Şimdi Ara

HP Pavilion dv5196ea Kullanıcılarının Mekanı.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
8.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rica ederim.bişey değil
    quote:

Orjinalden alıntı: özeraltın

teşekkürler disintegration.
  • Arkadaşlar windows vistanın tam performansla çalışması için rem'in 2 gb olması gerekir diye bir çok söylem var. Fakat 5196ea'larda windows vista capable (windows vistaya açık, uyumlu, yetenekli) diye yazıyor. Yani 1 gb remli 5196ea'larda vista tam performansla çalışır mı? Bu konuda tam anlamıyla iyi bir bilgiye sahip olanlar cevap yazabilirler mi? Teşekkürler..
  • çalışır arkadaşım..vista 512mb ram'den itibaren çalışır..1gb ile rahat çalışır..2gb ile uçar.
    quote:

Orjinalden alıntı: özeraltın

Arkadaşlar windows vistanın tam performansla çalışması için rem'in 2 gb olması gerekir diye bir çok söylem var. Fakat 5196ea'larda windows vista capable (windows vistaya açık, uyumlu, yetenekli) diye yazıyor. Yani 1 gb remli 5196ea'larda vista tam performansla çalışır mı? Bu konuda tam anlamıyla iyi bir bilgiye sahip olanlar cevap yazabilirler mi? Teşekkürler..
  • Arkadaşlar bataryam aktif kullanım esnasında 2.5 saat gidiyor. sizce normal mi nasıl?
  • normal...
    quote:

Orjinalden alıntı: blackidom

Arkadaşlar bataryam aktif kullanım esnasında 2.5 saat gidiyor. sizce normal mi nasıl?
  • arkadaşlar, bende de dv5196 var
    geçenlerde güç bela xp pro kurabildim, partition vs.
    tüm driver'ları sorunsuz kurdum ama ne yazık ki ses kartı ve modemi tanıtamıyorum bir türlü
    hp'nin sitesinden tüm driver'ları indirdim yğkledim ama nafile
    device manager'da da bi tane bilinmeyen pci device duruyo
    ses kartıyla sorun yaşayan oldu mu
    yoksa geri kalan şartlarda çok memnunum cihazdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmangencoglu

arkadaşlar, bende de dv5196 var
    tüm driver'ları sorunsuz kurdum ama ne yazık ki ses kartı ve modemi tanıtamıyorum bir türlü

c'deki swsetup dosyasını daha önce bir dvd ye yedeklemişmiydin..
    swsetup elinde varsa oraya bak; sürücüler var.ordan bulup tanıtmaya çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 24 Şubat 2007; 18:53:25 >
  • quote:

MODEM VE SES SÜRÜCÜSÜNÜ KURMADAN ÖNCE MİCROSOFT HD SÜRÜCÜSÜNÜ (UAA) YÜKLEMEN LAZIM EĞER ONU YÜKLEMEZSEN DİĞER DRİVERLARI TANIR Bİ TEK PCI DEVICE DİYE BİR AYGIT KALIR UAA YI KURDUKTAN SONRA HEM SES HEMDE MODEM İÇİN İKİ AYRI BİLİNMEYEN AYGIT OLUŞUR ZATEN ONDAN SONRA SES VE MODEM SÜRÜCÜSÜNÜ KURDUNMU OLAY TAMAMDIR

MİCROSOFT HD SÜRÜCÜSÜNÜ (UAA) LİNK
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-45958-1&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&product=1845521&os=228&lang=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DVB -- 24 Şubat 2007; 21:17:56 >

• baba allah razı olsun diyorum başka da bişi diyemiyorum
    tıkır tıkır halloldu problemim

çok teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: DVB

quote:

MODEM VE SES SÜRÜCÜSÜNÜ KURMADAN ÖNCE MİCROSOFT HD SÜRÜCÜSÜNÜ (UAA) YÜKLEMEN LAZIM EĞER ONU YÜKLEMEZSEN DİĞER DRİVERLARI TANIR Bİ TEK PCI DEVICE DİYE BİR AYGIT KALIR UAA YI KURDUKTAN SONRA HEM SES HEMDE MODEM İÇİN İKİ AYRI BİLİNMEYEN AYGIT OLUŞUR ZATEN ONDAN SONRA SES VE MODEM SÜRÜCÜSÜNÜ KURDUNMU OLAY TAMAMDIR

