Şimdi Ara

HP Pavilion dv6-6100 ve dv7-6100 Serileri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
19.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hp nin 6180se modelini aldım bilgisayar gayet hızlı özelliklerini verecek olursam

HP Pavilion dv6-6100 ve dv7-6100 Serileri

ayrıca elimde bulunan oyunlardan test amaçlı Assassin's Creed Brotherhood u yükledim grafik özellikleri sonuna kadar açık gayet akıcı bir şekilde oynadım takılma diye bişey olmadı. sıcaklık değeri olarak ekran kartına bakabildim oda yaklaşık olarak 60-64 derece arasında gidiyordu...

• Bilgisayara Ultimate kurdum ama Driver problemi var cihazda ekran kartında geçiş yapamıyorum hatta grafik özellikleri ya da değiştirilebilir grafikler açılmıyor.

Ayrıca CoolSense i yükledim ama hiçbirşekilde bulamadım ya da açamadım programı.

Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caparz0

Bilgisayara Ultimate kurdum ama Driver problemi var cihazda ekran kartında geçiş yapamıyorum hatta grafik özellikleri ya da değiştirilebilir grafikler açılmıyor.

Ayrıca CoolSense i yükledim ama hiçbirşekilde bulamadım ya da açamadım programı.

Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim...

Keşke yüklemeden önce C'deki swsetup klasörünü yedekleseydiniz.
    Aygıt yöneticisinde iki ekran kartı da görünüyor mu?
    HP'nin sitesinden bilgisayarınıza uygun video driverını yükleyin sonra güncel catalyst sürücüsünü üstüne yükleyin
    Coolsense içinse linktekini yükleyin.Sistem tepsisinde çıkması gerekir
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&softwareitem=ob-94127-1

• Evet hiç aklıma gelmedi haklısınız. Aygıt yöneticisinde gözüküyor ,Crysis 2 yi full çözünürlükte problemsiz oynadığıma göre 6770m i kullanıyor sistem. Aynen dediğiniz gibi önce hp nin sitesindekileri yükledim üzerine SOn versyonu kurdum sonra açılmamaya başladı.

Ayrıca catalys software suite i yüklemeye çalıştığımda "bilgisayarınıza uygun olmayan yazılım/uygulama bulundugundun yüklenemiyor" diyor çözemedim sebebini.

Tüm driverları sorunsuz olan bir arkadaş swsetup dosyasını paylaşsa benim işime yarar mı acaba?

Coolsense ile ilgili vermiş olduğunuz driver bende yüklü ama programı bulamıyorum. Sistem Tepsisinde uygulamanın simgeside yok maalesef=(
  • quote:

Orijinalden alıntı: caparz0

Evet hiç aklıma gelmedi haklısınız. Aygıt yöneticisinde gözüküyor ,Crysis 2 yi full çözünürlükte problemsiz oynadığıma göre 6770m i kullanıyor sistem. Aynen dediğiniz gibi önce hp nin sitesindekileri yükledim üzerine SOn versyonu kurdum sonra açılmamaya başladı.

Ayrıca catalys software suite i yüklemeye çalıştığımda "bilgisayarınıza uygun olmayan yazılım/uygulama bulundugundun yüklenemiyor" diyor çözemedim sebebini.

Tüm driverları sorunsuz olan bir arkadaş swsetup dosyasını paylaşsa benim işime yarar mı acaba?

Coolsense ile ilgili vermiş olduğunuz driver bende yüklü ama programı bulamıyorum. Sistem Tepsisinde uygulamanın simgeside yok maalesef=(

arkadaşım istediğin klasör e baktım 3 gb civarı bişey oluyor düşük boyut olsaydı upload ederdimde benim internet hızı fazla yüksek olmadığından yapamıyorum malesef :(

• Sağlık olsun yinede vakit ayırdığın için teşekkürler...
  • benim hp pavilion dv6 6180se de problem var

bilgisayarım belirli bir süre olmaksızın donma oluyor bilgisayar hiç bir tepki vermiyor ilk başta işletim sisteminde problem olduğunu düşündüm formatladım fakat aynı sorun format bittikten hemen sonra olmaya başladı daha sonra ekran kartı raedon 6770m de problem olduğunu düşündüm ekran kartını intel olarak ayarladım fakat sorunum yine devam etti benim düşünceme göre işlemcimde bir problem olduğunu düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar sizce problem neden kaynaklanıyor olabilir ?
  • arkadaşlar bende 3 gün önce dv6 6100 aldım benim klavye ile ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. aldığım gün talihsiz bir kaza yaşadım çay döküldü üzerine harflerin üzerindeki 2 tuşu basmıyor. birde 8 ve 9 rakamları ve shift basmasına rağmen parentez işaretini bırakamıyorum lütfen yardımcı olun.
  • arkadaslar dv6 6100 modelı mw3 gıbı oyunları kaldırırmı yanı oyun pcsımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redthecrow55

benim hp pavilion dv6 6180se de problem var

bilgisayarım belirli bir süre olmaksızın donma oluyor bilgisayar hiç bir tepki vermiyor ilk başta işletim sisteminde problem olduğunu düşündüm formatladım fakat aynı sorun format bittikten hemen sonra olmaya başladı daha sonra ekran kartı raedon 6770m de problem olduğunu düşündüm ekran kartını intel olarak ayarladım fakat sorunum yine devam etti benim düşünceme göre işlemcimde bir problem olduğunu düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar sizce problem neden kaynaklanıyor olabilir ?

