Şimdi Ara

'HP PAVILION DM1-3200ST' Cihaz Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "HP PAVILION DM1-3200ST" cihazı almayı düşünüyorum.

Kullanan ve kullanmayan arkadaşlarımın cihaz hakkındaki düşünceleri nelerdir?

• Ben aldım 10 gün kadar oldu.Dartyden aldım 825 tl / 6 . Makine gayet güzel,yeterli bir MOBİL cihaz.Sessiz,ısınma problemi yok,işlemci şu an için en iyilerden biri (kendi sınıfında),3gb ram zaten yetiyor.Hdd 320 gb fakat diğer marka ve modellerden ayrılan yönü 7200 rpm olması.ekran kartı ati 6310,e-350 apuyla beraber geliyor ve çok yeterli bana göre.Batarya normal kullanımda 5 saatten aşağı düşmüyor.Klavye falan gayet güzel,HDMI çıkış var.Batarya 6 cell 55 kwh.Bir de windows 7 starter yerine bu cihazda win7 home premium 32 bit işletim sistemi var.Sesi de gayet fazla ve net,Altec Lansing hoparlörler var.Zaman bulsam fotoğraflı bir inceleme yapmak istiyorum ama çok zor.Şimdilik aktaracaklarım bu kadar.
  • "Asetilsalisilikasit" cevabınız için çok teşekkür ederim.
  • Fan sesi nasıl acaba kullanıcıların yorumlarını alabilirsek iyi olacak.
  • Darty'e güvenebilsem hemen sipariş verecem. Forumda Darty ile ilgili o kadar olumsuz yorum varki insan çekiniyor. Yoksa 798 lira şu an için iyi fiyat
  • Arkadaşlar ben darty aldım 2-3 güne elime geçti... Sorun yaşamadım... Şuan tekrar indirimde 798tl... Ben şu an çok memnunum... Paranın hakkını veriyor...
  • Ben mağazadan aldım,824 tlye gelmişti o zaman için.Arkadaşlar fan sesi falan yok denecek kadar az.Isınma ise hiç yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi de Darty'de salı geceyarısına kadar %25 indirimde ve 798 lira.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=64698&cat_id=24
  • bende dün gece darty den aldım sabah biraz bakabildim ve aleti gerçektren cok başarılı buldum bana göre piyasadaki f/k en iyi cihaz..benim eski kullanıcılara sorum güncelleme vs konusunda tavsiyeniz var mı? şimdiden teşekkürler..birde çanta konusunda ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHATPATH -- 28 Ocak 2012; 10:44:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delisin_58

Arkadaşlar ben darty aldım 2-3 güne elime geçti... Sorun yaşamadım... Şuan tekrar indirimde 798tl... Ben şu an çok memnunum... Paranın hakkını veriyor...

Kapalı kutu orjinal ürün mü gönderdiler yoksa teşhir mi?
  • Hocam kapalı kutu geldi bana hiçbir sorunum yok şu anda!
  • Bu model şu anda piyasadaki tüm netbooklar arasında kesinlikle en iyi f/p ürünüdür arkadaşlar.Hayır diyenin afedersiniz alnını karışlarım. 700-800 tl civarına halen bir sürü 1024*600 çözünürlüklü sıradan atom işlemcili model satılıyor,varın siz karşılaştırın.
  • geçtiğimiz hafta cuma darty den aldım kampanyadan kargoya vermeleri 4 gün sürdü bulunduğum ilçeye kargo haftanın belirli günleri var 1-2 saat oldu elime geçeli teşhir ürün gönderirler mi acaba diye şüphe etmiştim ama allahtan kapalı kutu ürün geldi şık bir cihaz bir tek touch pad biraz sıkıntılı alışmak biraz zaman alacak gibi görünüyor birde kullanan arkadaşlar gpu-z ile gpu ısılarına bakabilirler mi bana biraz sıcak çalışıyor gibi geldi 1080p videolarda 79 dereceye kadar yükseldi ısı bir problem mi var acaba ??
  • Arkadaslar bugun inceledim hoşuma gitti ama 852 TL diyorlar + yanında harici Dvd writer veriyor :) ( değeri 200 Tl imiş) ne diyosunuz alıyım mı bunu?

Bir de çanta ne tavsiye edersiniz?
  • HSBC ye 878 tl 26 Tl vade farkı koyuyor. Ne biçim iş anlamadım. İlla world cardımız mı olacak? bu ürün tekrar indirime girer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Arkadaslar bugun inceledim hoşuma gitti ama 852 TL diyorlar + yanında harici Dvd writer veriyor :) ( değeri 200 Tl imiş) ne diyosunuz alıyım mı bunu?

Yanında DVD writer Darty de mi veriyorlar?
  • ben kullanmadım ama kuzenımde var.performansını,fan sesini filan pek bilmiyorum ama gördüğüm en şık netbook diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow22

quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Arkadaslar bugun inceledim hoşuma gitti ama 852 TL diyorlar + yanında harici Dvd writer veriyor :) ( değeri 200 Tl imiş) ne diyosunuz alıyım mı bunu?

Yanında DVD writer Darty de mi veriyorlar?

wallha öle dediler ama yanlış da anlamıs olabilirim :=)
  • evet bende aldığımda verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHATPATH

evet bende aldığımda verdiler

bugun son gün ne diosun alayım mı? nasıl biraz analiz yapsana? ısınma problemi vs...?

878 Tl ye gelecek ama!....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.