Şimdi Ara

hp-omen-3a693ea-core-i5-10300h-16g-ram-512g-ssd-rtx-2060-144 hz-w10 9899 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
8.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de düşünüyorum ama sanırım Kasım black friday e kalacağım. Takıldığım noktalar;

1) RTX2060 yeni sürüm mü yoksa eski mi bir çok kanaldan araştırıyorum dönüt bekliyorum.

2)Hiç incelemesi yok sıcaklık değerlerini herhangi bir sorunu olup olmadığını vs merak ediyorum.

3) Şu an dolar-euro kuru oldukça yüksek (normalde de yüksek ama şu an zirvede neredeyse). Kasımda black friday+model çeşitliliği(ryzen)+yeni kart-konsol gelmesi fiyatları düşüreceğini düşünüyorum.

Sizin aceleniz varsa şu an için gayet iyi fiyat. 1650ti lar 7k 1660ti lar 9k iken piyasaya göre iyi fırsat fakat şu kurda almak da biraz üzebilir adamı 4 ay sonra. Aceleniz yoksa bekşeyin en azından 1 2 ay diğer modelleri görün derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames

Hocam ben de düşünüyorum ama sanırım Kasım black friday e kalacağım. Takıldığım noktalar;

1) RTX2060 yeni sürüm mü yoksa eski mi bir çok kanaldan araştırıyorum dönüt bekliyorum.

2)Hiç incelemesi yok sıcaklık değerlerini herhangi bir sorunu olup olmadığını vs merak ediyorum.

3) Şu an dolar-euro kuru oldukça yüksek (normalde de yüksek ama şu an zirvede neredeyse). Kasımda black friday+model çeşitliliği(ryzen)+yeni kart-konsol gelmesi fiyatları düşüreceğini düşünüyorum.

Sizin aceleniz varsa şu an için gayet iyi fiyat. 1650ti lar 7k 1660ti lar 9k iken piyasaya göre iyi fırsat fakat şu kurda almak da biraz üzebilir adamı 4 ay sonra. Aceleniz yoksa bekşeyin en azından 1 2 ay diğer modelleri görün derim.
    ewet kartın refresh sürümü olup olmadığını bizde tam öğrenemedik.. ryzende beklenebilir.. ama dolar bence şu anda düşük bile.. merkez zor tutuyor..
    bir müddet beklenebilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Döviz beni de korkutuyor. Aslında konfigürasyon, fiyat, tasarım çok tatlı ama diğer modelleri de merak ediyorum. Fotoğraflarda çok hoş duruyor sıkıntısız kullanırsınız umarım. Bilgiler için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOSMERCAN

Döviz beni de korkutuyor. Aslında konfigürasyon, fiyat, tasarım çok tatlı ama diğer modelleri de merak ediyorum. Fotoğraflarda çok hoş duruyor sıkıntısız kullanırsınız umarım. Bilgiler için teşekkürler.
    Hocam bana yazdıysan.. henüz tam karar veremedim.. ısınma durumunu araştırıyorum.. aslında ryzen çabuk gelse.. yük altında bile 75 dereceyi zor geçer.. ama intel biraz fazla ısınıyor.. fakat aletin altta güzel bir soğutması var.. biraz beklemeye karar verdim.. ryzen gelirse pil süreside biraz uzun olur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz da işte bu ülkede 'beklemek' cidden korkutucu ve zorlu bir süreç. Paranı dolar olarak kenara ayırsan bile sorun yaşayabiliyorsun. Umarım sorun yaşamayız.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar.
  • jonesknow kullanıcısına yanıt
    olmazsınız merak etmeyin.

ek: batarya fanatiği arkadaşlar boşuna ryzen beklemesin. fiyat gayet iyi alsın. yük altında pil süresinin bir anlamı olmayacağını, bu tip cihazları harici gpunun gerçek performansı ile kullanacaksanız prize mahkum olduğunuzu üzülerek belirteyim. illa pil süresi arayanlar ultrabook baksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 25 Temmuz 2020; 13:3:26 >
  • Kullanan arkadaşlardan biraz deyaylı inceleme bekliyoruz kartın sürümü, sıcaklıklar vs hakkında. Şu an alıp da 1 ay sonra uygun fiyatlısı gelirse insan üzülür yoksa fiyata diyecek yok 1650 ler 8k olmuş ama insan daha iyisi gelir mi diye düşünüyor.

• Youtube'da bile çok az inceleme vs var. Sıcaklığı ben de merak ediyorum, bir de YT'dakiler 2070'li veya 4k'lı versiyonlar falan oluyor. Çok fark olmasa bile tam alacağımız modeli bilmek güzel olurdu.

