Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akay635

Gri veya siyah almayı düşünüyorum; bu renkler varsa tabi.

Seri no konusunda ''A8H92EA'' olmasına dikkat etmem gerekiyor değil mi?

Evet Bizim kullandiğımız DV7-6C00ET nin ürün numarası A8H92EA

INTEL i7 2670QM (2.2 -> 3.1 GHz)
    2TB (1+1) TOSHIBA HDD
    8GB (4+4) SAMSUNG 1333 MHz RAM
    2GB GDD5 ATI RADEON 7690M XT GPU var

HP nin kendi sitesinde bazıları yanlış yazılmış olabilir.
  • mito abii.. yarın akşam bir üye daha geliyor.. üye kayıtları devam ediyormu..
  • Evet arkadaşlar beni de kaydedebilirsiniz.
    Nasipse yarın Vatan bilgisayardan alacağım.

Yardımlarınız için teşekkürler. İyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Evet arkadaşlar beni de kaydedebilirsiniz.
    Nasipse yarın Vatan bilgisayardan alacağım.

Yardımlarınız için teşekkürler. İyi geceler.

hayırlı olsun kardeşim biraz geç oldu dizi izliyordumda taşıma konusuna gelirsek ilk sayfalarda yazmıştım alt linkteki çantayı aldım gayet sağlam ve korumalı notebook 17.3 inç olunca çantada biraz iri oluyor ama tavsiyem çanta almanız ben alt linktekini aldım gayet kaliteli ama yukarıda ZEITGEIST arkadaşın dediği sırt çantasınıda alabilirsiniz oda onu kullanıp tavsiye ediyor karar sizin. çanta biraz pahalı ama bu notebook a değer.artı ilk sayfada konu başlığına bakarsanız resimler ve özellik bilgilerini artı modelinide görebilirsiniz notebook un. bana resimlerdeki renkteki nasip oldu parlak gümüş. tekrar hayırlı olsun sizide ekliyorum akşama
    http://www.hepsiburada.com/Liste/trust-sydney-notebook-cantasi-173tru17415/productDetails.aspx?productId=bs42224&categoryId=676
    çantada birçok göz var ben memnunum
     HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Mayıs 2012; 5:38:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

mito abii.. yarın akşam bir üye daha geliyor.. üye kayıtları devam ediyormu..

etmezmi kardeşim sınırsız kayıt var bu konuda kayıt ederiz akşama arkadaşı
    artı core temp demiştim ısı programı için indirmedinmi? söyleseydin link upload edip buraya koyar artı tarifinide yapardım ayıpsın çekinme böyle şeyler için herzaman yardım ederim sıkılmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Mayıs 2012; 5:15:23 >

• quote:

ok anladım gecişin sebebini.. ama ben sadece tasarım yapıyorum neti kullanmıyorum..o zaman soğutucu almam şart... bazen sabahdan akşam kadar pc başında tasarım yapıyorumm.. dv 7de sadece 3 gün calışdım bu şekilde bir sıkıntı olmadı.. cok hafif bir kasma oluyordu.. o kasmada 2 komutda vardı.. diğerleri roket gibi.:) solidworkda düz bir alan düşünün.. bellii ölcülerde cizgiler daireler kareler cizilir.. bu işlem hiç bir sıkıntı yapmaz.. ama birde 3 boyutlu cizgi atmaya calışınca.. aman yarabbim ölümdü benim için.. şimdi bu pcde 2 eksen ve 3 boyutlu cizimler aynı performansda calışıyor.. süper olduu yanii..

merhaba hocam bende revit e geçiş yapıyorum.. elimdeki o/b ekran kartlı 4gb ramlı toshiba iş görmüyor.. fikrim pc toplamak ama bu notebook u da düşünüyorum.. bakalım.. bu arada herkese selam ne zamandır uğrayamıyorum buralara :)

• valla ben bu pcyi şansa aldım.. buraki arkadaşlar bu işin ehli.. saolsunlar cok yardımcı oldular.. tavsiye ederim.. benim işimi oldukca iyi görüyor.. buradaki arkadaşlar cok tecrubeli. nokta atışı yapıyorlar pc hakkında.. yardımlarıda cabası:) bir tek kanatları eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 19 Mayıs 2012; 13:43:38 >
  • Bugün Vatan Bilgisayarın İzmir/Bornova mağazasına gittim. Ellerinde sadece teşhir ürünü varmış. İzmir' deki diğer mağazaların stoklarına baktılar, onlarda da yokmuş. Yakın zamanda tekrar stoklara girer mi diye sordum; arkası yok, bu son dediler. Yaklaşık bir ay sonra İstanbul' a gideceğim. Notebook işini orada hallederim artık.

Hoşçakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 19 Mayıs 2012; 14:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: remote control

bunu araştırırken gördüm biryerde dv7 başka bir modeli 16gb destekliyordu birdaha da denk gelmedi. Biosla olacak birşeyse iyimiş.

oyun ne oynuyorsunuz strateji oynayacağım ea games GeneralS 2 2013 'de çıkacak onu bekliyorum.

Merhaba ben general.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

ok anladım gecişin sebebini.. ama ben sadece tasarım yapıyorum neti kullanmıyorum..o zaman soğutucu almam şart... bazen sabahdan akşam kadar pc başında tasarım yapıyorumm.. dv 7de sadece 3 gün calışdım bu şekilde bir sıkıntı olmadı.. cok hafif bir kasma oluyordu.. o kasmada 2 komutda vardı.. diğerleri roket gibi.:) solidworkda düz bir alan düşünün.. bellii ölcülerde cizgiler daireler kareler cizilir.. bu işlem hiç bir sıkıntı yapmaz.. ama birde 3 boyutlu cizgi atmaya calışınca.. aman yarabbim ölümdü benim için.. şimdi bu pcde 2 eksen ve 3 boyutlu cizimler aynı performansda calışıyor.. süper olduu yanii..

merhaba hocam bende revit e geçiş yapıyorum.. elimdeki o/b ekran kartlı 4gb ramlı toshiba iş görmüyor.. fikrim pc toplamak ama bu notebook u da düşünüyorum.. bakalım.. bu arada herkese selam ne zamandır uğrayamıyorum buralara :)

hocam hoşgeldiniz. boş vakitlerinizde herzaman bekleriz bilgileriniz bizim için önemli artı dv 7 muhtarımızsınız bu dv7 yi size tevsiye etmek bana düşmez, siz zaten bilirsiniz işinizi sadece 1 aydır kullanan biri olarak şunu diyebilirim arada amd e.kartı sorunu dışında sorunsuz bir notebook artı sessiz ve serin memnunum sizinde, açmış olduğum şu konuda (LİNK) dediğiniz gibi amd yada ati e.kartı bahsedilen hatayı arka planda çalışan flaş eklentisindende yapıyor demiştiniz. veya bencede driverden de yapıyor olabilir sonuçta abartılacak bir sorun değil bence. görüşmek dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Mayıs 2012; 5:16:09 >

• valla klubu cok begendim bende bu klube üye olmak isterim. bak sizde bahsetmişsiniz güncelleme hatarından catalys kurtarma uyarılarından bende solidworks autocad le calısıyorum günün cogu ve arada saglam oyunlar oynuyorum(bf3 mw3 vb.) almak için cok olumlu bakıyorumda simdi günün en olmadık anında bana bu mavi ekranı cıkarıp catys kurtardı uyarısı veririse cok fena moralim bozulur sahsen suan kullandıgım döküntü laptopumda bile hiç mavi ekran veya ekran kartı kapatma sorunu yasamadım yeni aldıgımda yasarsam bunu dert ederim baya baya :D

son olarak ben öyle cok enerji harcamasın aman söyle olmasın demeden en iyi en saglıklı ve uzun ömürlü bi sekilde kullanmak istiyorum. ilk aldıgım halini kurcalamadan devam etsem işimi görmezmi yani? illa bios ayarı ekran kartı güncellemesi graphic fixed felanmı yapmam gerekiyor.

NOT: mavi ekran hatası en igrendigim seydir :D bir dönemler ömrümden ömür alan problemlerimden biridir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: opxah93

valla klubu cok begendim bende bu klube üye olmak isterim. bak sizde bahsetmişsiniz güncelleme hatarından catalys kurtarma uyarılarından bende solidworks autocad le calısıyorum günün cogu ve arada saglam oyunlar oynuyorum(bf3 mw3 vb.) almak için cok olumlu bakıyorumda simdi günün en olmadık anında bana bu mavi ekranı cıkarıp catys kurtardı uyarısı veririse cok fena moralim bozulur sahsen suan kullandıgım döküntü laptopumda bile hiç mavi ekran veya ekran kartı kapatma sorunu yasamadım yeni aldıgımda yasarsam bunu dert ederim baya baya :D

son olarak ben öyle cok enerji harcamasın aman söyle olmasın demeden en iyi en saglıklı ve uzun ömürlü bi sekilde kullanmak istiyorum. ilk aldıgım halini kurcalamadan devam etsem işimi görmezmi yani? illa bios ayarı ekran kartı güncellemesi graphic fixed felanmı yapmam gerekiyor.

