Şimdi Ara

HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.063
Cevap
31
Favori
90.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende hp omenin 15-ek0003nt olan 11999 tl Modelini Hepsiburadadan almıştım cumartesi günü elime geçti kurulumu yaptım güzelce windows driverleri güncellerken ne göreyim ekranın tam orta yerinde ölü pikselle karşılaştım Başımdan kaynar sular indi tabi hiçbir şey yapasım gelmedi cihazla o andan sonra iade etmeyi düşündüm hemen talep oluşturdan iade talebi aldım bugün sabah itibariyle cihazı kargoya verdim iade için içine windows yüklemiştim ama geri sildim windowsu Müşteri hizmetleri sormuştu içine yazılım yüklediniz mi diye ben de yüklemeden nasıl görebilirdim ölü pikseli diye çıkıştım siyah ekran haricinde her renk de belli oluyor şimdi size sorum iademi kabul ederler mi yoksa uğraştırırlar mo beni zora sokarlarsa hakem heyetine kadar gitmeyi düşünüyorum sonuçta bana ayıplı ürün geldi düşüncelerinizi fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
    HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu bende de oldu ekranın sol altında var ama çok dert etmedim bu durumu. Etmeli miydim acaba? Çok küçük sizdeki gibi bir nokta var.

• Hocam retail attılarsa bayağı güzel olmuş. Retail atılmıyor diye biliyorum çünkü çok pahalı. Öyleyse gerçekten süper olmuş.

• vivalaliberta V kullanıcısına yanıt
    Valla aynı renk aynı nokta bu pclerde kronik sorun mu acaba iade kabul olunca tekrar aynı pc yi almak istiyordum kafam karıştı açıkçası yeni aldıysanız bence dert etmeniz lazım sonuçta ölü piksel hatası

Hocam sorgulattığımda şöyle yazıyor:
  • Beyler, klavye koruyucuya ve bilgisayar çantasına ihtiyacım var. Önerebileceğiniz ürün var mı?

Sık sık seyahat etmiyorum şöyle bir ürüne link bu kadar para vermek mantıklı mı? Önceliğim laptopu dışarıdan darbelere karşı iyi koruması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 31 Ağustos 2020; 15:31:41 >
  • 4800H olan çok çok iyi olsa da, bugün Amazon'dan bir fırsat denk geldi. HP yerine HP değil de Gigabyte Aero aldım.

RTX 2080 Super Max-Q
    Core i9 10980HK
    32GB DDR4 RAM
    512GB NVMe SSD
    4K AMOLED 15.6" Panel

Şeklinde genel olarak. Toplam 2100 USD'ye mal oldu. Ürün gelince yorumlarım, elimdeki HP ile kıyasını yaparak.
    Retail geçiyor sorguladığımda ama anlattığınız bilgiler ile çok çelişiyor ilginç. 50 liralık ürün yani size attığım link.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

4800H olan çok çok iyi olsa da, bugün Amazon'dan bir fırsat denk geldi. HP yerine HP değil de Gigabyte Aero aldım.

RTX 2080 Super Max-Q
    Core i9 10980HK
    32GB DDR4 RAM
    512GB NVMe SSD
    4K AMOLED 15.6" Panel

Şeklinde genel olarak. Toplam 2100 USD'ye mal oldu. Ürün gelince yorumlarım, elimdeki HP ile kıyasını yaparak.
    hocam link var mı
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    amazon.com
    [2020] Gigabyte AERO 15 OLED YB Thin+Light High Performance Laptop, 15.6" 4K UHD OLED Display w/ 100% DCI-P3, GeForce RTX 2080 SUPER Max-Q, i9-10980HK, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, Up to 8.5-hrs Battery
    https://www.amazon.com/Gigabyte-AERO-15-OLED-Performance/dp/B0851J3GRY/ref=sr_1_11?dchild=1&keywords=10980hk&qid=1598907826&sr=8-11

• quote:

https://www.amazon.com/Gigabyte-AERO-15-OLED-Performance/dp/B0851J3GRY/ref=sr_1_11?dchild=1&keywords=10980hk&qid=1598907826&sr=8-11
    hocam nasıl o fiayata aldın ve ürün türkiye ye gönderilmiyor
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Düşmüştü hocam, bir arkadaş söyledi. Bakalım, gönderilmeyebilir de. Gönderime kapatılmış.
  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu konuyu çok araştırdım aslında ama her kafadan ayrı ses çıkıyor, bu da bir gerçek. Hatta mağazada satılan fazla pahalı windows 10 keylerine talep az olduğundan microsoft’un el altından piyasaya bu tarz ürünleri sürüp cracklemenin önüne geçmeye çalıştığını söyleyenler de var. Hangisi doğrudur yanlıştır bilemiyorum şu aşamada. Satıcıların çoğunun şark kurnazı olduğu ortada ve değişik bir strateji yürütüyor olabilirler. Mesela satarken retail ya da oem diye satıyor ama daha ucuz olan mak key gönderiyor çoğu ve sen dönüş yaparsan “üzgünüz bir yanlışlık olmuş, yenisini gönderiyoruz” diyerek olayı spontane hale getiriyorlar. Biz bu konularla ilgili olduğumuz için satışta yazan şeyi alabiliyoruz ama ilgisiz birçok insana oem-retail diye mak yutturuluyor. Bir şekilde böyle böyle asimetrik kar ediyorlar bence. Bir katakullinin olduğu net, değişik bir çark oluşturulmuş.

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi fiyat. O paraya aldığınız cihaz bedava resmen! Türkiye'de o işlemcili bir laptop almak isteseniz 20 bine bile bulamayabilirsiniz. Hayırlı olsun.
  • quote:

Güle güle kullanın... Şu linkleri aldığımız zaman paylaşsak da bizler de yararlansak? :)
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    O fiyata almaniz imkansiz. Ayrica boyle bir firsat olsa redditte kesin paylasilirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Düşmüştü hocam, bir arkadaş söyledi. Bakalım, gönderilmeyebilir de. Gönderime kapatılmış.
    Tam dediğiniz fiyata GTX1650 olan versiyon geliyor ama başlığında hala aşağıdaki yazıyor, karışmış olmasın?

[2020] Gigabyte AERO 15 OLED YB Thin+Light High Performance Laptop, 15.6" 4K UHD OLED Display w/ 100% DCI-P3, GeForce RTX 2080 SUPER Max-Q, i9-10980HK, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, Up to 8.5-hrs Battery
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Hocam forum forum gezip link atamayız takdir edersiniz ki. :) Müşteri hizmetlerinin 5 kez evet 2080'li model gelecek demesine rağmen de halen ürünü resmi olarak teyit ettirebilmiş değiliz.

Bu teyit edilmiş bir fırsat da değil, Reddit'te yer almaz dolayısıyla. Doğru ürün gelirse bilgilendiririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam forum forum gezip link atamayız takdir edersiniz ki. :) Müşteri hizmetlerinin 5 kez evet 2080'li model gelecek demesine rağmen de halen ürünü resmi olarak teyit ettirebilmiş değiliz.

Bu teyit edilmiş bir fırsat da değil, Reddit'te yer almaz dolayısıyla. Doğru ürün gelirse bilgilendiririm.
    Elbette forum forum gezip link atamazsınız ama bu forumu gezip bu bilgiyi bizimle paylaşıyorsanız yanında link'i de olsaydı saatler önce haberimiz olurdu, biz de değerlendirirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 1 Eylül 2020; 14:16:14 >
  • İ7 li olan model de kaç tane m2 ssd girişi var acaba 1 tb lık tek parça mı ek 512 gblık takabilir miyiz

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.