MİCROSOFT HD SÜRÜCÜSÜNÜ (UAA) LİNK
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-45958-1&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&product=1845521&os=228&lang=tr

• rica ederim görevimiz
  • arkadaslar şimdi bütün driverlar elimde recovery kısmımda sağlam duruyor ama nasıl dvd ye veya cd ye alacağımı bilemiyorum yada bunu yapacak program elimde mevcut değil noolu yardım edin bu bilgisayar beni öldürecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: wallace_1905

arkadaslar şimdi bütün driverlar elimde recovery kısmımda sağlam duruyor ama nasıl dvd ye veya cd ye alacağımı bilemiyorum yada bunu yapacak program elimde mevcut değil noolu yardım edin bu bilgisayar beni öldürecek

başlat>programlar>sistem kurtarma>pc kurtarma disk oluşturucu

boş dvd'yi tak.menu zaten turkçe.seni yönlendirir..birinci dvd yi yazınca.senden ikinci dvd yi isteyecek..
    bu kadar..
    ayrıca daha sağlam olması için c'deki swsetup dosyasını da bir dvd'ye yedekle.orda laptoptaki bütün sürücüler var..

kolay gelsin..

• ilgin ve yardımın için teşekkür ederim ama bende sistem kurtarma programı yok işte onu nereden bulacam bütün sıkıntı orada nereden indirebilirim
  • orijinal xp'yi silip windows xp pro mu kurdun?
  • Ewet öyle yaptım ama sw setup dosyası + recovery kısmım duruyor ancak sistem kurtarma programım yok :(
  • orijinal xp yi sildiysen kurtarma dvd lerini oluşturamazsın.
    hp sana bu hakkı bir kereye özgü verir...
    aptalca bir şirket politikası...
  • arkadaslar öncelikle boyle bi platform olusturma fikrinin sahibine sonsuz tesekkürler. hakikatten cok f aydalı bi iş yapmis.

bende 7 ay dır dv5196ea kullanıcısıyımm
    ben de bi sikinti yasıyorum . kurtarma diski olusturmayı denedim bi kac kere ancak ilk dvd de % 60 civarina geldiğinde hata veriyor ve
    yazmayı birakıyor.
    acaba sizlerde de oldumu boyle birşey.
    hp ilk kez kullanıyorum
    işlerimin yoğunluğundan da ilgilenemedim .
    acaba oneriniz ne olur
    tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: oceann

arkadaslar öncelikle boyle bi platform olusturma fikrinin sahibine sonsuz tesekkürler. hakikatten cok f aydalı bi iş yapmis.

bende 7 ay dır dv5196ea kullanıcısıyımm
    ben de bi sikinti yasıyorum . kurtarma diski olusturmayı denedim bi kac kere ancak ilk dvd de % 60 civarina geldiğinde hata veriyor ve
    yazmayı birakıyor.
    acaba sizlerde de oldumu boyle birşey.
    hp ilk kez kullanıyorum
    işlerimin yoğunluğundan da ilgilenemedim .
    acaba oneriniz ne olur
    tesekkürler

bende hiç olmadı.ilk denememde başarılı oldum.bir kez yazmayı daha denedinmi.belki dvd'lerde sorun vardır.
    başka dvd lerle dene..

• quote:

Orjinalden alıntı: disintegration

bende hiç olmadı.ilk denememde başarılı oldum.bir kez yazmayı daha denedinmi.belki dvd'lerde sorun vardır.
    başka dvd lerle dene..

oncelikle cevabın için cook tesekkkür ederim

aslında bununla da kalmıyor .. yazdiğim cd veya dvd içeriği görüntülenemiyor.
    yazdıktan sonra baktığımda bos mus gibi görünüyor. baska pc ler de de bakıyorum bos gibi gözüküyor ancak cd ya da dvd ye baktığim da(fiziken) yazilmıs olduğu görülüyor.
    bunu nasıl cözebilirim servis te de uzun süre bekletilmenin sözkonusu olduğunu soyleyenler var??
    Tesekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.