NOT: mavi ekran hatası en igrendigim seydir :D bir dönemler ömrümden ömür alan problemlerimden biridir :D

Merhaba 1 aydır ben de kullanıyorum herhangi bir yükseltme veya biostan ayar olayına girmedim, sorun yok. Mavi ekran nasıl birşey oluyor,daha önce pc kullanıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: remote control

Merhaba 1 aydır ben de kullanıyorum herhangi bir yükseltme veya biostan ayar olayına girmedim, sorun yok. Mavi ekran nasıl birşey oluyor,daha önce pc kullanıyordum.

bazı arkadaslar fps oyunlarında kasmalar donmalar yasamıslar aynı ekran kartı modeli fakat dv6 pavilionlarda bunlar hep insanın içine kurt düsürüyor
  • bazı sistem gereksinimi düşük oyunlarda sıkıntı olabiliyor bu nvidia kartlarda da rastlanılan bir durum bu çift kart özelliğinin sıkıntılarından biri kimiside harici ekran kartını devreye sokamayabiliyor donanımsal bir problem olmadıkça yazılımsal olarak üstesinden gelinecek bir problem takıntı yapılacak birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

bazı sistem gereksinimi düşük oyunlarda sıkıntı olabiliyor bu nvidia kartlarda da rastlanılan bir durum bu çift kart özelliğinin sıkıntılarından biri kimiside harici ekran kartını devreye sokamayabiliyor donanımsal bir problem olmadıkça yazılımsal olarak üstesinden gelinecek bir problem takıntı yapılacak birşey değil.

kasasının metal olusu tus takımı dizayni ve ekran 17.3'' olusu bana göre artı özellikleri ve windows derecelendirmeden grafik olsun oyun performansı olsun n55sf modelinden daha cok puan almıs görünürde cok güzel kaliteli bi ürün bide driverlerini sıraya soksalar hiç düşünmeden alınabilecek bi ürün bakalım haziran sonuna kadar vaktim var insallah driver problemlerine güncellemelerine çözüm bulurlar.

• bir bilgiye daha ulastım yabancı forum sitelerinden ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilemiycem ama 7690 ekran kartı ile ilgili sorun yasayanlar 6770m modelinin ekran kartı driverlarıylada güncelleme yapabilirlermiş hani bu mavi ekran alanlar amd control catalyser calısmayı durdurdu uyarısı alanlar bide öyle denesinler.
  • arkadaslar selam bende 2 gun once dv7 alarak araniza katıldım merak ettigim şey film izlerken hiç 7.1 ses sistemine baglamayi denediniz mi 7.1 5.1 cıkışlarını nereden alacağız saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heifetz77

arkadaslar selam bende 2 gun once dv7 alarak araniza katıldım merak ettigim şey film izlerken hiç 7.1 ses sistemine baglamayi denediniz mi 7.1 5.1 cıkışlarını nereden alacağız saygılar...

HDMI çıkışından 7.1 ses çıkışı alabilirsiniz diye biliyorum ama normal ses çıkışında yok
  • iyi geceler mito ustam. catalyst control center de (3d uygulama ayarları) open gl ayarları var.. orada ---üçlü arabelleğe alma-- işaretli değil.. ne işe yarar üçlü arabelleğe alma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 21 Mayıs 2012; 0:37:04 >
  • quote:

iyi geceler mito ustam. catalyst control center de (3d uygulama ayarları) open gl ayarları var.. orada ---üçlü arabelleğe alma-- işaretli değil.. ne işe yarar üçlü arabelleğe alma..

tam bilmesemde oyun tasarım ve ekran çözünürlüğüyle ilgili bişey çetin kardeşim bendede seçili değil tam bilgi bulrsam yazarım ekran kartım intelde şuan tam bakamadım ama seçili olmadığını hatırlıyorum.

EDİT: şu bilgiyi buldum

OpenGL® için üçlü arabelleğe alma ayarı
    Üçlü arabelleğe alma etkinleştirildiğinde, çerçeve hızı yenileme hızından düşükse, dikey senkronizasyon etkinleştirildiğinde oyun çerçeve hızı artar. Belleğin düşük olduğu durumlarda Üçlü arabelleğe alma etkinleştirilirse, doku ve geometri verileri için daha az çerçeve arabelleği olacağından uygulamanın performansı düşebilir. Üçlü arabelleğe almayı desteklemeye yetecek bellek yoksa, etkinliği otomatik olarak kaldırılır.

1.Grafik Ayarları ağacından 3D'yi genişletin.
    2.Diğer Ayarlar'ı tıklayın.
    3.Üçlü arabelleğe alma onay kutusunu seçin.

OpenGL® için 24 bit Z arabellek derinliğini zorla ayarı
    Z arabellek derinliğini net olarak belirlemenizi sağlar. Çoğu uygulama, bu ayarın Etkinliği kaldırıldığında en iyi şekilde çalışır.

1.Grafik Ayarları ağacından 3D'yi genişletin.
    2.Diğer Ayarlar'ı tıklayın.
    3.24 bit Z arabellek derinliğini zorla onay kutusunu işaretleyin.
    http://support.dell.com/support/edocs/video/P152390/tr/3d.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Mayıs 2012; 2:40:38 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.