Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın dibisin sana boğazda yemek ısmarlayacağım..
  • eyvallah yemeğe gerek yok buz gibi bira yeterli
  • salladık ama boğaz diye.. istanbuldasınız sanırım.. ısmarlarız tabiii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 18 Mayıs 2012; 0:15:13 >
  • olsun içinden gelmesi bile yeter ben bursadayım
  • bir gsli olarak dün gece üzdünüz hepimizi
  • ya sorma bende sinir oldum gitti fenere kaptırdı kupayı bursa aslında maçı bile izlemedim çünkü şike falan derken futboldan soğudum pek takip etmiyorumneyse fixsedi açmayı tarif edeyim alt resimin üzerine yazdım biosa girince yapacaklarını.
    biossa giriş şöyle pc yeniden başlat ve başlarken esc ye sürekli bas bir menü çıkar karşına ordan F10 a bas biosa girdin gerisi alt resimde yazıyor bu arada linkteki ssd yi aldım bakalım masaüstü pcde deneyeceğim uçarsa ilerde notebook a da alırızhttp://www.hepsiburada.com/Liste/team-120gb-xtreem-s3-sata3-ssd-tmssds3-120g/productDetails.aspx?productId=bd130991&categoryId=114814
     HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Mayıs 2012; 4:56:22 >

• Benide eklermisin
  • abii bu saatde yaptığım dediğin şeyleri.. inanılmaz acıklama yapmışsınız.. coook teşeekkür ederim.. zahmet ettinizz..her hangi bir zararı olmaz değilmi pcye.. henüz deneme yapmadım ama.. bakalım nasıl olacak.. çok saolasın.. pc şarjda iken hafifden gıdıklama var sizdede aynı şey varmı.. bir başka konu ise ben sürekli şarjda kullanıyorum pcyi.. herhangi bir sakıncası varmıı..cevremdeki bazı laptop kullanıcıları bataryayı cıkartıp.. direk adaptörde kullanıyorlar.. siz ne tavsiye edersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 18 Mayıs 2012; 22:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

abii bu saatde yaptığım dediğin şeyleri.. inanılmaz acıklama yapmışsınız.. coook teşeekkür ederim.. zahmet ettinizz..her hangi bir zararı olmaz değilmi pcye.. henüz deneme yapmadım ama.. bakalım nasıl olacak.. çok saolasın.. pc şarjda iken hafifden gıdıklama var sizdede aynı şey varmı.. bir başka konu ise ben sürekli şarjda kullanıyorum pcyi.. herhangi bir sakıncası varmıı..cevremdeki bazı laptop kullanıcıları bataryayı cıkartıp.. direk adaptörde kullanıyorlar.. siz ne tavsiye edersiniz..

yok kardeşim bişey olmaz fixsedi açınca masaüstüne sağ tıklayıp çıkan menüden üstten 2. sırada değiştirilebilir grafikleri tıkla catalys açılır ordan istediğin gpu,yani ekran kartına geç yalnız msn yada başka bir program açıksa kapat açık olursa uyarı çıkar ve bunları kapatmadan geçiş yapmaz. kapalıysa programlar geçişi onaylayınca ekran bir iki kere kararır açılır ve seçtiğin karta geçersin gıdıklamaya gelince evet bendede var sebebide taktığın prizde topraklama yoksa ondan yapıyormuş zararı yok yani. evde topraklama olan piriz varsa dene farkı göreceksin pile gelirsek takılı olsa daha iyiymiş zaten dolunca pil şarjı kesiyor artı faydası ani elektirik kesilmesinde pil pc yi korur. sadece arada pilde kullanıp pili boşaltmak pile faydalı bunu 15 20 günde yapmak iyi olur pilsizde kullanıyorlar ama bu defa pil boşta dururken yıpranıyormuş yani aşırı sıcak ortamda pili kullanmıyorsan pirizde de kullansan pile zararı yokmuş.

kilimli65 kardeşim ekliyorum senide

• amd den intele neden geciş yapılır..
  • solidworks gibi bir programın 3.5- 4 saniyede calışmaya hazır hale gelmesin cok hayret edilecek bir durum:):) tabi pc acılır acılmaz yapmıyor aradan 5 dk geciyor ondan sonra bu hıza ulaşıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 19 Mayıs 2012; 0:46:18 >
  • aslında programların ve pc nin açılış hızları hdd ye bağlı kardeşim mekanik hdd ler illa uyuzluk yapar 3 ila 4 dakikada anca kendine gelir ama ssd de süpermiş program ve pc açılışları gelsin deneyip yazarım burda hızı artı pc 10 ila 12 saniyede hazır hale geliyormuş yani hdd de ilk açılışta uyuzluk ssd de yokmuş

amd den neden intele geçilire gelirsek amd yüksek performanslı gpu ve ısıda buna göre 5 ila 10 derece farklı yani daha sıcak. bence nette gezerken intel yeterli hem serin oluyor örnek intelde 42 c amd de 47 ila 50 c arası ısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Mayıs 2012; 1:01:19 >

• ok anladım gecişin sebebini.. ama ben sadece tasarım yapıyorum neti kullanmıyorum..o zaman soğutucu almam şart... bazen sabahdan akşam kadar pc başında tasarım yapıyorumm.. dv 7de sadece 3 gün calışdım bu şekilde bir sıkıntı olmadı.. cok hafif bir kasma oluyordu.. o kasmada 2 komutda vardı.. diğerleri roket gibi.:) solidworkda düz bir alan düşünün.. bellii ölcülerde cizgiler daireler kareler cizilir.. bu işlem hiç bir sıkıntı yapmaz.. ama birde 3 boyutlu cizgi atmaya calışınca.. aman yarabbim ölümdü benim için.. şimdi bu pcde 2 eksen ve 3 boyutlu cizimler aynı performansda calışıyor.. süper olduu yanii..
  • an önce pc şaçmalar gibi oldu.. tv ye daldım.. ekran parlaklığını düşürmüşdüm... kendini en yüksek parlak ekrana aldı.. uyku moduna gecti:):)):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 19 Mayıs 2012; 1:07:38 >
  • ramde 8 gb olunca onunda faydası var programa bak işte istersen bir dene ama şu var prizde amd yi açıyor bu pc belkide amde de şuan
    onu güç ayarlarından yapmış olabilir hiç dokunmadıysan süre kısa olabilir uyku için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Mayıs 2012; 1:09:20 >
  • hocam.. her ne kadarda pcden anlamasakda.. bildiğimiz konularda paylaşımlarımızı yapıyoruz:):).. adamsın sen yaaa:):
  • hiç dokunmadım.. süre kısa sanırım ama neden ekranı en parlağa alıyorr:):)
  • dokunmadıysan pirizde 10 dk dı sanırım uyku modu neden ışığı açıyor bakkıyor uyanınca popoda elektirik var yandım deyip ışığı açıyor
    şaka biyana pirizde ışık ayarı sondadır o yzden yapar istersen güç ayarlarından pirizdede düşük ışık yapabilirsin
  • yok şimdi vaz gecti.. sadece ekran parlıklık ayar ikonunu gösteriyorr.. sen şimdi diyeceksinn nasıl bu kadar hızlı cevap veriyor diğer laptopda yazıyorum ustamm.. bir tanede acer aspire var.. tofaşım benimm:):) dağda taşda gidiyorr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 19 Mayıs 2012; 1:22:45 >
  • facede oyun oynuyor isen.. vaktiniz var ise tavla oynayabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 19 Mayıs 2012; 1:25:12 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.