Şimdi Ara

HP OMEN KULLANICILARI KLUBÜ&ÜRÜN İNCELEMESİ (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
26
Favori
98.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carraciola

ben şuan adana'da kullanıyorum bilgisayarı sanırım ortam sıcaklığı çok etkiliyor. kışın böyle bir problem yoktu. assassin's creed origins'i full ayarlarda oynarken 90 dereceyi geçmiyordu. throttlestop resmini aşağıya bıraktım kırmızı daire içerisindeki disable turbo seçeneğini seçmen yeterli. başka birşey yapmana gerek yok. zaten bir kere seçersen kaydediyor. daha sonra oyuna girerken sadece programı çalıştırman yetiyor.

Teşekkürler hocam

• Arkadaşlar çok gidip geliyorum HP Omen i7 1050ti için.Fan boyluk yapmadan soruyorum.Alınmalı mı başka markalara mı yönelmeli.Ciddi paralar veriyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş ben 15.6 inc olan ce008 nt modelini aldım. İlk aldığım cihaz ilk gün elektrik çarpıp kapandığı için değiştirdim.
    2. Aldığım cihazda sürekli olarak gelen cızırtı sürtünme sesi ve yüksek ısınma probleminden dolayı 6 aylık süreç içerisinde 3 sefer garantiye yolladıktan sonra yeni cihaz yolladılar.
    3. cihaz yeni elime ulaştı ve bu cihazdada aşağıda videosunu attığım gibi hoparlöründe sorun var.
    Problem benim şansımdamı yoksa cihazlardamı bilmiyorum takdir sizin.
    12 34youtube
    Hp Omen ce008nt Hoparlör sorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=Llug0Hzsa1o&feature=youtu.be
    HP OMEN KULLANICILARI KLUBÜ&ÜRÜN İNCELEMESİ

• Omen AN007NT modelini kullanıyorum. Oyundayken çıkan fan sesi beni rahatsız etmeye başladı. Herhangi bir ısınma ya da performans kaybı yaşamıyorum ama fanların da sürekli çalışmasını istemiyorum. Fan ayarlarını kontrol edebileceğimiz bir çözüm bulundu mu acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • perfectci08 P kullanıcısına yanıt
    benim bilgisayarda da sağ hoperlörde sıkıntı var.
  • HP OMEN KULLANICILARI KLUBÜ&ÜRÜN İNCELEMESİBana yeni diye yolladıkları ürüne bakın. Soldaki hoparlorünün bozuk olduğu yetmiyor ekranına bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfectci08

Bana yeni diye yolladıkları ürüne bakın. Soldaki hoparlorünün bozuk olduğu yetmiyor ekranına bakın...
    Dostum bende 3 defa değştim. 4. kötünün iyisiydi kabul ettim. kesin çözüm servise gönder sorunsuz kapak takıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

İşlemci 100 de ayarli ise cok iyi. Bios sürümu, windows sürümü 1703 mesela, driver sürümleri nvidia intel vs...

Kıskanıyorum hem şekli güzel hem de performans ve ısılar. Cpu frekansı maksimum ne kadar oluyor? Mesela hw monitör kurup sonrasinda açın oyun esnasında o arkada ısı ve frekansları tespit edecektir. Bize sonuçları yollar mısinız ? Teşekkürler. Mesela gta 5 pubg bf1 gibi oyunlarda.
    işlemcıyı nerden ayarlıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfectci08

Arkadaş ben 15.6 inc olan ce008 nt modelini aldım. İlk aldığım cihaz ilk gün elektrik çarpıp kapandığı için değiştirdim.
    2. Aldığım cihazda sürekli olarak gelen cızırtı sürtünme sesi ve yüksek ısınma probleminden dolayı 6 aylık süreç içerisinde 3 sefer garantiye yolladıktan sonra yeni cihaz yolladılar.
    3. cihaz yeni elime ulaştı ve bu cihazdada aşağıda videosunu attığım gibi hoparlöründe sorun var.
    Problem benim şansımdamı yoksa cihazlardamı bilmiyorum takdir sizin.
    https://www.youtube.com/watch?v=Llug0Hzsa1o&feature=youtu.be
    sizinki biraz şanssızlık olmus. banada aynı sıkıntılar asus ta olmustu. ıade edıp bunu aldım. ayrıca bu sıcaklıklara hıc ulasmadım . gpu maxc 84 falan gordum

• Raphae1 kullanıcısına yanıt
    Laptop isi azaltma acemi ustad yazin youtube a videosunda acikliyor. Detayli aciklamak uzun surer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hp omen 17 w102nt var bende gtx 1060 a i5 6300 hq var malum işlemci biraz yetersiz geliyor.Turbo frekansı açmıyor gibi geliyor bana 3.2 ghz max turbosu var ama oyunda %100 kullanımda 2.8 ghz de kalıyor yani 2805mhz de kalıyor böyle bi sıkıntı yaşayan varmı görsel paylaşıyorumHP OMEN KULLANICILARI KLUBÜ&ÜRÜN İNCELEMESİHP OMEN KULLANICILARI KLUBÜ&ÜRÜN İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyacus -- 30 Haziran 2018; 18:34:15 >

• merhaba hp omen 17 an005nt modeli alınır mı bide kullanan varsa ısınma sorunu var mı acaba

• Trakyacus kullanıcısına yanıt
    Doğru bir tespit. 17 inc hp lerde turbo boost pek açık olmuyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 13 Temmuz 2018; 11:25:34 >
  • Dostlar 15-CE008NT modelini kullanıyorum. Msi afterburner işlemci sıcaklığını göstermiyor ne yapılabilir bunun için?
  • Arkadaşlar i7-8750h 256nvme 2tb hdd gtx1070 32gb ram olan 17 inçlik model alınır mı? Amerika’dayım yaklaşık 2100 dolar normalde 1080 bakıyordum fiyatı uygun geldi

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    Omen x mi ? Sorunları var o cihazın.Youtube da çok ısındığı ve bazı cihazlarda mavi ekran verdiğini duydum. Ama omen x değil de düz omen 17 1070 ise o iyi diye hatırlıyorum. Ama bilemiyorum.Git msi veya lenovo y720 1060 lı al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 15 Temmuz 2018; 14:16:53 >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ya piyasada düzgün laptop yok hepsinin bir sorunu var

Hocam gidin soruna ragmen lenovo alın. Veya sorunsuz msi. Monster onermem kolay kolay ama yeni abralar gercekten iyi duruyor.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Msi olabilir evet 16 gb ram yetersiz mi sizce? 1080, i7-8750h laptop buldum ama 16 gb ram var.

Ohannes diyorum. 1080 laptop isi ve fiyat bakimindan cesaret ister. 16 gb gayet yeter.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.