Şimdi Ara

HP PAVILION 15-N004ST E9L02EA ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop alma amacımı ve gereksinimlerimi yazarsam daha sağlıklı cevaplar alabilirim diye düşünüyorum.Sürekli ağır oyun oynamak gibi bi alışkanlığım yok.Amacım beni bir kaç sene sonra yarı yolda bırakmasın.İki sene sonra bi Fifa oynamak istediğimde kasmasın.Daha sonralarda da ssd ile ömrünü uzatabileceğim bir makine arıyorum.Çok araştırmaktan kafam bulandı yardımcı olursanız cok sevinirim :) bugun gözume bu hp çarptı nasıl ? yada başka öneriniz var mı ??

artısı :
    2 gb Nvidia GeForce GT740M
    Win8 yüklü

eksisi :
    Intel Core i5 4200U 1.60 GHz

http://www.kliksa.com/urun/hp-pavilion-15-n004st-intel-core-i5-4200u-1-60-ghz-15-6-8-gb-1-tb-tasinabilir-bilgisayar-e9l02ea/901915920#!UrunOzellikleri

1499 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey_06

Arkadaşlar laptop alma amacımı ve gereksinimlerimi yazarsam daha sağlıklı cevaplar alabilirim diye düşünüyorum.Sürekli ağır oyun oynamak gibi bi alışkanlığım yok.Amacım beni bir kaç sene sonra yarı yolda bırakmasın.İki sene sonra bi Fifa oynamak istediğimde kasmasın.Daha sonralarda da ssd ile ömrünü uzatabileceğim bir makine arıyorum.Çok araştırmaktan kafam bulandı yardımcı olursanız cok sevinirim :) bugun gözume bu hp çarptı nasıl ? yada başka öneriniz var mı ??

artısı :
    2 gb Nvidia GeForce GT740M
    Win8 yüklü

eksisi :
    Intel Core i5 4200U 1.60 GHz

http://www.kliksa.com/urun/hp-pavilion-15-n004st-intel-core-i5-4200u-1-60-ghz-15-6-8-gb-1-tb-tasinabilir-bilgisayar-e9l02ea/901915920#!UrunOzellikleri

1499 tl

Alalı 1-2 ay oldu çok memnunum hocam , Artısına az ısınma yıda ekleyebilirsin.

• HP nin ısınmasına hemen karar vermeyin. 1 sene sonra asıl ısınma miktarını görürsünüz. ayrıca işlemcinin u olması bir artıdır. az enerji yer az ısınır ve uzun pil ömrü sağlar. eksisi ekran kartı düşük. ama zaten oyun oynamayacağım diyorsan alabilirsin. ama asusun düşük modellerine bak derim ben sana. çünkü HP ısınma konusunda kabarık bir sabıkaya sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper1461

HP nin ısınmasına hemen karar vermeyin. 1 sene sonra asıl ısınma miktarını görürsünüz. ayrıca işlemcinin u olması bir artıdır. az enerji yer az ısınır ve uzun pil ömrü sağlar. eksisi ekran kartı düşük. ama zaten oyun oynamayacağım diyorsan alabilirsin. ama asusun düşük modellerine bak derim ben sana. çünkü HP ısınma konusunda kabarık bir sabıkaya sahip.

Son Kasalarda bu sorun çözülmüş gibi hocam , Hem çoğu notebook 1 sene sonra yavaştan ısınma derecesi artar , olmadı her sene termal macun yenileriz ne olacak :)
  • Aldım zaten ürünü :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper1461

Aldım zaten ürünü :D

memnunmusunuz Hocam. ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVILION DM4-2050ST LS745EA
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    Hp Pavilion G6 2204st
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Memnunum. Win8 kurmada sıkıntı yaşadım biraz ama hallettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.