Bu uc yontemi tektek deneyip sonuca bakin.
    Birinde cozulmezse otekinde cozulmesi gerekir.

1- Donanim suruculerine ve Windows'a update yapin.
    2- Hard diskte Bad Sector taramasi yapin.
    3- Hard diskinizi Low Format'la formatlayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogcat33

arkadaslar dv6 6100 modelı mw3 gıbı oyunları kaldırırmı yanı oyun pcsımı

Ben de bu modeli sipariş ettim, i5 islemcili ati radeon ekran kartı var. Acaba mw3'ü kaldırır mı çok merak ediyorum..
  • Arkadaşlar windows grafik puanlamasından Windows Aero için masaüstü performansı 5.8
    Oyun Grafikleri : 3B iş ve oyun performansı : 6.5 alıyorum.Sebebi nedir acaba ?
    Ekran kartının 11.12 'i kurulu Yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakida

Geçtiğimiz gün konuştuğumuz değiştirilebilir grafik durumu için Hp Bios Update'i çıkardı. Ben hemen yükledim ve evet yapmışlar, yani dv6 6020, 6030 modellerindeki gibi artık ekran kartımızı değiştirebiliyoruz. OpenGL desteği de alabiliyoruz ekran kartımızdan ve artık herhangi bi ayarda bilgisayarımızın özelliklerinde ekran kartımız ati radeon 6770m görünmekte. Ve yabancı forumları da takip ediyorum artık overclock yapabilme olanağımız var bir kişi onun da resmini ve yolunu anlatmış onları da paylaşacağım.

HP Pavilion dv6-6100 ve dv7-6100 Serileri  HP Pavilion dv6-6100 ve dv7-6100 Serileri  HP Pavilion dv6-6100 ve dv7-6100 Serileri

HP Pavilion dv6-6100 ve dv7-6100 Serileri  HP Pavilion dv6-6100 ve dv7-6100 Serileri

Buraya tıklayarak HP'nin sitesinde BIOS update bölümü altında bu güncellemeyi bulabilirsiniz (Sürüm:F.1A, 4.95M).

Yüklemek basit, bütün programları kapattıktan sonra yüklediğiniz dosyaya çift tıklayarak açın.
    Programı kurduktan sonra yeniden başlayacak, yeniden başladıktan sonra BIOS update otomatik devreye girecek ve 2 aşamadan sonra kurma ve doğrulama bilgisayar yeniden başlayacak.

Yeniden başladığı sırada ESC'ye basarak BIOS bölümüne girip (F10 ile) ok tuşlarıyla "Switchable Graphics" başlıklı bölümü bulun. O "Dynamic" modda, onu Fixed yapın.
    Kaydetip windows açıldığında bilgisayarınız artık Ati ekran kartını kullanıyor olacak. Catalyst Control Center'ı kullanarak istediğiniz zaman da tekrar değiştirebilirsiniz.

bunu yaptıktan sonra puanlar fırladı.Allah razı olsun valla

• Arkadaşlar dv7 6001st kullanıcısıyım.bugün itibarıyla caps lock tuşumun ne ışığı yanıyor nede işlevini yerine getiriyor.
    Bios veya driver olarak var mıdır bir çözümü ?yoksa tamamen bozulmuş mudur.Yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan1005

Arkadaşlar dv7 6001st kullanıcısıyım.bugün itibarıyla caps lock tuşumun ne ışığı yanıyor nede işlevini yerine getiriyor.
    Bios veya driver olarak var mıdır bir çözümü ?yoksa tamamen bozulmuş mudur.Yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.

Merhaba, o ışığın BIOS yada sürücülerle ilgili olduğunu sanmıyorum, pili çıkarıp bir süre bekleyip tekrar deneyin, bazen ufak tefek sorunlar bu şekilde düzelebiliyor. Olmuyorsa büyük ihtimalle donanımsal.

quote:

Orijinalden alıntı: muven

arkadaşlar bende 3 gün önce dv6 6100 aldım benim klavye ile ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. aldığım gün talihsiz bir kaza yaşadım çay döküldü üzerine harflerin üzerindeki 2 tuşu basmıyor. birde 8 ve 9 rakamları ve shift basmasına rağmen parentez işaretini bırakamıyorum lütfen yardımcı olun.

Dilerseniz servise gönderin, şu an temizlemeniz dışında yapılacak bir şey olacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.