Maks 80 derece görsem öpüp başıma koyacam.Maks 94 görüyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: XSoldier000
Klavye ve touchpad'in el değmeyecek hale mi geliyor ?
Diyelim geliyor. Daha niye kullanıyorsun. Servise göndersene bu kabul edilebilir birşey mi 6770m li modelleri kullanmadım bilmiyorum.
Ama kullananlardan da şikayet duymadım. Coolsense e rağmen nasıl böyle bişey olur anlamıyorum.
Benim için sıcaklık sorun değilde TDU 2 medium grafik ayarlarıyla takılarak oynuyor.Bios'tan Fixed Mode geçiş yaptım.HP'nin sitesinden her iki ekran kartı için sürücüleri yükledim.Grafikleri düşürmeden takılmalar gitmiyor.
beyler ac:reveletions oynarken grafikleri düşürmezsem kasıyo sizce normal mi
quote:
Orijinalden alıntı: refrigerator
Değil. Güncellemeri yükle ve denilenleri yapmalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: gursuogr
quote:
Orijinalden alıntı: XSoldier000
Klavye ve touchpad'in el değmeyecek hale mi geliyor ?
Diyelim geliyor. Daha niye kullanıyorsun. Servise göndersene bu kabul edilebilir birşey mi 6770m li modelleri kullanmadım bilmiyorum.
Ama kullananlardan da şikayet duymadım. Coolsense e rağmen nasıl böyle bişey olur anlamıyorum.
Hocam göndercem zatende şuan bilgisayara ihtiyacım var.Asıl ısınan yer sol alt kısım kasanın.Touchpad'in sol alt kısmı yani sol elimi dayamıyorum oyun oynarken vs.Daha önce mesaj attım Hp'ye temizleyin vs dedi.Soğutucu alın olmadı en son bize getirin dedi.Bilgisayar kapanmadığı için ve i7-2630qm in Tj max'ı 100C olduğu için pek sorun yaratmıyor şuanlık zaten 94den yukarsını görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Absinthe.
Benim için sıcaklık sorun değilde TDU 2 medium grafik ayarlarıyla takılarak oynuyor.Bios'tan Fixed Mode geçiş yaptım.HP'nin sitesinden her iki ekran kartı için sürücüleri yükledim.Grafikleri düşürmeden takılmalar gitmiyor.
Birde bu garip birşey epeyce.Bendeki hd6770m'i 22" monitöre bağlıyorum ben.1680*1050de TDU2 oynuyorum.High'da ara ara 28 fps gördüm.O yüzden mediumda oynuyorum.Hiç takılma falan olmuyor.Hp'nin sitesinden son sürücüleri indirip kurun ama ondan önce driverları silip.DriverSweeper ile kalanlarıda temizleyin.Sonra yükleyin Hp'den inen sürücüyü.Birde TDU2yi güncelleyin.Çok garip mediumda takılması o ekran kartıyla.
arkadaşlar dün tekrar bir donma yaşadım :( ne yapmalıyım fikir bekliyorum sizden servise göndersem yakalamaları çok zor gibi önerinizi bekliyorum. Hp ye mail atabileceğim bir adres var mı,sitesinde seri numarası falan istiyor kutu yanımda değil şuan başka bir adres biliyor musunuz
@Fearlesspy furkan sen bu laptop ta bf3 high oynamadın mı ?
asıl tdu 2 medium da acr da falan kasıyo ?
