Şimdi Ara

Hp Omen 17 - Cb001nt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu bilgisayarı aldım HP nin galiba 2019 2.çeyrekte çıkardığı bir bilgisayar. Bu bilgisayar hakkında bir yorumunuz var mı acaba. Ürün donanım olarak gayet güzel durduğu için aldım. Tek öğrenemediğim ekran kaç hz olduğu. Yorumlarınızı yaparsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kwes -- 11 Temmuz 2019; 10:41:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2060 lı olana bakıyordum ekran 60 hz olunca almadım açıkcası 2060 la arasında 500 tl fark vardı keske onu alsaydın

Suan 9500 rtx2060 versiyonu

Seninkinin kasa kalitesi nasıl.Ayrıca klavyedeki sol taraftakı macro benzeri tuslar ne ıcın kullanılıyor.Oyun oynarken ellerim genelde oraya gider benim kesin o yüzden biraz sıkıntı benım ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme602 -- 11 Temmuz 2019; 12:7:27 >
  • Bende 60 hz olabilir diye o modele bakmadim 60 hz ise gereksiz olur o yuzden 1660 ti yi aldim zaten aralarinda %15 civarinda bi fark var cokta bi fark yok

• ısınma durumu nasıl?
    youtubeda 2060 lı versiyonuna sahip birinin çektiği videolarda işlemci 95-100 arası geziniyor ağır oyunlarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecnako M kullanıcısına yanıt
    Ürün bugün geçti elime daha o kadar inceleme yapamadım. Alırken bende çok araştırdım fakat 2019 omen serileri hakkında bir inceleme videosuna denk gelemedim. Linkini paylaşabilirsen bende inceleyeyim.

Kendim yapacağım testler hakkında bilgileri veririm en kısa zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kwes -- 13 Temmuz 2019; 0:27:44 >
  • mecnako M kullanıcısına yanıt
    Sizin gördüğünüz kırplılmış bir model sanırsam.Detaylı farklarını bende bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kwes K kullanıcısına yanıt
    Hocam malzeme kalitesi,ekran tazeleme hızı,ısınma durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
    Bir de
    Bu model ile arasındaki farklar nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON GAMİNG 15-AK102NT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim aldigim senin gonderdiginle farkli bir urun galiba senin gonderdigin 2018 olabilir tam bilmiyorum.

Malzeme kalitesi cok guzel kaliteli duruyor.

Bilgisayari cok fazla test edemedim daha valla test etme yontemlerininden de pek anlamam lakin yarim saat kadar ultra ayarlarda battlefield 5 oynadim sicaklik 55 civarındaydi fan sesi oluyor tabiki ama beni rahatsız etmedi belki baskasini edebilir bilemiyorum.

• Hocam resim yüklermisiniz merak ettim yeni tasarımı

• CDDH kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi premium hissi veriyor wasd tuslarinin rengi digerlerinden bağımsız olarak benim yaptıgım gibi değişebiliyor.

Hp Omen 17 - Cb001nt

Hp Omen 17 - Cb001nt

Hp Omen 17 - Cb001nt

Hp Omen 17 - Cb001nt

Hp Omen 17 - Cb001nt

Hp Omen 17 - Cb001nt

Diamond Snakeyoutube
    HP Omen 15-DC1524NA, 2060 RTX, I7 9750H The Witcher 3 Benchmark
    https://youtu.be/TjrylmipJPI
    Diamond Snake adlı kanaldan paylaşıyor burada 15 inç versiyon var fakat 17 ve 15 arasında o kadar fark olacağını sanmıyorum.
    Sizde msi afterburner programı ile test yapıp bilgilendirirseniz çok iyi olur çünkü bende sırf attığım videodaki sıcaklık değerleri sebebiyle çok uygun bir fiyata bu ürünü almaktan vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hearthland

Hocam malzeme kalitesi,ekran tazeleme hızı,ısınma durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
    Bir dehttps://www.hepsiburada.com/hp-omen-17-cd0012nt-intel-core-i7-9750h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7eb58ea-p-HBV00000LMVCT?magaza=Teknorya&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=EAIaIQobChMI2rOV9piy4wIViMmyCh0HawHtEAQYAiABEgLFIPD_BwE
    Bu model ile arasındaki farklar nedir?
    bu model hp pavilion gaming bir alt serisi hp nin ancak bunda 1660ti maxq modeli var (ürün koduna göre aratınca hp nin sitesindeki tanıtım videosunda görebilirsiniz) fakat bir artı yönü satıcıya sorup aldığım cevaba göre ekran yenileme hızı 144hz bu bir avantaj fakat 1660ti maxq 1060 tan çok çok daha iyi bir performans veremiyor.Yani bu ekran kartıyla ekranın 144 hz olmasının avantajını ne kadar kullanabilirsiniz bilemiyorum.

• Siz yanlis bilgisayara baktiniz sanirim bencmark testi bu 1660ti maxq felan degil bu pc bildigin 1660ti bf5 ultra ayarlarda oynuyorum 1 saatlik performansta sicaklik max 72 gordum 90 fps ortalama yakaladim fakat cpu sicakligi yuksek genelde 95 derece civari gpu ise 72yi gecmedi hic

Hp Omen 17 - Cb001nt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kwes -- 15 Temmuz 2019; 19:58:6 >
    1660ti maxq ekran kartına sahip model alıntıladığım mesajda verilen linkteki laptop.
    Sizin almış olduğunuz laptop 1660ti (laptop) ekran kartına sahip.

• Ben onu kacirmisim :)

Aynen dedigin gibi o pcnin 1000 tl ucuz olmasinin sebebi maxq olmasi olabilir fakat 144hz olmasina sasirdim

• hocam pc nizin kaç hz olduğunu bulabildiniz mi

• limonlucif L kullanıcısına yanıt
    60hz dedi hp yetkilileri hocam

çok ilginç ben anlamadım pabvilion gamingde 144 hz bunda 60 hz

• Aynen çok ilginc fakat ben cok fazla takinti yapmadim

zaten 1660ti ye 144 hz fazla gelir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.