Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amd karta atamaya gerek diyorsunuz yani... yani normalde intel 1 gb calışıyor.. birde pcnin kaç derece olduğuna nereden bakarız:):) bu konulara biraz fransızım.. madem üyeliğe kabul ettiniz.. yardımda edin bir zahmet:) teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

amd karta atamaya gerek diyorsunuz yani... yani normalde intel 1 gb calışıyor.. birde pcnin kaç derece olduğuna nereden bakarız:):) bu konulara biraz fransızım.. madem üyeliğe kabul ettiniz.. yardımda edin bir zahmet:) teşekkürler..

tabiki bilgimiz dahilinde yardımcı oluruz,olmaya çalışıyorumda zaten ağır işlerde veya oyunlarda amd karta geçiş yapabilirsin. ısıya gelince core temp yaz googlede karşına çıkar ücretsizdir kurup ordan bakabilirsin ısıya. veya everest programıda olur oda tüm ısıları gösterir çekirdek hdd işlemci ısılarını artı tüm sistem bilgisi ram işletim sistemi yani pcdeki tüm donanım bilgisini gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: remote control

bende sadece açılışta problem yaşadım 4 vindows rengi gözükmesi yerde donuyordu. sistem geri yükleme noktasına yüklettim sorun kalmadı. Her programı yüklemeye onay vermemek lazım.

Sorun bendeymiş yani kullanıcı hatası ,kapatırken güç kablosunu çıkarıyordum tam kapanamadığı için hata veriyormuş jeton yeni düştü.

Beats ayarlarının tam anlaşılması için hparlör menüsündeki --gelişmiş--uygulamaların bu aygıta öncelik vermesine izin ver butonunu devredeymi kutuyu iptal edince sanki daha iyi oldu beats ayarları.

• ben dv7de nete bağlanmıyorum.. sadece iş için kullanıyorum.. pcnin güncellemeleri yapmaz isem her hangi bir sakınca olurmu..
  • quote:

ben dv7de nete bağlanmıyorum.. sadece iş için kullanıyorum.. pcnin güncellemeleri yapmaz isem her hangi bir sakınca olurmu..

sorun olmaz ama bence güncellemek iyidir birçok hatayı düzeltebilir.
  • quote:

quote:

bende sadece açılışta problem yaşadım 4 vindows rengi gözükmesi yerde donuyordu. sistem geri yükleme noktasına yüklettim sorun kalmadı. Her programı yüklemeye onay vermemek lazım.

Sorun bendeymiş yani kullanıcı hatası ,kapatırken güç kablosunu çıkarıyordum tam kapanamadığı için hata veriyormuş jeton yeni düştü.

Beats ayarlarının tam anlaşılması için hparlör menüsündeki --gelişmiş--uygulamaların bu aygıta öncelik vermesine izin ver butonunu devredeymi kutuyu iptal edince sanki daha iyi oldu beats ayarları.

maşallah kardeşşim ne diye kapanmadan fişi çekersin allahtan şansına bişey olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Mayıs 2012; 1:37:54 >

• ok anladım.. saolasın.. arkadaşlar siz sürekli gecelerimi yaşarsınız.. gündüz sizleri bulmak mümkün değilmi:)
  • quote:

ok anladım.. saolasın.. arkadaşlar siz sürekli gecelerimi yaşarsınız.. gündüz sizleri bulmak mümkün değilmi:)

malesef gündüz tabutlara çekilir gece ava çıkarız şaka biyana sorma ben genelde geceleri burdayım ama sen gündüz de yaz mutlaka görürüm yada diğerleride yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

maşallah kardeşşim ne diye kapanmadan fişi çekersin allahtan şansına bişey olmamış

akıllı birşeye benziyor diye pilden sorunsuz kapatır diye düşündüm. Pc kullanıcısıyım laptoptan anlamıyorum.:)
  • quote:

quote:

akıllı birşeye benziyor diye pilden sorunsuz kapatır diye düşündüm. Pc kullanıcısıyım laptoptan anlamıyorum.:)

yok okadarda zeki değil emin ol
  • quote:

Diğer yazdıklarınızdan pek birşey anlamadım ama şu pil mevzuunda 0!a kadar bitirilmez biliyorum ikaz verdiği gibi şarja takmak gerekir en düşük %7 biliyorum. Haftada 2 kere pilleri ikaza kadar bitirip şarja takıyorum.

