfen. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar RTX 2070'li model yeniden indirimde. Ben RTX2060'lı modeli alıp, bu modeli görünce iade etmiştim. Bugün siparişi verdim. Şu anda dip fiyatta. İhtiyacı olan kaçırmasın.
    https://forum.donanimhaber.com/yaniyor-hp-omen-15-i7-10750h-rtx-2060-16gb-ram-144hz-72-ntsc-fullhd-1-tb-ssd-11-744-tl--145357865#145358016
  • Ürünün klavye aydınlatması bölge bölge sabit şekilde mi ayarlanıyor? Diğer modellerde olduğu gibi animasyonlu aydınlatma veya her tuşa farklı bir renk atama yapılamıyor mu?
  • nsgs55 N kullanıcısına yanıt
    Animasyon mevcut değil 4 bölgeli renkleri değiştirebiliyorusnuz

• P0yrazz kullanıcısına yanıt
    Sizce güncelleme ile değişme olasılığı var mıdır? Yoksa böyle kalır mı?
    Getirilebilir neden olmasın

Kalır çünkü o bir donanım özelliği, onun için klavyenin her tuşunun renklendirilebilir olması gerekiyor, 90$’cık farkı var. :)

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım yurt dışı sitesinden 60$ istiyor. Çok şaşırdım bu kadar fazla değil gibi aklımda kalmıştı.

En güzeli USA sitesi gibi özellik ekleyip çıkartılabilir olması tabii ama 3. parti sitelerden satıldığı için hep 4 bölgeli yapmaları iyi olmuş. Kafadan 500₺ eklerdi fiyata.
  • Hocam amd versiyonlarının ne zaman geleceği ile ilgili bir gelişme yaşandı mı dolar malum beklemeye değer mi bilmiyorum

• Ex:re E kullanıcısına yanıt
    Bende ayni şeyden muzdaribim. Hocam mayistan beri amd bekliyorum. Asus lenovo dell hepsini incelemelerini okudum en iyisi hp omen gorunuyor

• hayirli olsun. ryzenin tarihi netlesmis. HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H

• Yıl sonunu bekleyeceğime,yeni 3000 serisi ekran kartlarını beklerim daha iyi. Amma az stok varmış şu işlemcilerde be...
  • Zorla yurtdişindan getirtcekler adama ya amma uzun sürdu millet temmuzda incelemelere başladi biz yil sonu alcaz.

• Herhalde rtx 2060 ile birlikte getirmeyi planlıyorlar

• Pil ömrünü uzatmak için kullanabileceğimiz bir program var mı? Batarya doluluğunu %70-80 gibi bir değerde sınırlandırmak istiyorum. BIOS'da bununla ilgili bir ayar göremedim. Omen command center'da da yok. HP'nin bir yazılımı varmış ama o da iş bilgisayarları için. Yüklemeyi denemedim. Çözüm önerisi olan var mı?
  • Bu bilgisayarın 2060 veya 2070 max q versiyonunu almayı düşünüyorum da öğrenci olduğum ve normal şartlarda her gün taşımam gerekeceği için ekran boşluğu beni düşündürüyor.Lenovo legion 5 ile yakın fiyattalar fikir verebilirseniz sevinirim
  • Dell 7567 yi satıp en ucuz gtx li hp alsam nasıl olur sizce ? sonuçta yenilemiş olurum ancak 1050ti dan 1050 ye düşerim.
  • Yok mu kullananlardan kimse Rtx 2070 max q olanı indirimle beraber ilgimi çekiyor ancak ekrandaki sorun gözümü korkutuyor.Okula vs taşıdıkça ileride ne olacağını düşünüyorum açıkçası.Lenovo legion 5in 2060 versiyonu ile aynı fiyata geliyorlar.Ne yapsam kararsız kaldım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.