Şimdi Ara

HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.063
Cevap
31
Favori
90.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Báistídhubh

SSD eklerken burada ve internette herkes termal pedin jelatinini kaldırmak gerektiğini yazmıştı. Bugün SSD eklerken açtığımda pedin üzerinde jelatin yoktu, hatta bakır kısmın üzerinde parmak izi vardı. Benden kaynaklı olabileceğini düşündüm ama denediğimde benim parmağım iz bırakmadı. Oysa ürün elime mühürlü kutuda ulaşmıştı. Bilgisayar taze plastik kokuyordu ve mühürlü poşet içindeydi. SSD soğutucusu sebebiyle kullanılmış ürün gibi geldi bana ama, bunu anlamam için başka bir yol var mıdır? Sizce ne yapmalıyım? Ürün sorunsuz ancak on bin liranın üzerinde para verip böyle bir şeyle karşılaşmak can sıkıcı açıkçası.

Buna ekleme yapmak istiyorum. Bilgisayarımı Ocak sonunda aldım. HP Support Assistant uygulamasında garanti başlangıç tarihi 04.06.2020 yazıyor. 6,5 ay öncesi yani. Böyle bir şey başına gelen var mı? Nasıl bir yol izlediniz? Nasıl bir yol izlemeliyim?

• polatxp635 kullanıcısına yanıt

Cihazı kapattığımda siyah ekranda kalıyor ve çalışmaya devam ediyor.

• WolverineJx W kullanıcısına yanıt
    Bu sorun, benim başka bir bilgisayarımda oluyor. Yazılımsal diye düşünüyordum ben ama donanımsal bir arıza mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatxp635 -- 2 Mart 2021; 13:9:46 >

Hiç bilmiyorum maalesef..

• Báistídhubh kullanıcısına yanıt

Bu gayet normal bir durum. Msi ge73 gtx1070 li notebook um da ben aldıgım zaman dan 3-4 ay önce baslamis görünüyor idi. Msi i aradım seri no verdim kontrol etti bana dediği o ithalat tarihi. Hdd ram anakart aldım bunlardada aynı şekilde garanti başlangıcı çok önceden görünüyor idi.

SSD kullanım süresine baktınız mı ? İçini açmadan vidalarda vida izi gördünüz mü? En önemlisi laptop u açtıgınız da parmak izi tarzı şeyler varmıydı. Fabrika hatası olabileceğini düşünüyorum ama kullanılmış ta olabilir

• Arkadaşlar notebook soğutucu almak istiyorum. Acaba bizim modelle tam uyumlu bir soğutucu var mıdır?

Zalman NS2000

• Arkadaşlar bu modelin Ryzen 7 4800H, 1650Ti, 1080p 60hz %45 ntsc versiyonuna 9,5-10k vermek mantıklı mıdır?

Ekran içime sinmese de bu fiyata daha iyi bir alternatif bulamadım.

Monster almak istemiyorum. OMEN'in bu tasarımını, inceliğini gerçekten beğendim.

• Báistídhubh kullanıcısına yanıt
    Orda destek var mesaj at düzeltiyorlar.
  • Omen Center undervolting ayarları bir sure sonra off olarak kalıyor sizde de bu problem mevcut mu?

• Arkadaşlar bu modelin Ryzen 7 4800H, 1650Ti, 1080p 60hz %45 ntsc versiyonuna 9,5-10k vermek mantıklı mıdır?

Ekran içime sinmese de bu fiyata daha iyi bir alternatif bulamadım.

Monster almak istemiyorum. OMEN'in bu tasarımını, inceliğini gerçekten beğendim.

• blind pilot kullanıcısına yanıt

Tasarım olarak çok güzel cihaz ama gtx 1650ti lı laptpa o kadar para vermezdim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rtx 2070 versiyonlu 5 aylık pcmin şarjı 2 saatten az gidiyor, bu normal mi?

• Lateral... L kullanıcısına yanıt

OMEN Gaming Hub üzerinden Graphics Switcher ayarı Hybird mü diye kontrol edin. Buna ek olarak HP Support Assistant ile pil denetimi gerçekleştirebilirsiniz. Benim alttaki gibi, yaklaşık 7-8 aydır çok uzun saatler prize takılı (i7-2060'lı versiyon) şekilde kullanıyorum. Saat olarak ölçme fırsatım yok genelde oyun veya ağır işlerde kullandığım için.

• Tasarım Kapasitesi: 6140 mAh
    • Tam Şarj Kapasitesi: 5344 mAh (87%)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 9 Mart 2021; 2:14:53 >
  • zodd kullanıcısına yanıt

Ben yaşıyordum. Zaten ThrottleStop ile undervolt yapmak daha mantıklı ve gerçekten basit, ilk mesajda bulabilirsiniz. Onu tavsiye ederim.

• beyler i5'li modelde bu aralar darboğaz yemeye başladım fifa r6 gibi oyunlarda gereksiz fps drop yiyorum çözümü nedir underwolt yaptım çözemedim
  • altı üstü fifa 21 oynuyorum beyler sorun ne

HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H
  • Arkadaşlar yeni laptop almak isteyenler için öneriyorum bu modellere yönelebilirsiniz.

https://www.amazon.com/gp/product/B085B3GFRL/ref=ox_sc_act_title_3?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1&ie=UTF8&th=1&utm_source=spydrop 2070li MSI Laptop

https://www.amazon.com/gp/product/B08SWJHHBT/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1&ie=UTF8&th=1&utm_source=spydrop 3060 MSI Laptop

uygun fiyatlı olarak da şu https://www.amazon.com/gp/product/B08H2H89K1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1&ie=UTF8&th=1&utm_source=spydrop

En iyisi olsun diyorsanız 2. linkteki laptopun 3070lisini alın geçin ama uygun fiyatlı olsun istiyorsanız 3. seçenek güzel. 1. seçenek de 3070 8gblı laptopların fiyatı 2000$ civarında olduğu için 1.seçenek de ideal.

• Quiet00 kullanıcısına yanıt

Son güncellemelerden sonra ben de bu sorunu yaşamaya başladım dostum

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.