Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aygıt yöneticisi sistem araçlarında c200 portların altında da hm65 bağlantı mı var yoksa h65 mi yazıyor?

Eğer hm65 ise çok saçma, laptop öğrenme yöntemi diye masaüstü çıktısı koymuşlar. H67 masaüstü eminim, ama masaüstü yöntemidir diyerek aygıt yöneticisi yolunu laptop için kabul etmiyorlar alakaya turşu suyu. İntel aygıtlara bak diyor hp eline yüzüne bulaştırdığı bir yöntemi sitesinde yayınlıyor. Var bi terslik ama kimde ve neden...
  • scorn dostum, cpu-z'den de aygıt yöneticisinden de bakınca HM65 olarak gösteriyor, ayrıca render' olayında cızırtı vızıltı olmuyor bu arada o seslerde rem'lerin suçu :) bazı remlerin o tarz sesler çıkardığına daha öncede şait oldum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

aygıt yöneticisi sistem araçlarında c200 portların altında da hm65 bağlantı mı var yoksa h65 mi yazıyor?

Eğer hm65 ise çok saçma, laptop öğrenme yöntemi diye masaüstü çıktısı koymuşlar. H67 masaüstü eminim, ama masaüstü yöntemidir diyerek aygıt yöneticisi yolunu laptop için kabul etmiyorlar alakaya turşu suyu. İntel aygıtlara bak diyor hp eline yüzüne bulaştırdığı bir yöntemi sitesinde yayınlıyor. Var bi terslik ama kimde ve neden...

Hakkat yaw ben hiç dikkat etmemiştim ona laptop çipsetlerinde M harfi bulunur:

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

• iade ettim, eksen'den yazıyorum :D

serinin bir bölümünde bu sorun varmış, yeni seride olmasa gerek ama gene de siz bilirsiniz dediler. yani sonuç b2 olanlar hakikaten b2 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

Orijinalden alıntı: bthnblby

Dostlar dun bende bimekste kampanyayi yakaliyinca aldim bndede b2 gözkuyor ama bimeks sorun olmayacagini uzun bi muhabbet snrasi almya karar verdim. Urun cok guzel asustan cok az daha fazla isiniyor ama coolsense sagolsun crysis2de bile sogutuyor makineyi sicaklik gidiyor performans olarakta asustan hizli gldi bna pazar gnu genis bi grs uazisi yazicam

Valla laptop masaüstlerine parmak ısırtır cinsten.rami 8gb yaptım +intel ssd taktım.Nazar değmesin tek bir donma yavaşlama yok 800mb lık rar dosyasını 10 sn de çıkartıyor
    Planım dvd writerıda çıkartıp yerine sata disk takmak ama uyan aparat bulmak lazım

ABUX bu arada yeni aldığın ram kingstondı sanırım. öncekiyle dual çalışabiliyor mu? ben laptoptaki rami yurtdışında kargo dahil 96 TLye buldum
    OEMPCWorld.com
    Micron MT16JSF51264HZ-1G4D1 CRH 4GB 204p PC3-10600 CL9 16c 256x8 DDR3-1333 2Rx8 1.5V SODIMM NIB
    http://www.oempcworld.com/OEMPCworld-com/023092.html
    aynısı olsun diyorum bir yandan. çünkü micron çok az bulunan ve performanslı bir ramdir. applelar da micron kullanır. zaten bizim bu makineler apple çakması gibi yeni nesil macbook prolar da HD6770m kullanıyorlarmış

• quote:

iade ettim, eksen'den yazıyorum :D

serinin bir bölümünde bu sorun varmış, yeni seride olmasa gerek ama gene de siz bilirsiniz dediler. yani sonuç b2 olanlar hakikaten b2 :)

hadi ya hangi seriymiş o?? uyuz oldum şimdi ha
  • bir de hangi şubeden almıştın scorn?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snadboy

quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

Orijinalden alıntı: bthnblby

Dostlar dun bende bimekste kampanyayi yakaliyinca aldim bndede b2 gözkuyor ama bimeks sorun olmayacagini uzun bi muhabbet snrasi almya karar verdim. Urun cok guzel asustan cok az daha fazla isiniyor ama coolsense sagolsun crysis2de bile sogutuyor makineyi sicaklik gidiyor performans olarakta asustan hizli gldi bna pazar gnu genis bi grs uazisi yazicam