7% olunca hazırda beklete geçmeden ben kapatıp tekrar açtım 0% a kadar çalıştı sonra aniden kapandı :) aniden kapanması iyi değil çünkü harddisk bozulabilir. 7% den sonra bir daha açılacaksa pil durumunu takip edip 0% olduğu zaman kesin manuel kapatmak gerekir.

Madem herkes dinamik moda geçirmiş ekran kartını bende dinamik modda kullanayım dedim yalnız ekran kartını manuel olarak intelde kapatıp biostan dinamiğe geçirince windows 800*600 çözünürlüğünde açıldı ve ekran kartlarını görmedi. Tekrar fixed moda aldım windows açılınca AMD ye geçirip bios tan dinamik moda aldım. Yeniden başlatınca sorunsuz kullanıyorum şimdi aklınızda bulunsun.

+ HP QuickWeb Türkçe Q olmaması çok saçma olmuş orada internete girince düzgün yazamıyoruz bunun bir çözümü varmı ? farklı karakterlere basıyor.

++ Windowsu her açtığımda ses kısık olsa bile son ses (oturum açma ekranına gelirken çıkan ses) oturum sesi çıkıyor sesi tam kısık olarak açmak zorunda (F11) kalıyorum pratik bir ayarı varmı bunun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

quote:

Diğer yazdıklarınızdan pek birşey anlamadım ama şu pil mevzuunda 0!a kadar bitirilmez biliyorum ikaz verdiği gibi şarja takmak gerekir en düşük %7 biliyorum. Haftada 2 kere pilleri ikaza kadar bitirip şarja takıyorum.

7% olunca hazırda beklete geçmeden ben kapatıp tekrar açtım 0% a kadar çalıştı sonra aniden kapandı :) aniden kapanması iyi değil çünkü harddisk bozulabilir. 7% den sonra bir daha açılacaksa pil durumunu takip edip 0% olduğu zaman kesin manuel kapatmak gerekir.

Madem herkes dinamik moda geçirmiş ekran kartını bende dinamik modda kullanayım dedim yalnız ekran kartını manuel olarak intelde kapatıp biostan dinamiğe geçirince windows 800*600 çözünürlüğünde açıldı ve ekran kartlarını görmedi. Tekrar fixed moda aldım windows açılınca AMD ye geçirip bios tan dinamik moda aldım. Yeniden başlatınca sorunsuz kullanıyorum şimdi aklınızda bulunsun.

+ HP QuickWeb Türkçe Q olmaması çok saçma olmuş orada internete girince düzgün yazamıyoruz bunun bir çözümü varmı ? farklı karakterlere basıyor.

++ Windowsu her açtığımda ses kısık olsa bile son ses (oturum açma ekranına gelirken çıkan ses) oturum sesi çıkıyor sesi tam kısık olarak açmak zorunda (F11) kalıyorum pratik bir ayarı varmı bunun :D

intelde kapayınca belkide bunu yapmış olabilir ben atide kapamıştım. notebookta ani kapanmalar pek sorun olacaığını sanmam mutlaka koruması vardır hatta bu modelin düşmeye karşı hdd koruması varmış QuickWeb te malesef türkçe yok bencede saçma olmuş seside mecburen fn tuşu artı ses tuşuyla açılıyor başka ayar yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Mayıs 2012; 1:53:03 >

• Pil olayında sonuna kadar bitirince tetiklemeden çalışmıyor ,mesela fotoğraf makinesinin pili tamamen bitince şarj olmuyor ,nokia telefon bataryası ile paralel bağladım biraz kendini topladı anca ondan sonra şarj olduu. O hesap tam bitirmeyin dedim.

