Şimdi Ara

HP Pavilion dv6-6100 ve dv7-6100 Serileri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
19.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Orijinalden alıntı: coloroftheblue

Ses kartı olarak IDT High Definition Audio gözükmekte. Bahsettiğiniz tarzda bir arayüz yok masaüstü bilgisayarım Realtek'ti örneğin onda vardı. Ya da ben bulamadım bu bilgisayarda. İki kulaklık çıkışı iki kişinin aynı anda müzik dinlemesini sağlamak için düşünülmüş olabilir.

Sağol arkadaşım..

Bu arada 2 kulaklık çıkışını, 2 kişinin aynı anda müzik dinleyebilmesi için koydularsa; bu HP yi kızılcık sopasıyla kovalayasım geliyor içimden..

Bu konuda eksikliğin ses kartı üreticisinde de olabileceğini düşünüyorum..Öyle pek ahım-şahım bir marka değil anladığım kadarıyla bu IDT firması.Genellikle ucuz yollu çözümler sunan bir markaya benziyor araştırmalarımda..İnternette en son driver ınıda 2009 yılında yayınladığını gördüm..Versiyonuda aşağıda..Bilmiyorum sizinki bundan yeni mi?
    v6.10.6222.0

Mesela 2009 yılında satışa başlanan Dell Inspiron 1525 modelinde Yamaha çip set kullanılmış ve o zaman 5.1 ses imkanını 2 kulaklık ve 1 mikrofon çıkışından sağlamışlar..

Benim cihazda 2 adet çıkış var ve 2.1 ses veriyor.DV6 ve DV7'lerde dediğiniz gibi 2 çıkış ve 1 giriş var.Mikrofon giriş olduğu için 2 çıkışımız var yani 5.1 vermez diye düşünüyorum

• pc prizdeyken intel ekran kartına geçiyorum ama yeniden başlattığım zaman atiye geçiyor ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl27

pc prizdeyken intel ekran kartına geçiyorum ama yeniden başlattığım zaman atiye geçiyor ne yapabilirim?

Değiştirilebilir grafiklerden pildeyken otomatik olarak güç tasaruflu GPU'ya geçi iptal etmeyi dener misiniz?
  • tamamdır teşekkürler, aklıma takılan bir şey olursa rahatsız ederim
  • Fifa 11 1920X1080 full ayarlarda hafif kasıyor normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl27

Fifa 11 1920X1080 full ayarlarda hafif kasıyor normal midir?

normal değil kesinlikle değil 70 fpsnin altına inmemesi gerekir bilgisayarın sıcaklığında artış varsa onunla alakalı
  • aşırı bi sıcaklık yok oyundan kaynaklı olabilir mi acaba? Blur oyununu akıcı bir şekilde oynuyorum
  • laptopla uzaktan yakından alakası yok Fifa 11 (2010) low: 264.1 458 ~ 361 fps Compare med.: 192.4 251.7 ~ 222 fps Compare high: 121.3 124.8 ~ 123 fps Compare ultra: 64.3 fps Compare bakablirisn..
  • 6115 veya 6150 arkasını acıpta kac ram slotu olduguna bakan var mı japan cin ve bazı ulkelerde 6100 serileri 16 gb kadar yukseltilebilir diyor
  • 2 slot var ve hepsi dolu hocam 16 gbya kadar yükseltmek şu an asus n serilerinde var sağlam anakart kullanıyorlar.
  • bu orjinal hp siteden alıntı bence erişelemeyen 2 slot daha var 6100 serilerinde tabii 8gb tek slot ram yoksa

HP Pavilion dv6-6100 ve dv7-6100 Serileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

2 slot var ve hepsi dolu hocam 16 gbya kadar yükseltmek şu an asus n serilerinde var sağlam anakart kullanıyorlar.

hocam son bios update ile hp lerde 16 gb desteği vermeye başladı..

