Şimdi Ara

HP Pavilion DV5-1002ET FM385EA Kullanıcı Başlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
22.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alalı 1 hafta oldu ilk 3 gün wireless yoktu şans eseri çözdük şimdi problem yok ama ısınması büyük dert. yarın aldığım firmaya götüreceğim. değiştiren arkadaşlar yeni gelen makinalarında bi değişiklik var mı? altına elimi dokunamıyorum nerdeyse.
  • bende aşırı ısınma yok ve 10 saat açık duruyor tıkamıyor bile alet
    kuzende de var dual core sersi eski kasa onunla neredeyse aynı ısıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuturuk -- 26 Ağustos 2008; 2:41:07 >
  • arkadaşlarr benim şu anda yaşadığım şöyle:
    önce makine fazla ısınınca şarj kablosunu çıkarıp 20 dakika bekledikten sonra tekrar taktıktan sonra makine şarj oluyor demesine rağmen saatler geçsede şarj seviyesi değişmiyor. ancak makineyi kapatıp soğumasını bekledikten sonra şarj alıyor. bunun tek nedenş bana göre aşırı ısınma. çünkü batarya üzerinde 30-60 derece arasında muhafaza edine şeklinde bir yazı var. sizlerde deneyin arkadaşlar. bu şekilde sizlerde de aynı hata çıkarsa hp yi bilgilendiririz.
  • kasılma dediğim olay makinenin ağır olması, yani pencerelerin yavaş açılması,, zorla açılıyomuş gibi olması,,tıkladığım anda açılması gereken pencereler yavaş yavaş açılıyo,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: afterburner27

bu ürünü 5-6 gün önce teknosa dan aldım. şu anda bu yazıları bu makineyle yazıyorum. ürün güzel ve hızlı. vista derecelendirmesinde temel puanı 4.
    norton taraması yaparken winamp dinliyorum ve bu arada call of duty 4 oynuyorum. hiç bir sorun çıkarmıyor. yanlız cihaz fazla ısınıyor. bu arada ben wireless ile bağlanmama sorunu yaşadım. aldığım günün ertesinde teknosaya götürdüm. ama orada bağlandı. bazen uzun zaman kapalı kalırsa wireless bağlantı sorunu ortaya çıkıyor. ama bilgisayarı kapatıp açınca bağlanıyor. böyle devm ederse garantiye gönderecem. bunun dışında gerek tasarım, gerekse perfornmans olsun beni tatmin etti diyebilirim. crysis ile denedim. normal ayarlarda sorunsuz. c&C 3 ile denedim. yine de iyi çalışıyor. kısaca makine yorulmak nedir bilmiyor. alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun...

ayrıca sitelerde yanlış veriliyor. usb portu sayısı 4 değil 3. 4. portun yerine esata girişi eklemişler. birde kullanmadığım hdmı çıkışı koymuşlar.

Esata girişinide USB olarak kullanabiliyorsun yani toplam 4 adet USB var

• quote:

Orjinalden alıntı: jacckal

kasılma dediğim olay makinenin ağır olması, yani pencerelerin yavaş açılması,, zorla açılıyomuş gibi olması,,tıkladığım anda açılması gereken pencereler yavaş yavaş açılıyo,,

Yok ben öyle bi problem yaşamadım....Bu arada işlemci ısısında en fazla 90 en azda 60 dereceyi gördüm ben. zaten 90 ı görür görmez kapadım makineyi.
  • Kasıyor diyenler için çözüm: http://forum.donanimhaber.com/m_25105182/tm.htm
  • Aleti bugün vatandan aldım. Wireless için servise gitmişti.
    Bana verilen açıklama şu arkadaşlar. Test edildi. Defalarca açılıp kapatıldı. 100 mb üzerinde dosya indirildi.
    Wirelessla ilgili problem yok, çalışıyor dendi.
    Almadan önce driverlar dahil iyice inceledim ve 4 defa açıp kapattım. Çalıştı. İşyerinde 2-3 defa açıp kapattım. Çalıştı.
    Eve geldim 2 defa açılıp kapandı. Problem yok.
    Ama üçüncü açılışta aynen eski sıkıntısını tekrarladı. 3 defa açıp kapattım gelmedi. 4.de geldi
    ve şimdi buraya yazıyorum.
    Alacaklar biraz düşünsün diyorum artık.
    Şuan açıksa hemen götüreceğim. (Müşteri hizmetleri)
  • şimdi arkadaşlar ürüne kötümü diyorsunuz?
    amd olmasından dolayımı kötü yada nasıl bir degelendirme yapıyorsunuz?
    bu ürn alınmazmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: programprof