Valla laptop masaüstlerine parmak ısırtır cinsten.rami 8gb yaptım +intel ssd taktım.Nazar değmesin tek bir donma yavaşlama yok 800mb lık rar dosyasını 10 sn de çıkartıyor
    Planım dvd writerıda çıkartıp yerine sata disk takmak ama uyan aparat bulmak lazım

ABUX bu arada yeni aldığın ram kingstondı sanırım. öncekiyle dual çalışabiliyor mu? ben laptoptaki rami yurtdışında kargo dahil 96 TLye buldum
    OEMPCWorld.com
    Micron MT16JSF51264HZ-1G4D1 CRH 4GB 204p PC3-10600 CL9 16c 256x8 DDR3-1333 2Rx8 1.5V SODIMM NIB
    http://www.oempcworld.com/OEMPCworld-com/023092.html
    aynısı olsun diyorum bir yandan. çünkü micron çok az bulunan ve performanslı bir ramdir. applelar da micron kullanır. zaten bizim bu makineler apple çakması gibi yeni nesil macbook prolar da HD6770m kullanıyorlarmış

Evet Kingston dual olarak çalışıyorlar problem yok ramlere uzun süreli stress testleri yaptım.Hiçbir falso vermediler

Zaten Win7 nin ramdan aldığı puana bakabilirsin.Adeta tavan yaptı

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 6 Mayıs 2011; 12:10:32 >

• kadıköy şubesi eksenin, ilk partiden şikayet geldi dediler ama yeniden de pek haberleri yok siz bilirsiniz isterseniz yenisini verelim ama emin değiliz gibi laf etti zaten iade istiyorum dedim.

siz de görüşürün anlaşın. isteyenler tamir ya da yenisi ile değişim talep etsinler. bu konu benim için bitmiştir
  • quote:

kadıköy şubesi eksenin, ilk partiden şikayet geldi dediler ama yeniden de pek haberleri yok siz bilirsiniz isterseniz yenisini verelim ama emin değiliz gibi laf etti zaten iade istiyorum dedim.

siz de görüşürün anlaşın. isteyenler tamir ya da yenisi ile değişim talep etsinler. bu konu benim için bitmiştir

Peki değişimi aynı gün yapıyorlar mı? Ellerinde mevcut mu?
    Sanırım para iadesi aldın değil mi? Keşke yeni partilerden bir tanesini açtırıp baktırmak gibi bişey yapsaydın gene B2 mi diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 6 Mayıs 2011; 14:14:49 >
  • scorn hocam, şimdi senin seri ne ? 113 mü? genel olarak seninki ile bilgileri gönderirsen bizde paket yapıp eksene gönderelim makinayı,
  • arkadaşlar ekseni aradım, özellikle bu süreci takip eden birisi ile görüştüm hp sin sitesinde dediklerini yaptığınızda problem li diyorsa paketleyin gönderin dedi, bu mesajı yazdıkdan sonra bi format basıp paketleyeceğim, ellerinde sorunsuz seri'den olanlarda varmış rica ettim açıp kontrol edin öyle gönderin diye tamam dediler....

inş. bi sonraki mesajımıda sorunsuz seriden olan bilgisayarımdan yazabilirim :)
  • 113 serisi idi eksene gelen ilk kargo imiş. Bence sorunsuz seri ile değişin ısınması sorun değilse. Bi de biraz fan sesi :)
    Ben masaüstüne dönüyorum performans canavarı bu laptopa elveda diyelim.