Kolay Gelsin..
  • vermeye basladıda benim anlamdıgım kac slot var 2 mi 4 mu 2 ise nasıl 16 gb yapabiliyoruz
  • Merhabalar...
    Bugün 6115 et yi aldım media markttan.Kurulumu ve recoveryi kendileri yaptılar.Direk eve gelip açtım.Bir kaç şey dikkatimi çekti yada ben evhamlandım.Açılırken hoşgeldniz yazısında biraz uzun bekledi,sistemle ilgili ayarlara bakıyordum mesela ses sistemiyle ilgili hiç bir ayar değiştirmeden geri kapattım ancak direk kapanmadı program yanıt vermiyor diyip bekledi bi kaç defa tekrarladı bunu.Son olarakta hangi ayarları yapmalıyım laptop için şimdilik önemli bi oyun kurmadım.Coolsense vs. gibi ayarları yapmalı mıyım ? Önemli olan şeyleri yazarsanız sevinirim =)
  • arkadaşlar şu ürünlerden birini almayı düşünüyorum bunlar arasında bir fark var mı ayrıca türkiye gelen ürünlerde yurt dışındaki ürünlerin kodlarının farklı olma ihtimali var mı seri kodu hariç ürün bileşenleri birebir aynı kodu farklı böyle birşey olabilir mi ?

http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+8GB+Memory+/+1TB+Hard+Drive+-+Steel+Gray/2821755.p?id=1218354580190&skuId=2821755

http://www.walmart.com/ip/HP-dv7-6187cl/16676775

• mesajım bulunsun bu laptopa karşı bırşeyler hıssedıyorum helede 16 gb da up oluyorsa dadından yenmez kac slot var acaba
  • dostum media marktan ne kadara aldın aleti o hataonemli bi hata deil bazen verir laptoplar işletim sistemi ile alakalı kafayı sıyırıyo windows bazen onemli deil hayırlı olsun
  • dostum senin verdigin laptop 1gb ekran kartlı ama :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diemaster__

Merhabalar...
    Bugün 6115 et yi aldım media markttan.Kurulumu ve recoveryi kendileri yaptılar.Direk eve gelip açtım.Bir kaç şey dikkatimi çekti yada ben evhamlandım.Açılırken hoşgeldniz yazısında biraz uzun bekledi,sistemle ilgili ayarlara bakıyordum mesela ses sistemiyle ilgili hiç bir ayar değiştirmeden geri kapattım ancak direk kapanmadı program yanıt vermiyor diyip bekledi bi kaç defa tekrarladı bunu.Son olarakta hangi ayarları yapmalıyım laptop için şimdilik önemli bi oyun kurmadım.Coolsense vs. gibi ayarları yapmalı mıyım ? Önemli olan şeyleri yazarsanız sevinirim =)

Bende 6020ET modeli Vardı Sorun Çıkardı Ve 1 Ayı Geçkin Süre Yapılamadı. Yenisi/Muadilini İstedim. Onlar Bana Bu Laptopu Göndereceklerini Söylediler. Bende Cevap Bekliyorum Bu Sorulara Sadece Bios Update Yeterli Olurmu ?
    HPden Gelen Yazı Şöyleydi
    ''Yukarıda seri numarasını belirtmiş olduğumuz LL045EA model HP Pavilion dv6-6020et Entertainment Notebook PC ürününüzle ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkililerimiz ile yapmış olduğunuz görüşmelerde arızalı olan ürününüzün bir yenisi/muadili ile değiştirilmesine karar verildiği tarafınıza bildirilmişti.

Onay vermeniz durumunda LZ489EA ürün kodlu HP Pavilion dv6-6115et Entertainment Notebook PC model ürün tarafınıza sağlanacaktır. ''
    Bu Arada Kendimi Şanslı Hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rifatcan77

bu orjinal hp siteden alıntı bence erişelemeyen 2 slot daha var 6100 serilerinde tabii 8gb tek slot ram yoksa

HP Pavilion dv6-6100 ve dv7-6100 Serileri

resımdekı 16 gb lık laptop un tam kodu nedır
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.