Şimdi Ara

HP Omen15 Bu Fiyata Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok yakın bir arkadaşım ihtiyacından dolayı bilgisayarını satıyor

ama piyasa alt üst olduğu için ikinci el piyasasında fiyat belirlemek çok zor oluyor. Ben almaya değer olup olmadığını sizlere sormak istiyorum.

İstediği fiyat 12500TL

PC özellikleri;

i510300H (Benim kafamı bu karıştırıyor i5 bir pc olmasına takılıyorum biraz)

RTX2060

16GB Ram

144hz ips ekran

Normal şartlarda benim de pc m epey eski ve yeni bir pc bakıyordum ama 3060 civarı bir makine almak için 25-30k ları gözden çıkarmak gerekiyor. burda uyguna olayı bir nebze kapatabilir miyim onun derdindeyim. Sizin gözünüzde koşullara bakılınca fikriniz nedir ?

İkinci bir senaryoda ben pc mi ona vereceğim üstüne 9000TL vereceğim.

Bu senaryonun tek amacı arkadaşımın nakit ihtiyacını karşılayıp onu pc'siz bırakmamak. Çünkü 4500TL ye satın almak isteyen vardı vermek istemedim. Ne kadar mantıklı davranıyorum bilmiyorum. PC mi evde kardeşlerime de bırakabilirim ama yıllarca 960m in derdini yaşadım AAA oyunları akıcı oynayamamak içimde kaldı.

Benim pc ASUS ROG GL551 i74720HQ GTX960m 16gb ram 128SSD 1TB HDD

Dost meclisi çerçevesinde fiyatları teklifleri değerlendirmenizi ve mantıklı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba. Fiyat olarak zaten gtx 1650 li laptoplar mevcut belirttiğiniz fiyatlarda. Ben uygun olduğu kanaatindeyim. Şu piyasada ve kurda bence uygun. Bu arada Eski laptop'ınız ile ilgileniyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptopta mux switch var deniyor. İnceleyip bakın eğer varsa o para o cihaza verilebilir. 10300h i5 olmasına rağmen senin i7'yi tokat manyağı yapar nesil farkı var. 3060 laptopların bir kısmında mux yok, mesela 20000 civarı verip ideapad 3 alsanız istediğiniz performansı alamazsınız. Bence cihazınızı da haricen satın 3500den fazla eder ülke şartlarına göre. Dosta bir şey satılmaz, yarın bir gün bozulur gelir sana çatar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    HP Victus 15 alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.