ürünün sesi bence iyi..
    üzerindeki etikette AMD Turion X2 64 yazıyor fakat pc özellikleri kısmında işletim sitemimin 32 bit olduğu yazıyor..

ben,m anladığım şimdi buna 64 bit işletim sitemi yüklersek çalışacak mı?

bu senin 64 bit işletim sistemi kullandığından olsa gerek, 64 bit yüklersen yüksek ihtimal 64 bit diyecektir..
  • amd ve intel karşılaştırılması amd nin sitesinde yapılmış buyrun link:
    http://www.amd.com/gb-uk/0,,3715_8488_14090,00.html
  • bu makineyi uc defa degisirdim. Ve sali gunu yeniden servise gitti. Makine belli bir sure calistiktan sonra sarja takildiginda sarj olmuyordu. Eger degisim karari cikarsa dv5 serisi daha dogrusu hp yi birakacam. Baska bir marka alacam. Ben butun zamanimi hp nin kaprisli leptobuna ayiramam. Bu makin yuzunden akdemik calismam sekteye ugradi. Bu nedenle bu firmadan sogudum. Alacak olanlar aldiklari yerde iyice deneyip alsinlar. Selamlar.
  • aynı özelliklerde intel olanı bunun hakkında yorumlarınız nedir ?

NB HP PL.FK142EA DV6925ET/CD T2410 2.Ghz/3GB/250GB

http://www.webdenal.com/store/hp-pavillion-dv6925et-t2410-3gb-250gb-15-4-vista_fiyat.htm?idProduct=90386&idCategory=85&topnavCategory=37

veya bana önerebileceğiniz 1500 geçmeyecek bir notebook var mı?
  • HP Pavilion DV5-1002ET FM385EA almayı düşünüyodum 2gün içinde bu yorumlardan sonra yeni laptop aramaya başladım önerileriniz
  • 6925 iyi bir leptop lakin islemci teknolojisi ve ekran karti pek iyi degil. Dv5 serisi gibi hatali olacagini sanmiyorum. Yinede almadan once forumlardan yorumlarina bakmani oneririm.
  • aynen bende soğudum hp den.1500ytlye kadar çıkılabilirse asus ve 1600 civarı da dell,in süper modelleri fvar:
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0165#tablar
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1196.0140
    ben bu kadar para ayırmak istemiyorum laptop için belki bi kampanya yakalarımda ucuza kapatırım diye beklemedeyim.

• dostum bende ki üründe hiçbir sorun yok çatır çatır çalısıyor yani birisinde ürün kötü çıktı diye ürünümü kötülemek gerkiyor ben anlamış değilim
  • Bence wireless ve isinma sorununa bagli oldugunu dusundugum sarj problemi genel dv5 problemi. 1040 modelini forumdan takip edersen birden fazla kisinin ayni problemleri yasadigini goreceksin. Tabiki her modelde hatalar olabilir. Benim demek istedigim alacaklarin iyice deneyerek almasi. Sonucta bahsedilen arizalar onguruldugu taktirde alirken tespit edilebilecek kadar bariz. Birde ates dustugu yeri yakar.
  • Arkadaşlar ben iade ettim...
    Vatan bilgisayara her iki götürüşümde ve ilk açışımda problemin
    tekkerrür etmesi benim için sorunsuz bir iadeye neden oldu
    Tümüyle direk fabrikaya gönderiyorlarmış,
    Yani aç bak tamir et düzelt geri ver yok sanırım...

Vatan bilgisayar ve müşteri hizmetlerine verdikleri memnuniyetten dolayı teşekkür ediyorum
    Zira akraba ve arkadaşlara bu sene içinde oradan en az 7 laptop aldım
    İnşallah 8. yide yine oradan alacağım...

Bence 1002 et nin temel sorunu ısınma ve muhtemel fiziksel yapı itibariyle bu ısınmanın diğer donanıma kötü etkisi var
    HP bu aleti kışın çıkarsa belki bu kadar sorun olmayabilirdi diye düşünüyorum...

Ben şimdi hp compaq, dell studio ve xps, lgp300 serilerini düşünüyorum...

Bu arada ısınma konusunda; hp compaq ın 6720 serisini almıştım arkadaşa ve bu aletin nerdeyse hiç ısınmadığını gördüm
    (dizlerimin üzerinde bile bu yaz sıcağında rahatsz etmedi)
    küçük bir adaptörü var, ram ilavesi ve xp ile müthiş kullanışlı düşük seviye bakanlara tavsiye ederim...

not:imla düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimekan -- 30 Ağustos 2008; 10:28:23 >

• vistayı hızlandırmanın püf noktaları linkinden baya işler yaptım,makina hızlandı,,ama parasına kıyabilene sony waio derim,,,, tek kelimeyle kusursuz,,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.