Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hehe 2 pc he vay daha sonra oynayalım kardeşim severim tavlayı şuan diziye takıldım ama söz başka gün oynayalım ama yenerim haberin olsun
  • bükemediğimiz bileği can-ı gönülden öperiz.. şimdide tam kapanmadı ekran karardı ışıklar acık.. kafasına göre takılıyor.. 5 dk fanı calışdır vs vs
  • Arkadaşlar ben de DV7 modelini almak istiyorum. Performans konusunda şüphem yok fakat bilgisayarı evden işyerine götürüp getireceğim bu nedenle taşıma konusunda tereddütlerim var. Bu tür bilgisayarları evden işyerine götürüp getirmek imkansız mı dersiniz yoksa biraz eziyetli olsa da sorun olmaz mı dersiniz?
  • sen o ayarları değiştir pirizde 20 dk yap uykuyu pile dokunma ekranı kapatıda 15 dk yap ısı nasıl acaba baktınmı pcde
    bendeki ayar bu
     HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Mayıs 2012; 2:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Arkadaşlar ben de DV7 modelini almak istiyorum. Performans konusunda şüphem yok fakat bilgisayarı evden işyerine götürüp getireceğim bu nedenle taşıma konusunda tereddütlerim var. Bu tür bilgisayarları evden işyerine götürüp getirmek imkansız mı dersiniz yoksa biraz eziyetli olsa da sorun olmaz mı dersiniz?

Çetin kardeş, şu sorum hakkında görüşünü alabilir miyim?
  • dert etme sakınn.. burada mito abimiz varr.. o iyisini bilir.. aslan gibi pc.. bios ayarlarınıda yaptık.. roket oldu.. korkma al.. seri nosuna dikkat et ama.. eziyet felan değil.. adamın morali düzeliyorr... pcde iş yaptıkca.. ben pcyi bimexden aldım orada bir şey anlamadım.. eve bir geldimkii ana ben ne almışım dedimm.. bu ne tam bir canavarr:) bende taşıyorum bir şey olmuyorr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 19 Mayıs 2012; 2:39:23 >
  • Taşıma konusunu dert etmeyin diyorsunuz değil mi? Bilgisayardan yana şüphem yok zaten. Sadece taşıma konusunda sıkıntı olur mu diye görüşünüzü almak istiyordum. Çanta ile beraber ağırlık ve boyutundan dolayı taşıma konusunda sıkıntı olur mu? Bu bilgisayarla işe gidilip gelinmez mi diyorsunuz yoksa sıkıntı olmaz mı diyorsunuz?

Seri no olayını biraz açar mısın?
  • ısı olayını gecen gün yüklemeye calışdım başamadım.. hakettim odunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Taşıma konusunu dert etmeyin diyorsunuz değil mi? Bilgisayardan yana şüphem yok zaten. Sadece taşıma konusunda sıkıntı olur mu diye görüşünüzü almak istiyordum. Çanta ile beraber ağırlık ve boyutundan dolayı taşıma konusunda sıkıntı olur mu? Bu bilgisayarla işe gidilip gelinmez mi diyorsunuz yoksa sıkıntı olmaz mı diyorsunuz?

Seri no olayını biraz açar mısın?

taşımada sorun yok ben heryere götürüyorum ama biraz ağır tabi...

seri no konusunda intel problemi için bu serilerde sorun olmaz diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

mito abimizin imzasının altınki dv7 aynı ürünü al.. bende bilmeden aynı ürünü aldım.. kısmetliyim yanii.. o kadar ağır değil.. ben taşıyorum.. daha ağır pc ile her akşam elimde 2 km yol yürüyordum.. hiç bir şey olmuyorr.. heee ben yaşlıyım diyor isen o ayrı..:) benim canta biraz dar.. pc cuk diye oturuyor.. gittiğim yerlerde görsel sunum yapıyorumm.. oo pc ye baakk pısıldamalarını duyunca ağırlık felan kalmıyor

ısı derken isı programından bahsediyorsan buradanftp://ftp.cpuid.com/hwmonitor-pro/hwmonitor-pro_1.13-64bits.zip indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 19 Mayıs 2012; 2:53:34 >

• mito abimizin imzasının altınki dv7 aynı ürünü al.. bende bilmeden aynı ürünü aldım.. kısmetliyim yanii.. o kadar ağır değil.. ben taşıyorum.. daha ağır pc ile her akşam elimde 2 km yol yürüyordum.. hiç bir şey olmuyorr.. heee ben yaşlıyım diyor isen o ayrı..:) benim canta biraz dar.. pc cuk diye oturuyor.. gittiğim yerlerde görsel sunum yapıyorumm.. oo pc ye baakk fısıldamalarını duyunca ağırlık felan kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 19 Mayıs 2012; 2:55:57 >
  • başaramadım işte.. kurmayıı cok saolasın..Precious89

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 19 Mayıs 2012; 2:53:41 >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Kısmet olursa yarın satın almayı düşünüyorum.
  • kahverengi olsun:).. gerci zevk meselesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

başaramadım işte.. kurmayıı cok saolasın..Precious89

verdiğim programı zipten çıkarıp çift tıklamak yeterli ama her seferin bir yerin sıcaklığını göstermeyebilir tekrar kapatıp açarsanız gözterir (tam sürüm olmadığından)
  • Gri veya siyah almayı düşünüyorum; bu renkler varsa tabi.

Seri no konusunda ''A8H92EA'' olmasına dikkat etmem gerekiyor değil mi?
  • ok anladım saol.. deneyeceğim..
  • HP Pavilion dv7-6c00et Entertainment Notebook PC (A8H92EA) - Spesifikasyonlar
    NOT: HDD BİLGİSİ HatALI HDD 2 TB DİR.. imzanın altına tıkla direk görürsün özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 19 Mayıs 2012; 3:01:31 >
  • Anladım, teşekkürler.
  • @akay635, ben hergün işyerine götürüp getiriyorum ağırlık dert edilecek kadar fazla değil. ama omuz çantası değilde sırt çantası öneririm ben. omuz çantası bir süre sonra ağrı yapıyor haliyle, notebook un kendisi adaptörü falan az değil yani. ben teknosadan targus marka sırt çantasıyla taşıyorum artık çok daha rahat. çanta iş yerinde şu anda model aklımda olmadığından yazamıyorum. netten baktım ordada bulamadım işin garibi teknosaya giderseniz bakın derim.

notebook içinse şu kadar söyliyim, şeytan kulağına kurşun şimdiye kadar kullandığım en sorunsuz notebook. şiddetle tavsiye ederim.
  • 2 gün önce 6000 bilmem kaçlı dv7 yorumlarını okudum moralim bozuldu.. forumlardan bakabilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.