Şimdi Ara

HP PAVILION DV6-1386ET VY655EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba teyzem icin dizüstü bilgisayar bakıyoruz ve hp de karar kıldık. Model ise HP PAVILION DV6-1386ET VY655EA.
    Ürünün artıları ve eksileri yönünde yorum yaparsanız sevinirim. Özellikle ürünü kullananların fikirleri çok önemli.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_ProductID=125031128&CS_Category=_NOTEBOOK63

İşlemci : Intel Core 2 Duo P8800
    İşlemci Hızı : 2,66 GHz, önbellek 3 MB
    Bellek : 4 GB
    Sabit Disk : 320 GB
    Ağırlık : 2,88 kg
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 1 GB (Max 2815 MB Paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR3
    Model : VY655EA
    Ekran Özelliği : HP LED Brightview
    Grafik Tipi : ATI Radeon HD 4650
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Fırewıre Bağlantı : Var
    Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : HDMI
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 4
    Yazılım : Windows 7 Home Premium
    Parmak İzi Okuyucu : Var

• Ürün çok güzel, teyzenizin kullanımı için fazla bile :) Tabi ne iş yapacak bilmiyorum
  • Teyzem muhasebeci bilgisayarda en fazla ofis kullanır bir de ek olarak muhasebe programları. Oyunla işi olmaz müzik dinler yada film izler.
    1386 nın özelliklerine bakınca ona hakaret etmis gibi olur sanırım:D. Ama 2000 tl civarı bir bütçeleri var ve de hp almak istiyolar.Bu ikisini birleştirince
    en matıklısı 1386 gibi duruyor.

Teyzemi rahatsız edecek iki nokta var birincisi fan sesi ikincisi ısınma. bu iki konu hakkındaki yorumlarınız çok önemli teşekkürler
  • selamlar;
    ben de DV6-1386et modelini geçen hafta bimeksten tek çekim 1770TL'ye aldım. ancak asıl takip ettiğim model 1360 modeli idi. onun fiyatı taksitli haliyle 1488' e düştü tek farkı işlemcisi ve 1 GB ram eksikliği. Şu an bimekste ve diğer yerlerde 1386 modeli 1900TL civarında. ben olsam 1360'ı alırdım bugün. ihtiyacınızı fazlası ile görür, ve diğer laptoplara ve HP markasına göre bence çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviduvar

Teyzem muhasebeci bilgisayarda en fazla ofis kullanır bir de ek olarak muhasebe programları. Oyunla işi olmaz müzik dinler yada film izler.
    1386 nın özelliklerine bakınca ona hakaret etmis gibi olur sanırım:D. Ama 2000 tl civarı bir bütçeleri var ve de hp almak istiyolar.Bu ikisini birleştirince
    en matıklısı 1386 gibi duruyor.

Teyzemi rahatsız edecek iki nokta var birincisi fan sesi ikincisi ısınma. bu iki konu hakkındaki yorumlarınız çok önemli teşekkürler

ısınmayı azaltmak için ekran kartı düşük olan bi model ve p serisi işlemcili bişey almanız gerekli, ayrıca 2000 bütçeleri var diye tamamını kullanmalarına gerek var mı onu anlamadım şimdi

ha amaç karizması olan bi alet olsun onu alalımsa işte sana karizma 2000e ismine ver parayı vatanda hb de falan varsa daha ucuza gelir bence teknosaya bağlı kalmayın fazla

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119986867&CS_Category=_SBA_63_1662_444_1357&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

öbür türlü aleti teyzenden başkası kullanmayacaksa 1385 alın bence teyzen akşamları aleti mkv film indirmek için download a bırakan çağ atlamış bi teyzeyse de şu aleti alabilirsiniz mesela

http://www.hepsiburada.com/packard-bell-tj65-dm-009tk-intel-core-2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-320gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750482

hazır kampanyada daha ucuza bulamazsınız yani kalan paraya da bi ssd disk alınır bilgisayar nerdeyse 2 katına kadar hızlanır

