Selam arkadaşlar Notbook konusunda fazla bir bilgi sahibi değilim.Her kafadan bir ses çıkıyor. Bu nedenle almayı düşündüğüm bir notbook var. HP Pavilion dv5115eu Dizüstü Bilgisayar (EW816EA#AB8) bu notbook hakkında bilgisi olan yada kullanan varmı? Sizce almaya değermi. Fiyatı 860$+kdv Birde ( 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler) ) nedemek aydınlatırsanız sevinirim.
işlemci Mobile AMD Sempron™ İşlemci 3300+ PowerNow!™ Teknolojisi içerir • , Düzey 2 önbellek 128 KB, AC/DC Modunda 25 Watt ile çalışan, en çok 1600 MHz sistem veriyolu
Sabit disk denetleyicisi EIDE sabit sürücü, ATA 100
Sabit disk sürücüsü hızı 4200 rpm
Optik sürücü türü DVD Yazıcı Çift Biçim (+/-R +/-RW) - Çift Katman desteği
Modem Yüksek hızlı 56K modem
Ağ arabirimi 10/100 LAN Ethernet tümleşik
Kablosuz teknolojileri 54g™ 802,11b/g WLAN
Harici G/Ç bağlantı noktaları 1 VGA bağlantı noktası; 2 USB 2.0 bağlantı noktası; 1 RJ 11 modem konektörü; 1 RJ 45 Ethernet konektörü; S-video TV çıkışı; Uzaktan kumandalı kızılötesi bağlantı noktası (Uzaktan Kumanda isteğe bağlıdır); 1 Kulaklık çıkışı, 1 Mikrofon girişi bağlantı noktası; Kablo takma konektörü
Genişletme yuvaları 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)
Ekran boyutu 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen
Ekran çözünürlüğü 1280 x 800
Video RAM - 128 MB paylaşılan video belleği
Dahili ses 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
Hoparlörler ve mikrofon Altec Lansing® hoparlörler
Klavye 101 tuşlu, uyumlu klavye
İşaret aygıtı Dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma çubuklu Dokunmatik Yüzey
Güç kaynağı türü 65 W AC Güç Adaptörü
Ağırlık 2,98 kg (6,6 lbs)
Paket ağırlığı 5,10 kg
Boyutlar (G x D x Y) 26,39 cm (U) x 35,78 cm (G) x 3,50 cm - 4,40 cm (Y)
Paket boyutları (G x D x Y) 435 x 188 x 355 mm
Garanti bildirimi 2 yıllık, yalnızca serviste, parçalar ve işçilik
wala kardes ben tertemiz bi ikinci elini aldım 850 ytl ye ... sadece bataryasndan memnun degilim onu da degiştiricem 1 saat gidior.. makina cok uzel ben bayıldım. eger ciftcekirdek ve intel gibi bi takıntın yoksa al derim ...
Ne için alacağın çok önemli...
Gözüme çarpan - 'leri
Cache çok düşük HDD 40 GB ve 4200 Rpm Ekran kartı çok düşük..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme