Bildirim
hp-omen-3a693ea-core-i5-10300h-16g-ram-512g-ssd-rtx-2060-144 hz-w10 9899 tl (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dönüşünüz için teşekkürler hocam. Tek merak ettiğim konu boştayken fanın ne kadar ses çıkarttığı. çünkü dave2D incelemesinde fanların hiçbir zaman durmadığındna bahsetmişti.
Belki söyleyeceğim şey size zahmetli gelebilir, uğraşmak istemezseniz de canınız sağolsun.
Uygunsa telefonunuza Sound Meter ya da DB Meter tarzı bir uygulama indirip, bilgisayar boşta iken bir de chrome da birkaç sekme açıkken kendi bulunduğunuz konumdan desibel ölçümü yapabilme şansınız var mı?
Kesin sonuç vermeyecektir elbet ama yaklaşık bir değer verebilirseniz kafamdaki soru işaretinin çoğu gidecek. çünkü boştayken kabul edilebilir bi sessizlik benim için önemli. sorun olmayacak düzeyde ise alıp geçmeyi planlıyorum artık. Teşekkür ederim şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkürler dönüşünüz için. Bu fiyata bir de refresh sürümü olması cidden çok iyi olmuş. Tekrardan hayırlı olsun.
@WolverineJx hocam size de teşekkürler. Sıcaklık değerleri oto fandayken mi 80 altındaydı? Eğer öyleyse gayet iyi. Bir de ghost recon da fps değerleriniz nasıldı acaba baktınız mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyunlarda 144 hz görüntü yakalamak için illa fps in 144 üzeri mi olması gerekiyor
Hocam fps kaç ise o kadar frame görürsünüz saniyede. 60a kadar 60hz-144hz arası fark olmaz. 60-144 arası 60hz de hep 60fps gibi görünürken 144hz de fps değeri neyse o şekildedir. 144 üzerinde ise 60hzde 60fps 144hz de 144 fps görürsünüz. Sorunuza gelecek olursak 144 hz görüntü için fpsin 144 veya üstü olması lazım.
Bu bilgisayarla MSI GF65 Thin arasında kaldım. Fiyat aşağı yukarı aynı.MSI’da 1660Ti işlemciler aynı. Eski bilgisayarım MSI oldukça memnunum. Kasa ekran kalitesi vs. diğer firmalara göre daha iyi geliyor. Kararsız kaldım Ağustos içinde almayı düşünüyorum.
Msi da 8 gb ram var diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P0yrazz -- 27 Temmuz 2020; 21:10:56 >
Hp iadesi bunda geçerli mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam thin rtx 2060 modeli vardı arkadaşımda işlemcisi 90+ takılıyor sıcaklık dezavantajı oluyor ince olmasının. 1660ti da daha kısa vadede söneceği için ben rtx 2060lı bir laptop almanızı öneririm.
i7 ve 1tb ssd li versiyonu da gelmiş 12k yagittigidiyorHP OMEN 15-EK0003NT 3A695EA i7-10750H 16GB RAM 1TB SSD 6GB RTX2060 15.6 inc FHD 144Hz Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-omen-15-ek0003nt-3a695ea-i7-10750h-16gb-ram-1tb-ssd-6gb-rtx2060-15-6-inc-fhd-144hz_pdp_581191116
-
Ryzen 4800 lü 10k ya gelecek gibi
Çok saçma
hocam sanırım 4800 1660ti ile satışa sunulacak 8k civarı olur diye düşünüyorum umarım 10k olmaz da alabiliriz -
İnşallah 8 e gelir ama zor ihtimal bakalım
bu pc neden talep görmedi ki zaten diğer fiyatlarına göre uygun değil mi özellik bakımından -
Bence de çok uygun hocam. Hakkında pek inceleme bulamadım ben. Rtx 2060 olan laptoplara bakıyorum 12-13 binden aşağı yok. Acaba bilmediğimiz bir kronik sorun mu var cihazda.
Herkes 4800H işlemcili versiyonunu bekliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond
bu pc neden talep görmedi ki zaten diğer fiyatlarına göre uygun değil mi özellik bakımından -
-
Hocam sağ olun haber verdiğiniz için. Aldınız mı siz? Ah şu ryzen modelleri de olsaydı da onu alsaydık kampanya 1 Ağustos'a kadarmış. Tecrübeli arkadaşlar ne der yine gelir mi böyle bir kampanya?
Ben an itibarı ile aldım , kur yükseliyor ryzen beklicek zaman da değiliz , bu fiyatlar hayal olabilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X