Bildirim
HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H (23. sayfa)
Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta, 15.1 lt : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B08BCSLJBC
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hocam retail attılarsa bayağı güzel olmuş. Retail atılmıyor diye biliyorum çünkü çok pahalı. Öyleyse gerçekten süper olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla aynı renk aynı nokta bu pclerde kronik sorun mu acaba iade kabul olunca tekrar aynı pc yi almak istiyordum kafam karıştı açıkçası yeni aldıysanız bence dert etmeniz lazım sonuçta ölü piksel hatası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Beyler, klavye koruyucuya ve bilgisayar çantasına ihtiyacım var. Önerebileceğiniz ürün var mı?
Sık sık seyahat etmiyorum şöyle bir ürüne link bu kadar para vermek mantıklı mı? Önceliğim laptopu dışarıdan darbelere karşı iyi koruması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 31 Ağustos 2020; 15:31:41 > -
4800H olan çok çok iyi olsa da, bugün Amazon'dan bir fırsat denk geldi. HP yerine HP değil de Gigabyte Aero aldım.
RTX 2080 Super Max-Q
Core i9 10980HK
32GB DDR4 RAM
512GB NVMe SSD
4K AMOLED 15.6" Panel
Şeklinde genel olarak. Toplam 2100 USD'ye mal oldu. Ürün gelince yorumlarım, elimdeki HP ile kıyasını yaparak. -
Retail geçiyor sorguladığımda ama anlattığınız bilgiler ile çok çelişiyor ilginç. 50 liralık ürün yani size attığım link. -
hocam link var mıquote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
4800H olan çok çok iyi olsa da, bugün Amazon'dan bir fırsat denk geldi. HP yerine HP değil de Gigabyte Aero aldım.
RTX 2080 Super Max-Q
Core i9 10980HK
32GB DDR4 RAM
512GB NVMe SSD
4K AMOLED 15.6" Panel
Şeklinde genel olarak. Toplam 2100 USD'ye mal oldu. Ürün gelince yorumlarım, elimdeki HP ile kıyasını yaparak. -
amazon.com[2020] Gigabyte AERO 15 OLED YB Thin+Light High Performance Laptop, 15.6" 4K UHD OLED Display w/ 100% DCI-P3, GeForce RTX 2080 SUPER Max-Q, i9-10980HK, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, Up to 8.5-hrs Batteryhttps://www.amazon.com/Gigabyte-AERO-15-OLED-Performance/dp/B0851J3GRY/ref=sr_1_11?dchild=1&keywords=10980hk&qid=1598907826&sr=8-11
-
hocam nasıl o fiayata aldın ve ürün türkiye ye gönderilmiyorquote:
https://www.amazon.com/Gigabyte-AERO-15-OLED-Performance/dp/B0851J3GRY/ref=sr_1_11?dchild=1&keywords=10980hk&qid=1598907826&sr=8-11 -
Düşmüştü hocam, bir arkadaş söyledi. Bakalım, gönderilmeyebilir de. Gönderime kapatılmış. -
Hocam ben bu konuyu çok araştırdım aslında ama her kafadan ayrı ses çıkıyor, bu da bir gerçek. Hatta mağazada satılan fazla pahalı windows 10 keylerine talep az olduğundan microsoft’un el altından piyasaya bu tarz ürünleri sürüp cracklemenin önüne geçmeye çalıştığını söyleyenler de var. Hangisi doğrudur yanlıştır bilemiyorum şu aşamada. Satıcıların çoğunun şark kurnazı olduğu ortada ve değişik bir strateji yürütüyor olabilirler. Mesela satarken retail ya da oem diye satıyor ama daha ucuz olan mak key gönderiyor çoğu ve sen dönüş yaparsan “üzgünüz bir yanlışlık olmuş, yenisini gönderiyoruz” diyerek olayı spontane hale getiriyorlar. Biz bu konularla ilgili olduğumuz için satışta yazan şeyi alabiliyoruz ama ilgisiz birçok insana oem-retail diye mak yutturuluyor. Bir şekilde böyle böyle asimetrik kar ediyorlar bence. Bir katakullinin olduğu net, değişik bir çark oluşturulmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şaka gibi fiyat. O paraya aldığınız cihaz bedava resmen! Türkiye'de o işlemcili bir laptop almak isteseniz 20 bine bile bulamayabilirsiniz. Hayırlı olsun. -
Güle güle kullanın... Şu linkleri aldığımız zaman paylaşsak da bizler de yararlansak? :)quote:
https://www.amazon.com/Gigabyte-AERO-15-OLED-Performance/dp/B0851J3GRY/ref=sr_1_11?dchild=1&keywords=10980hk&qid=1598907826&sr=8-11 -
O fiyata almaniz imkansiz. Ayrica boyle bir firsat olsa redditte kesin paylasilirdi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tam dediğiniz fiyata GTX1650 olan versiyon geliyor ama başlığında hala aşağıdaki yazıyor, karışmış olmasın?quote:
Düşmüştü hocam, bir arkadaş söyledi. Bakalım, gönderilmeyebilir de. Gönderime kapatılmış.
[2020] Gigabyte AERO 15 OLED YB Thin+Light High Performance Laptop, 15.6" 4K UHD OLED Display w/ 100% DCI-P3, GeForce RTX 2080 SUPER Max-Q, i9-10980HK, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, Up to 8.5-hrs Battery -
Hocam forum forum gezip link atamayız takdir edersiniz ki. :) Müşteri hizmetlerinin 5 kez evet 2080'li model gelecek demesine rağmen de halen ürünü resmi olarak teyit ettirebilmiş değiliz.
Bu teyit edilmiş bir fırsat da değil, Reddit'te yer almaz dolayısıyla. Doğru ürün gelirse bilgilendiririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elbette forum forum gezip link atamazsınız ama bu forumu gezip bu bilgiyi bizimle paylaşıyorsanız yanında link'i de olsaydı saatler önce haberimiz olurdu, biz de değerlendirirdik.quote:
Hocam forum forum gezip link atamayız takdir edersiniz ki. :) Müşteri hizmetlerinin 5 kez evet 2080'li model gelecek demesine rağmen de halen ürünü resmi olarak teyit ettirebilmiş değiliz.
Bu teyit edilmiş bir fırsat da değil, Reddit'te yer almaz dolayısıyla. Doğru ürün gelirse bilgilendiririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 1 Eylül 2020; 14:16:14 > -
İ7 li olan model de kaç tane m2 ssd girişi var acaba 1 tb lık tek parça mı ek 512 gblık takabilir miyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X