Ellerinde var olsa gerek yeni sipariş vermişler ilk (benimkinin de içinde olduğu) tahmini hatalı olan seriden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3md3r

arkadaşlar ekseni aradım, özellikle bu süreci takip eden birisi ile görüştüm hp sin sitesinde dediklerini yaptığınızda problem li diyorsa paketleyin gönderin dedi, bu mesajı yazdıkdan sonra bi format basıp paketleyeceğim, ellerinde sorunsuz seri'den olanlarda varmış rica ettim açıp kontrol edin öyle gönderin diye tamam dediler....

inş. bi sonraki mesajımıda sorunsuz seriden olan bilgisayarımdan yazabilirim :)

valla benim değiştirtmem uzun sürer şimdi ssd yi sök usb3.0 kutudan kendi hdd sini çıkart tekrar tak, recovery oluştur,+4gb ramı geri çıkart.Ben memnunum. Oyunlarda ısınmada fan sesi de normaldir.Oyun dışındaki işlemlerde hiçbir şekilde ısınma olmuyor

• harddisk zaten sata 0 porttaydı sorun teşkil etmez herhalde. Ama hp nin sitesinde 15 mayısa kadar diye bi not var. İsterseniz hp türkiye ile sıcağı sıcağına konuşun garanti süresince değişim hakkınız olması gerek ama sandybridge hatası ile ilgili nasıl b.r tutumları olur diye. Kaldı ki hatalı portlar bile ağır kullanımda sorun çıkartıyormuş, 3 yıl sonra.. Tercih meselesi kafaya takarım değiştiriyim de diyen olur büyük bi sorun değil böyle de gider diyen de.

Hadi herkese kolay gelsin :)
  • Ben de aldım 3 gün filan oldu, güzel makina, CPU, RAM, ekran kartı ve HP marka olarak tercih sebebimdi. Bence tek eksik yönü fan sesi biraz daha az olsa çok süper olurdu, Chipset hatasını da açıkcası çok anlamış değilim sata port 0 ve 1 sorunsuz diyor intel, o halde sorun yok benim içim.....
    Bu laptop için bir soğutucu almayı düşünüyorum tavsiye edebilecek varsa memnun olurum....
  • dv7 6000st sipariş verdim bende acaba bu dediğiniz şeyler bizim cihaz içinde geçerli midir
  • sata 0 ve 1 in sağlam olması harddisk ve esata'nın hatalı portta olduğunu gösterir. İntel'e göre 3 yıl sonra %5 performans düşüşü diyor ama bu kadar küçük bir sorun mu gerçekten bilmem. Değişim hakkınız var arkadaşlar bence aklınızda olmasındansa şimdi yenisini alın rahat edin eğer ki yenisi b3 ise.
  • Valla ben gecen hafta kadikoy eksen den alirken 100 adet yeni stok geldi. Onlar da 113 lu seriydi. Adam bana sorun yok dedi ama arkadisinkini de degistirmisler valla kafam allak bullak oldu. Neyse ben kullanmaya devam edecem haydi hayirlisi..

Bu arada arkadaslar bilgisayari kullananlardan Yardim istiyorum. Ekran kartini atinin sitesinden guncelledim. Guncelleyince ati ve intel arasinda gecis yapma ozelligi gitti. Ve de ati catalyst center falan yazan sey de gitti ne yapabilirim? Ekran kartini guncelleyen varsa lutfen yardim edebilir mi? Ati nin sitesinde 6xxxm series de sanirim onu indirdim. Cok sacma geldi bana ati ye ait birsey kalmamasi yukleyince. Hatta intel secenekleri var ati yok..
  • Bu linkte
    non-pasaran.blogspot.com
    Intel Sandy Bridge İşlemcileri Geri Çağırıyor!
    http://non-pasaran.blogspot.com/2011/02/intel-sandy-bridge-islemcileri-geri.html
    hangi sata portuna HDD ve DVD-RW bağlandığını bi lmeyen arkadaşlara yardımcı olabilir...... Bir de orada Casper ve HP ile ilgili bir bölüm var bana ilginç geldi, özetle adamlar değiştirmeye ben yanaşmıyorlarmış, garip doğrusu bilgisyarı alırkende müşteri memnuniyeti anketi doldurtup şöyle servisimiz var böyle destek veriyoz falan filan demişlerdi.... kekliyorlar mı ne?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.