Her ne kadar markaların 2020'li versiyonlarının büyük çoğunluğu gelmemiş olsa da tasarımı, fiyatı, özellikleri gayet de uyan bir şeyi almak için beklemenin bir manasını göremiyorum artık Aklımdakileri sorup siparişi geçeyim.
  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam şimdiden. internette çok az bilgi var. ben de araştırıp bakındım ama genel yargıların ötrsinde detaylı inceleme bulamadım. elinize geçtiğinde sizden bir inceleme bekliyoruz, hayırlı olsun tekrardan

• Grimwood kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermedim umarım. :( Aklımdakilerin cevabını alabilirsem (sıcaklık, ekran kartı modeli gibi) sipariş etmeyi düşünüyorum. Yoksa incelemeleri bekleyeceğim. Hemen kullanamam memlekette olduğum için, bayramdan sonra gibi olur ama Euro arttıkça geriliyorum ben.

2 arkadaş almış sanırım şuana kadar. Genel son kullanım tecrübelerini akrarırlarsa gerçekten çok yardımcı olur hepimize.

+1 eline geçen arkadaşlar biraz bilgilendirebilirse ryzeni beklemeden alırız belki sıcaklık vs çok fark etmiyorsa.

• Ne para var millette. Oyun oynamak için adamlar 10.000 tl para veriyorlar

yanlış anlamışım hocam olsun o kadar

youtube da incelemelerini takip ettiğim Matthew Moniz bir ön inceleme paylaşmış. Detaylı inceleme daha sonra gelecekmiş.
    https://www.youtube.com/watch?v=yGDGJHjTlq0&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: elkasmirza

Ne para var millette. Oyun oynamak için adamlar 10.000 tl para veriyorlar
    Ele alınabilir en dandik bilgisayarın 5000 lira olduğu bir zamandayız, bu fiyatlar normal artık. Ülkeyi bu hale getirenler utansın.
  • elkasmirza E kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz cihazda render almak, verimli emulator çalıştırmak, dataları yoğun işlemlerden geçirmek fazlasıyla vakit alacaktır. bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. yapay zeka alanında çalışıyorum, android uygulamalar geliştiriyorum. günde neredeyse 10 saatimi bilgisayar başında geçiriyorum. 8 yıllık bilgisayarımda birçok vakit ve performans kayıpları yaşıyorum ve hd-tn panel yüzünden göz sağlığımda sıkıntılar yaşamaya başladım. velhasıl milletin bu bilgisayarlara çıkartıp bu kadar para vermesinin tek sebebi oyun değil. ben yüksek performanslı bir işlemci ve ekran kartı tercih etmek istiyorum. ayrıca mobilite ve ekranın renk doyguluğunu da çok önemli. bu cihazın %100 srgb değeri vs 144hz ekran tazeleme oranı bulunuyor. türkiyede bazı şeyleri kısa vadede birkez yapabildiğimizden isteklerimi karşılayacak sağlam bir şey alıp kafamı ağrıtmamak istiyorum.
    umarım yeterli bir cevap olmuştur.

• Sana lafım yok. Eğer adamın işi bu yöndeyse. Render yapıyor 3d modelleme vs yapıyorsa. Zaten gidip almalı. Fakat adamlar oyundan felan bahsediyor. Benim lafım bu yönde. Kimsenin keyfinin kahyası değilim. İsteyen isteeiğini alır. Mesela telefon konusuda böyle pubg oynana biliyormu diye soruyor. Yahu boş işlere harcayacak ne kadar vaktiniz ve paranız varmış enteresan.

• İhtiyacın olmayan genel olarak gereksiz olarak gördüğün bir ürünün konusuna gelip neden böyle mesajlar atarsın ki hocam? Oyun oynamak sana göre boşsa banane yahu millet kafayı yedi iyice pandemiden sonra. Millet zar zor eğlence amaçlı bir şeyler alıyor günde birkaç saat kafayı dağıtmak için adamın yazdığına bak. 24 saatinizi nasıl değerlendiriyorsunuz acaba merak içindeyim.

Neyse sıcak fırsatlarda üste çıkıyor gereksiz yere konu sürekli. Varsa ana konu oraya geçelim yada açalım. Ben de açabilirim birkaç güne. HP Omen 2020 gibisinden. Takip ederiz incelemelere yeni modellere bakarız vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 27 Temmuz 2020; 0:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames

Hocam şehirdışı kargo olabilir mi ve acaba ne kadar daha ucuz paylaşmanızda sakınca var mı? Bir de oyun sonuçlarınız gayet güzel ama fanlar otodamıydı maksta mıydı onu merak ettim. Bir de acaba kart 2020 refresh sürümü mü(115W) öğrenme durumunuz var mı?
    Yaklaşık 105W civarı güç çekiyor oyundayken. Refresh sürümü var içerisinde. Bildiğim kadarıyla 2019'daki versiyonları 80W'dı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.