• bu makine bimekste cok daha uygun fiyata suanda. fiyatina gore cok basarili bir makine bence.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/108515/hp-pavilion-dv6-1386et-vy655ea-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 4 Ocak 2010; 20:17:10 >
  • bende 3-4 gün önce bimeksten aldım fiyatına göre gayet performanslı gibi geldi bana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVILION DM4-2050ST LS745EA
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion dv6-2134et 709$+kdv
    15 yıl önce açıldı
    HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu tip ürünlerii netten almak ne kadar doğru? Problemli ürünler netten satılabilir mi acaba? SOnuçta kargo ile geliyo bi tek evde görebiliyorsunuz...
  • doğru söylüyosun en güzeli gidip mağazadan almak gibi geliyo bana... ama güvenilir sitelerde vardır sonuçta, yinede benim içim rahat etmedi gidip mağazadan görerek aldım, eğer sansın varsa mağazadan al bence...
  • merhaba ben de geçen pazar günü bimeks ten dv6 1386 aldım. güzel bir kampanya vardı ( 1.842 TL) şu anda da devam ediyor galiba . Bulunduğunuz yerde bimeks varsa gidip almak en iyisi bence de. Bu arada bayağı araştırmıştım 1360 da oldukça iyi performanslı bir laptop ancak bimeks te kalmamıştı yeni stok durumu kontrol edilebilir. Şimdiden hayırlı olsun
  • bundan almayı düşünüyorum Allah izin verirse.
  • ben de netten sipariş verdim şimdi. 1736 TL inş. sorun çıkmaz
  • Ya ben şansıma tüküreyim 1360et alırken çok pahalıydı şimdi aynı fiyata 1386 var. Nekadar pişmanım keşke bekleseydim ya. Hiç değilse kardeşime daha yüksek bir model almış olurduk öf.
  • yazında i7 ler ucuzlayacak bu işin sonu yokki
  • beyler 1386 benim aldığım fiyatın da altına 1725 TLye düşmüş. ben olsam bugün için ondan alırdım. bir de worlde 6 taksit şu an bana tek çekim yapmıştı bimeks. bi çanta dahi de vermemişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

957$+KDV 1661TL

http://www.bimeks.com.tr/urun/108515/hp-pavilion-dv6-1386et-vy655ea-.aspx

harika fiyat. alicak olan kacirmasin bence.
  • beyler bu laptop un ısınma sorunu hakkında bilgi verebilir misiniz

samsung r520 js02 ya da bunu almayı düsünüyorum

bi de paylasımsız 1gb paylasımlı 2 di mi
  • ARKADAŞLAR BEN 18 OCAK AKŞAMI SİPERİŞİMİ KREDİ KARTI TEK ÇEKİMLE ALDIM.BANA KARGO DAHİL 1671 E MALOLDU.ARKADAŞIMDA DV-6 1235 ET VAR ARASIRA BEN KULLANIYORUM VE OLDUKÇA İYİ ISINIYOR AAMA ÇOKDA RAHATSIZ EDECEK DERECEDE DEĞİL.AMA PERFORMANS OLSUKÇA İYİ.BİRDE BU MAKİNEDE VİSTA VAR 1386 WİN-7 BE 64 BİT.BAKALIM ÜRÜN ELİME KAZASIZ BELASIZ GELSİN YORUMLARIMI YAZACAĞIM SİZE.
    HP ALMAMDA ŞUDA ETKEN OLDU.DAHA ÖNCE HP DİZÜSTÜ VARDI HDD ARIZA YAPTI.SERVİSİ ARADIM ŞE AN İKAMET ETTİĞİM HAKKARİ ŞEMDİNLİYE UPS KARGO GELDİ KAPIDAN ALDI TAMİR ETTİ VE GERİ GETİRDİ KAPIDAN VERDİM KAPIDAN ALDIM VE SONUÇ:MÜKEMMEL BİR SERVİS ANLAYIŞI....UMARIM BUNDA BÖYLE BİR SORUN YAŞAMAM AM YAŞARSAMDA PEK SORUN OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM....
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandos07

ARKADAŞLAR BEN 18 OCAK AKŞAMI SİPERİŞİMİ KREDİ KARTI TEK ÇEKİMLE ALDIM.BANA KARGO DAHİL 1671 E MALOLDU.ARKADAŞIMDA DV-6 1235 ET VAR ARASIRA BEN KULLANIYORUM VE OLDUKÇA İYİ ISINIYOR AAMA ÇOKDA RAHATSIZ EDECEK DERECEDE DEĞİL.AMA PERFORMANS OLSUKÇA İYİ.BİRDE BU MAKİNEDE VİSTA VAR 1386 WİN-7 BE 64 BİT.BAKALIM ÜRÜN ELİME KAZASIZ BELASIZ GELSİN YORUMLARIMI YAZACAĞIM SİZE.
    HP ALMAMDA ŞUDA ETKEN OLDU.DAHA ÖNCE HP DİZÜSTÜ VARDI HDD ARIZA YAPTI.SERVİSİ ARADIM ŞE AN İKAMET ETTİĞİM HAKKARİ ŞEMDİNLİYE UPS KARGO GELDİ KAPIDAN ALDI TAMİR ETTİ VE GERİ GETİRDİ KAPIDAN VERDİM KAPIDAN ALDIM VE SONUÇ:MÜKEMMEL BİR SERVİS ANLAYIŞI....UMARIM BUNDA BÖYLE BİR SORUN YAŞAMAM AM YAŞARSAMDA PEK SORUN OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM....

Hayirli olsun arkadasim. Yorumlarını bekliyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.