Şimdi Ara

hp-omen-3a693ea-core-i5-10300h-16g-ram-512g-ssd-rtx-2060-144 hz-w10 9899 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
8.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-omen-3a693ea-core-i5-10300h-16g-ram-512g-ssd-rtx-2060-fhd-w10-P439547330

Yeni omen serisi uygun bi giriş yapmış gibi üstelik w10 ve 144 hz ekran var
    Tek kafama takılan i5 ve i7 arasındaki fark bunun içinde bilgili arkadaşları bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İhtiyacın olmayan genel olarak gereksiz olarak gördüğün bir ürünün konusuna gelip neden böyle mesajlar atarsın ki hocam? Oyun oynamak sana göre boşsa banane yahu millet kafayı yedi iyice pandemiden sonra. Millet zar zor eğlence amaçlı bir şeyler alıyor günde birkaç saat kafayı dağıtmak için adamın yazdığına bak. 24 saatinizi nasıl değerlendiriyorsunuz acaba merak içindeyim.

Neyse sıcak fırsatlarda üste çıkıyor gereksiz yere konu sürekli. Varsa ana konu oraya geçelim yada açalım. Ben de açabilirim birkaç güne. HP Omen 2020 gibisinden. Takip ederiz incelemelere yeni modellere bakarız vs.
    Merhaba,bir şeyler ilave etmek istedim. Güzel temennilerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim. Bir kaç gündür sadece cs ve tom clancy's ghost recon breakpoint oynuyorum max ayarlarda ve sıcaklığı gözlemlediğim kadarıyla hiçbir şekilde 80 derecenin üstüne çıkmadı, fanlar hiç rahatsız edici bir gürültüde çalışmadı. Max moduna aldığımda aşırı bir güçte çalışıyor ve çok ses çıkarıyor.

işlemciyi %90'la sınırladım ve ciddi bir ısı farkı oldu. pil kullanımını bilmiyorum, sürekli şarjda kullanıyorum çünkü.

Bu tip cihazlarda çok fazla bilgi sahibi olmadığım için forumdan bir arkadaşın yönlendirmesi sonucu ekran kartına bakabildim ve yanılmıyorsam şu işaretlediğim sürümüydü;

Bunun dışında merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım, tekrar belirteyim çok fazla bilgiye sahip değilim, neye nerden bakılır çok bilmiyorum yönlendirmeleriniz sonucunda yardımcı olurum müsait oldukça.
  • Ortalama %7-8 fark var. Hissedeceğinizi zannetmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevindi42 kullanıcısına yanıt
    Fps anlamında ortalama kaç fark eder

• P0yrazz kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=dpZw16wTlmY

ryzen serisini beklemiyorsanız alın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limonlimon0 -- 20 Temmuz 2020; 16:53:27 >
  • Ryzen 4. Nesil serisinden mi bahsediyorsunuz, ne zman çıkacak

2-3 fps en fazla. Ryzen serisine göre Intel hala oyunlarda önde bu arada. Oyun için alıyorsanız mantıklı bir seçim gibi.

Evet çıktı, TR'ye gelmesini bekliyorum. Ryzenin batarya ömrü daha fazla olacağı için onu bekliyorum.
    1660ti, ryzen 4800 videosunu koyuyorum. Soğutma sistemi özellikle çok başarılı, batarya 70 wh.
    Bob Of All Tradesyoutube
    HP OMEN Ryzen 7 Laptop Review! Wow! 15-EN0013DX
    https://www.youtube.com/watch?v=6fEUdcIjPtI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: limonlimon0

Evet çıktı, TR'ye gelmesini bekliyorum. Ryzenin batarya ömrü daha fazla olacağı için onu bekliyorum.
    1660ti, ryzen 4800 videosunu koyuyorum. Soğutma sistemi özellikle çok başarılı, batarya 70 wh.https://www.youtube.com/watch?v=6fEUdcIjPtI
    Bu speclerle 8500 civarı girse keşke.

• Bende gtx dense rtx i tercih ermek istiyorum çünkü gtx ker 2 yıla kadar biter gibi

• Bu arada ekranı kaç hz bu modelin

144 yazıyor. yurtdışı modeli ile aynı panel ise hem renk gameti iyi hem de 300 nit.
  • O zman bu modelin r7 4 . Nesil serisi rtx 2060 ile birlikte 9 bin civarı gelirse alınabilir

Üstüne freedos yaparlarsa daha da ucuza gelebilir. Sorun Xiaomi muamelesi yapabilir satıcılar.
  • yanlış hatırlamıyorsam başka bir konuda @cohannan bilgi vermişti işlemciyle ilgili.. eski nesil i7den yüksekti performansı.
    bu arada ürünü kardeşim satın aldı, bugün eline geçti. satıştaki yorum da benim yazdığım (:

ekleme: uygun banka kampanyası yoktu, n11 kuponuyla 9700 liraya geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killikli -- 20 Temmuz 2020; 19:34:54 >
  • killikli K kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Ben de takip ediyorum ürünü de sıcaklıklar konusunda bilgi verebilir mi kardeşiniz deneme fırsatı olunca. Oyun oynarken filan. Bir de kart 2020 refresh sürümü mü acaba?

• killikli K kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran panelinin modelini paylaşma imkanınız var mı?

• Aynen ekran ı bende merak ediyorum

• Aynı cihazı dün ben de satın aldım, iyi bir cihaz tavsiye edilebilir.
  • kendisinden bilgi alıp dönüş yapacağım..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.