Şimdi Ara

Hp pavilion DV6-6020et için yeni adaptör alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an kullanmakta olduğum adaptörde temassızlık sorunları var, yeni adaptör almak istiyorum

1-Şu an kullanmış olduğum adapör 120W, 90W'lık bir adaptör alsam bilgisayara zarar verir miyim?

2-Orijinal adaptörler 120-160 tl civarı, 40-50 tl ye satılan adaptörler bilgisayara zarar verir mi, yoksa uzak mı durulmalıdır?

teşekkürler...

• http://www.mini-laptop-accessories.com/120w-pa112152hh-slim-hp-dv66000-ac-adapter-charger-p-14568.html

adaptörün 19v 19.5v 6.15a 6.35a bu degerleri karşılasın alacagın adaptör

temazsızlık sorunu varsa bu düzeltilmesi zor bir problem degil ..kablo ucu veya temassızlık olan kablo komple degiştirilebilir .

40 50 tlye satılan garantili muadil kaliteli adaptörlerde var diğerlerinden daha agır olurlar . bence temassızlık sorunu varsa öncelikle bunu yaptır.

90 wattlık degil 120 wattlık al.yani amper degeri 4,74 a degilde 6amper olsun alacaksan

• Tamirini nerede yaptırabilirim? ve de ne kadar fiyat alırlar acaba, teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: popokio

Tamirini nerede yaptırabilirim? ve de ne kadar fiyat alırlar acaba, teşekkürler...

Konu hort olacak ama aynı sorunu ben de yaşıyorum çok sinir bozucu bir şey daha yenilerde olmaya başladı adaptörün laptopa takıldığı ucuna elimle hafif değince hemen kapanıyor laptop. adaptörün ucunu de laptoptaki giriş yerini de elektrik süpürgesiyle temizledim içinde de bi sorun gözükmüyor halbuki neden böyle oluyor anlamadım var mı aynı sorunu yaşayan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.