Türkçe karakterde sorun olmuyor yazarken 2. karakter için taba basınca komple hepsi siliniyor bende bir o problem var maşallah diyelim.
  • Orada Türkmenistan Alt-Q dili var Türkçe karakter olmasada diğer harfler doğru çalışıyor en azından. Ben bu quick web i bilmiyordum aslında pil 0% olunca açma tuşuna bastığımda yanda ışık yanıp sönüyordu baktım yandaki internet tuşundada aynısını yaptı prize taktığımda baktım windowstann başka bir sistemi açtı ama gereksiz hani az yer kaplasa neysede o quickweb 3 GB yer kaplıyor. Yani onun yerine daha basit birşey kullanılabilirdi zaten 3 GB lık ne varsa içinde onu da anlamadım 3-4 tane program haricinde bişey yok ?

Pil konusunda bence 0% a kadar bitirmek daha sağlıklı iyice bitince pc yi açmadan 2 dk. kadar sarjda dursun mutlaka açılır. Sonuçta 7% kaldığında iyice bitmemiş oluyor. Hazırdabekletince 3 gün açmasan o pc yi zaten 0% ı da geçer herhade :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 15 Mayıs 2012; 2:18:49 >
  • türkmenistan Q da i ye basınca başka birşey yazıyor ama ı ya basınca i yazıyor

pil bende %8 de bekleme moduna geçti pc sonra şarja takınca açma tuşuna basınca uyarı ekranı geldi yani kaldığı yerden başlasınmı seçeneği bende enter deyince ne açıksa kapanırken o şekilde açıldı yani sonuçta pil sıfırlanmıyor
  • quote:

türkmenistan Q da i ye basınca başka birşey yazıyor ama ı ya basınca i yazıyor

pil bende %8 de bekleme moduna geçti pc sonra şarja takınca açma tuşuna basınca uyarı ekranı geldi yani kaldığı yerden başlasınmı seçeneği bende enter deyince ne açıksa kapanırken o şekilde açıldı yani sonuçta pil sıfırlanmıyor

çok ta önemli değil aslında güç tasarrufunda 3 saat gidiyor ama güç tasarrufuna alınca ekran aydınlığınla kendisi oynuyor büyük ihtimal sizdede öyledir. Pilden çalıştığında güç tasarrufuna alıyorum ekran çok az kararıyor ekrana beyaz yoğunlukta bir görüntü açınca ekran kendiliğinden daha parlaklaşıyor. Dikkatli bakarsanız sanki titreme oluyor gibi parlaklık artıyor. Ama pildeyken yüksek performansı seçince böyle olmuyor normal prizde gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 15 Mayıs 2012; 12:09:18 >

• tabutdan cıkan yokmu...[:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

quote:

türkmenistan Q da i ye basınca başka birşey yazıyor ama ı ya basınca i yazıyor

çok ta önemli değil aslında güç tasarrufunda 3 saat gidiyor ama güç tasarrufuna alınca ekran aydınlığınla kendisi oynuyor büyük ihtimal sizdede öyledir. Pilden çalıştığında güç tasarrufuna alıyorum ekran çok az kararıyor ekrana beyaz yoğunlukta bir görüntü açınca ekran kendiliğinden daha parlaklaşıyor. Dikkatli bakarsanız sanki titreme oluyor gibi parlaklık artıyor. Ama pildeyken yüksek performansı seçince böyle olmuyor normal prizde gibi...

güç tasarufunu hiç denemedim baya gidiyormuş 3 saat vay be ekran ışığıyla kendide oynar sennde nasıl ayarlarsan okadar oynar örnek bendeki ayar alt resimde pilde ışık ayarı pirizde ışık ayarı ama güç tasarufu denemedim demekki otomatik oynuyor
     HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü

çetin kardeş ben çıktım tabutumdan ama sen girmişsin sanırım biraz arpa suyu içince uyku yaptı tabuttan çıkamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Mayıs 2012; 1:47:14 >

• mito kardeş.. ÇARŞI arpa suyunada karşı değilmi...
  • quote:

mito kardeş.. ÇARŞI arpa suyunada karşı değilmi...

yok kardeş çarşı bi ona karşı değil
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.