Şimdi Ara

hp omen işlemcinin fazla ısınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç ay önce hp omen laptop aldım. İşlemci kullanımı ets2 gibi oynatması zor olmayan bir oyunu oynatırken bile 80 dereceye çıkıyor ve fanlar çok fazla çalışıp çok ses çıkarıyorlar. İşlemci i7-8750h ben bu sıcaklığı nasıl düşürebilirim? bilgisayarı daha yeni aldım. yani içini açıp macun sıkamam garantisi var çünkü. bu sıcaklık olayına nasıl bir çözüm bulabilirim ?

• Güç seçeneklerinden maksimum işlemci kullanımını düşürebilirsiniz. Bu durumda performans düşer ama düşmüş hali de yeter diye düşünüyorum kullanıp bakmak lazım.

Ayrıca çok fanlı bi laptop altlığı alın. Tx red alert kullanıyorum hava akışı iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Güç seçeneklerinden maksimum işlemci kullanımını düşürebilirsiniz. Bu durumda performans düşer ama düşmüş hali de yeter diye düşünüyorum kullanıp bakmak lazım.

Ayrıca çok fanlı bi laptop altlığı alın. Tx red alert kullanıyorum hava akışı iyi.
    şöyle garip durumlar da var laptopu ilk açtığım zaman fanlar bağırıyor. performansın düşmesini istemiyorum. bu laptopun aynısını kullanmıştım önceden ve bu kadar fan sesi yoktu
  • Bahsettiğiniz işlemci yüksek performans sağlayan bi model, hplerde de zaten genel bi ısı problemi var ayrıca hava bile 40 derece bu aralar. Bunlar birleşince fanların yüksek devirde çalışması normal. Servise de gönderseniz bi basınçlı hava tutup yollayacaklar. Yukarda yazdığım çözümler dışında yapacak pek birşey göremiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fan deliklerinin yanına vantilatör koy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.