Şimdi Ara

HP PAVILION DV5-1255ET fAN CLuB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu üründe ekran kartı olarak
    9200 m mi var
    9600 gt mi var
    bimeks te 9600 gt idi de
    kullananlar yazabilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: inexo

soru:
    bu üründe ekran kartı olarak
    9200 m mi var
    9600 gt mi var
    bimeks te 9600 gt idi de
    kullananlar yazabilir mi

9600m gt
  • yaklaşık 10 gün önce aldım bnde bu ürünü çok fazla kullanamadım henüz oyunda yüklemedim ama iyi bir karar verdiğime inanıyorum. bir de windows 7 'yi kurdummu süper olacak
  • Arkadaşlar Xp kurmamı tavsiye edermisiniz? Ayrıca üstüne kendi lisans key'i ile home basic kurmayı düşünüyorum. 2 farklı işletim sistemi ve bölünmüş harddisk ile... XP driver'ları kuran var mı acaba ? Ya da kolay bulunuyor mu ?
  • ya arkadaşlar bu laptop un ısınma durumu nedir? hp notebooklar aynı zamanda ocak olma özelliğiyle de meşhurdur.. Çözmüşler mi bu sorunu?

bide nedir bu recovery e taktığınız.. aldığınız zaman vista dvd si vermiyolar mı? format atmak isteyince hep recovery den mi kurmak gerekiyo?

şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman2594 -- 30 Mayıs 2009; 13:14:25 >
  • ARKADAŞLAR BİRİSİ BANA 1255et NİN RECOVERY CD SİNİ GÖNDERİR MİSİNİZ KURTARMA CD Sİ OLUŞTURMADAN BİLGİSAYARIM ÇÖKTÜ KULLANAMIYORUM,BENİM YERİME KENDİNİZİ KOYUNUZ VE YARDIMCI OLUNUZ LÜTFEN TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSN_vs_XBOXLive

Arkadaşlar Xp kurmamı tavsiye edermisiniz? Ayrıca üstüne kendi lisans key'i ile home basic kurmayı düşünüyorum. 2 farklı işletim sistemi ve bölünmüş harddisk ile... XP driver'ları kuran var mı acaba ? Ya da kolay bulunuyor mu ?

winxp kurdum, vistadan cok daha iyi. gerçi şu an win7 çıktı, o sanırım daha iyi. Ancak ne kurarsan kur önce harddiski ihtiyacına göre 2 veya 3 e bölümleyip sonra recovery bölümünü kaldırarak acronis true image kullanarak backup ı bu programla almanı öneririm. Vista daki recovery bence cok da gerekli ve kullanışlı değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman2594

ya arkadaşlar bu laptop un ısınma durumu nedir? hp notebooklar aynı zamanda ocak olma özelliğiyle de meşhurdur.. Çözmüşler mi bu sorunu?

bide nedir bu recovery e taktığınız.. aldığınız zaman vista dvd si vermiyolar mı? format atmak isteyince hep recovery den mi kurmak gerekiyo?

şimdiden teşekkürler..

recovery şart değil ama ilk anda temizden bir format atayım dersen kullanacağın xp cd sine nlite programı ile bu laptoba ait chipset driverlarını entegre etmelisin, yoksa tanunmaz. Sonra diski bölüp Acronis true image kullanmanı tavsiye ederim. Bu sayede recovery cdlerine ve recovery bölümüne veda edebilirsiniz...
  • arkadaşlar hp 1255 et bilgisayarım için temizlik yapmak istiyorum ama açmaya cesaret edemiyorum. biliyorsunuz ki malüm hp olmadık şekillerde montaj yapıyor. sökmek ölüm gibi birşey. bu nedenle acaba pcyi sökebilmek için video tarjı bir eğetim var mı. sonucta vidaların ve klipslerin yerlerini bilerek sökmek daha kolay olur. bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
  • selamun aleykum arkadaşlar. bu forumu yeni keşfettim daha. bir şeyler sorayım size :) ben pavilion 1255 et yi bir yıldır kullanıyorum. vistadan bıkmış durumdayım artık. çoğu işleme çok geç cevap veriyor. açılırken açılış müziği dahi kastırarak açılıyor. windows 7'ye geçiş yapmak istiyorum. bir arkadaşım 7'yi netten indirmiş ve uzun zamandır kullanıyor, bir sorun yaşamadım diyor. onu kursam nasıl olur ve asıl sorum şu? kurabilir miyim içine, pek bilgim yok laptopların kurulumu hususunda , masaüstüme defalarca işletim sistemini kurdum ama buna cesaret edemiyorum bir türlü. yoksa windows 7'yi kurmak yerine windows wistaya bir format çekip baştan mı yüklesem. bana bi açıklama yapar ve yardımcı olursanız çok memnun kalacağım.... :) sağolun
  • arkadaşlar biri artık cevap atsın :) kendi soruma kendim cevap yazdım ha :D sorum üstte bak ! selametle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatcey90

selamun aleykum arkadaşlar. bu forumu yeni keşfettim daha. bir şeyler sorayım size :) ben pavilion 1255 et yi bir yıldır kullanıyorum. vistadan bıkmış durumdayım artık. çoğu işleme çok geç cevap veriyor. açılırken açılış müziği dahi kastırarak açılıyor. windows 7'ye geçiş yapmak istiyorum. bir arkadaşım 7'yi netten indirmiş ve uzun zamandır kullanıyor, bir sorun yaşamadım diyor. onu kursam nasıl olur ve asıl sorum şu? kurabilir miyim içine, pek bilgim yok laptopların kurulumu hususunda , masaüstüme defalarca işletim sistemini kurdum ama buna cesaret edemiyorum bir türlü. yoksa windows 7'yi kurmak yerine windows wistaya bir format çekip baştan mı yüklesem. bana bi açıklama yapar ve yardımcı olursanız çok memnun kalacağım.... :) sağolun

Win7 yi kur sorun yaşamazsın. Kurmadan önce tüm diskin yedeğini alıp kurarken de diski 2 veya 3 e bölersen rahat edersin sonra. Ayrıca recovery bölümünü de silebilirsin. Onun yerine Acronis True Image kullanabilirsin. Foruma girmeye zamanım olmuyor, soru sorarsan hemen cevaplayamayabilirim.

• kur arkadaşım bir sorun yaşamazsın garanti dışı falanda kalmaz begenmezsen gönderirsin yeniden recovery bölümü oluşturulur bişey olmaz
  • Arkadaslar selamlar

USA den DV6 icin 12 cell 8800 mAh siparis edeyim derken yanlıslıkla DV4-5 icin olanı getirtmisim isteyen olursa alıs fiyatıma verebilirim sanırım 60-70 dolardı

tam uyumlu modeller:HSTNN-CB72,CQ45,CQ50,CQ60,DV4,DV5

• bu modeli kullanan arkadaşlar, deneyimlerini paylaşabilirler mi ? sorunlu bir cihaz mı temiz midir nedir ? 2.el olarak almayı düşünüyorum? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, COD 6 ,GTA 4 ,Assassin's creed 2 gibi oyunları sorunsuz oynayabilirsem benim için yeterli olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.