Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: çetinist

mito kardeş.. ÇARŞI arpa suyunada karşı değilmi...

yok kardeş çarşı bi ona karşı değil

İmzanı çalabilirim :)
  • benim imzamımı calacaksın..?
  • yok benim imzamdan bahsediyor sanırım kartalı diyorsan çal bende çalmıştım zaten D.H de birinden
  • ooo mitoo kardeş.. merhabalar... bu gece arpasuyu yok sanırım..
  • merhaba çetin kardeş yok bu gece pınar şaşal içiyom
  • sen şimdi suyuda sade içmezsin.. acmışsındır rakıyı:)
  • yok kardeş bu akşam çay ve suya dadandım belki yarın yaparım
  • yaş kaç
  • 1972 liyim ben yaşlandık artık senin kaç?
  • efsanesin ustam.. bende 1977.. böyle konuşuyoruz ama köy kahvesi gibi oluyor.. yanlış bir şey yapmıyoruz umarım:):)
  • yok kardeşim mekan bizim dv 7 cilere ait yanlış yok pc sorunu olan sorunu yazar olmayanda muhabbet eder rahat ol
  • eyvallah..
  • artı dv 7 den bir bilgi verelim ben biosdan fixsedi açtım ama nette intel gpu yu kullanıyorum eğer ağır oyun oynarsan catalys den amd gpu ya geçilebilir nette ve masaüstünde gayet yeterli intel artı notebook buz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Mayıs 2012; 2:13:40 >
  • ben sadece 3 boyutlu tasarım yapıyorum.. oyun ile hiç işim olmuyor.. benim dv7 kahverengi kasa diğer gri kasalardan ayıran özellik nedir acaba?
  • quote:

ben sadece 3 boyutlu tasarım yapıyorum.. oyun ile hiç işim olmuyor.. benim dv7 kahverengi kasa diğer gri kasalardan ayıran özellik nedir acaba?

eğer konudaki modelse yani şu (HP Pavilion dv7-6c00et Entertainment Notebook PC (A8H92EA) model, sadece rangidir farkı sen bir bak bu modelmi yaz buraya farklıysa bakarız çünkü dv 7 nin birkaç farklı modeli var bendeki gümüş renk mesela ilk sayfada görülen resimdeki renk. 3 boyutlu tasarımda kasmıyorsa intel kartı intelde kullanman sorun yaratmaz kasıyorsa amd ye geç daha iyi olur.

bende pcye oyun kurmayı sevmem sadece arada facedekilere takılırım onada yetiyor intel kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Mayıs 2012; 6:05:00 >

• bataryanın altında olan product: a8h92ea#ab8 model: dv7-6c00et bu kod yazıyor.. intelden amdye geciş nasıl oluyor.. solidworkda iyi calışıyor ama bazı komutlarda hafifden kasma oluyor.. bir de şu dikkattimi çekti. mauseyi değiştirdim.. programda bazı komutlar daha hızlandı gibi geldi.. doğruluk payı olabilirmi.. yoksa banamı öyle geldi.. dv7-6001stnin yorumlarını okudum moralim bozuldu abii yaa... bizim pcnin durumu nasıl.. bizde sorun yok değilmi abi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 17 Mayıs 2012; 22:37:33 >
  • bu arada onbaşı olmuşum.. heyttt beeee.. kim tutar beni.. göreçeksin ustam.. genel kurmay başkanlığına kadar yükseleceğim..:):):):) çık artık tabutdan... he anladımm.. rakı balık var sanırımm:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinist -- 17 Mayıs 2012; 23:23:38 >
  • quote:

bataryanın altında olan product: a8h92ea#ab8 model: dv7-6c00et bu kod yazıyor.. intelden amdye geciş nasıl oluyor.. solidworkda iyi calışıyor ama bazı komutlarda hafifden kasma oluyor.. bir de şu dikkattimi çekti. mauseyi değiştirdim.. programda bazı komutlar daha hızlandı gibi geldi.. doğruluk payı olabilirmi.. yoksa banamı öyle geldi.. dv7-6001stnin yorumlarını okudum moralim bozuldu abii yaa... bizim pcnin durumu nasıl.. bizde sorun yok değilmi abi..

tamam ozaman konudaki notebook seninkide sadece renk farkı var kasmayı 3 boyutlu tasarım programında kasma oluyorsa amd karta geçişi yapıp denemek gerek geçişi önceki sayfada yazmıştık ama önce biosdan fixsed moda geçmen gerek biosa girince system comfigration bölümünde dyamic yazanı fixsed yapıp f 10 ile çıkış yapıyorsun biosdan gerisini catalys programıyla yapıyorsun yani masaüstüne sğ tıklayıp değiştirebilir grafikleri seçip ordan yüksek parformanslı gpuyu seçiyorsun. gerçi sen biosdan fixsedi açmadıysan ve pirizde kullanıyorsan pc amd kartla açılıyordur bu arada bizim modelller sorunsuz merak etme amd kart driver sorunu dışında soruna rastlamadım nette bu modelde. alırken araştırdım hep olumluydu yorumlar bahsettiğin model dv7-6001stnin bizimki değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Mayıs 2012; 5:01:48 >

• abiiii... sen al odunu kafama vur..sende kurtul bende kurtulayım:)) biosdan fixed acmak ne oluyorr..:):)
  • onu açarsan 2 gpu arasında istediğin zaman geçiş yapıyorsun dur vurayım kafana neyse ben gece geç vakit biosa girip resim çekip tarif ederim ozaman yaparsın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.