Şimdi Ara

HP PAL. DV2580ET DVD OKUYUCU SORUNU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün yeni hp pal. dv2580et bilgisayar aldım herşey normal çalışıyor taki pc kurulum bitince fark ettim doğal olarak dvd okuyucu çok hızlı seste ötüyor ama bu sorun dvd veya cd ye göre deyişiyor anlamadım gitti hiç böyle bir okuyucu görmedim bazı cd leri gayet güzel normal şekilde okuyor bazı cd leri ise yüksek seste öterek okuyor genelde sorun altı renkli çizilmez cd lerde yapıyor dvd cd lerde bu sorun nerdeyse yok ama bazı dvd cd lerdede var tabi şimdi bu model notburk cd mi seçiyor yoksa sorunmu var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim çünkü pazartesi değiştirmeyi düşünüyorum yenisi ile sizden gelen yardımlar doğrultusunda saygılar............

• 1.cd/dvd lerin çizik olup olmadıklarına bak
    2.cd/dvd lerin kapatılmış olup olmadıklarını kontrol et

eğer çizik yok ve kapatılmış ise cd/dvd seçiyor olabilir.
  • açıklama için tşk ler aynen tahmin ettim şekilde cihaz cd ve dvd seçiyor tuaf bir durum servise götürdüm dvd romu değiştirdiler barma olayı 50-40 lara indi ama yinede cd ve dvd seçiyor budurumda benim hoşuma gitmedi açıkçası son model bir dizüstü pc alıyordunuz 2300 ytl veriyorsunuz başımıza gelen olay ise içler acısı tek teselli ise cd ve dvd akumamazlık yapmaması üzücü olay ise 2 günlük makinanim açılması nede olsa burası türkiye bütün bozuk ürünler burda satılıyor bakalım ilerki günlerde daha başımıza ne gelecek saygılar...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irc-police -- 30 Temmuz 2007; 22:08:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.