Ben skyrim ultra oynuyorum kasmıyo. İlginçlik var tabi eğer amd gpu ya geçiyorsanız :)
bence yolla garantiye telefondan görüş şikayetini belirten not yaz pc ile yolla belki değişim yaparlar ama grafik driver ını değiştirdiysen seni suçlarlar uyumsuz bir yükleme yapılmış diye
quote:
Kardeşim assasins creed de ayarları değilde multisampling i düşür , en büyük kasmaya o sebep oluyor :) grafik driver ini stock a çeviririm göndermeden önce mail attım hp'ye onlar da gönderin derlerse göndereceğim inşallah çözülür aynı donmadan bi kere değişti pc'm kronik olabilir mi diye düşünüyorum ama hiçbirinizde sorun yok sanırım, benim şansım
quote:
Orijinalden alıntı: x-side
bence yolla garantiye telefondan görüş şikayetini belirten not yaz pc ile yolla belki değişim yaparlar ama grafik driver ını değiştirdiysen seni suçlarlar uyumsuz bir yükleme yapılmış diye
öyle bi dünya yok gönder gitsin garantiye.
uyumsuz driver olsa zaten yüklenmez sanki bios modladın ekran kartına. içiniz rahat olsun garanti dışı bırakmak öyle kolay değil.
ben yinede bunları sorun etmeyin oyun oynamadıkça intel gpu kullanın hele video izlerken çok daha iyi intel diyorum ama dinletemiyorum.
quote:
@Fearlesspy furkan sen bu laptop ta bf3 high oynamadın mı ?
asıl tdu 2 medium da acr da falan kasıyo ?
Ben skyrim ultra oynuyorum kasmıyo. İlginçlik var tabi eğer amd gpu ya geçiyorsanız :)
Ultra ayarlarda oynadım kardeşim. 4-5 saat uzun bir süre, ısınmada olmadı.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: x-side
öyle bi dünya yok gönder gitsin garantiye.
uyumsuz driver olsa zaten yüklenmez sanki bios modladın ekran kartına. içiniz rahat olsun garanti dışı bırakmak öyle kolay değil.
ben yinede bunları sorun etmeyin oyun oynamadıkça intel gpu kullanın hele video izlerken çok daha iyi intel diyorum ama dinletemiyorum.
bilgisayarda sorun varsa servise göndermeyip de ne yapsın adamlar incelesin hatalıysa zaten değiştirir. ayrıca ben garanti dışı kalır demedim . sürücüsüne bakarlar derlerki bu bizim yayınladığımız sürücü değil sorun bu yüzden oluşuyo format atın düzelir derler.
Ya ben de biliyorum intel gpu nun gayet iyi olduğunu. Ama kendinizi benim yerime koyun, oyundan çıktınız mesela , intel gpu ya geçmeyi unuttunuz internete girdiniz hop bilgisayar donuyor. Bu kalitede bir bilgisayar için sinir bozucu. Mailin cevabına göre bir çözüm önerileri olmazsa göndereceğim arkadaşlar,teşekkürler ilginiz için.
quote:
Orijinalden alıntı: wade96
Ya ben de biliyorum intel gpu nun gayet iyi olduğunu. Ama kendinizi benim yerime koyun, oyundan çıktınız mesela , intel gpu ya geçmeyi unuttunuz internete girdiniz hop bilgisayar donuyor. Bu kalitede bir bilgisayar için sinir bozucu. Mailin cevabına göre bir çözüm önerileri olmazsa göndereceğim arkadaşlar,teşekkürler ilginiz için.
bence telefon ile konuş mailde boş yere zaman kaybı ve sorunu açıklayıp karşıdaki kişinin doğru anlayıp anlamadığını bilemezsin
quote:
Orijinalden alıntı: wade96
quote:
Kardeşim assasins creed de ayarları değilde multisampling i düşür , en büyük kasmaya o sebep oluyor :) grafik driver ini stock a çeviririm göndermeden önce mail attım hp'ye onlar da gönderin derlerse göndereceğim inşallah çözülür aynı donmadan bi kere değişti pc'm kronik olabilir mi diye düşünüyorum ama hiçbirinizde sorun yok sanırım, benim şansım
cok saol arkadas benı ezik duruyodu bende neden baska oyunlarda deılde burda kasıo die dusunuyodum
@gursuogr haklı, özellikle hd film izlerken intel gpu açık ara önde. ayrıca assassin's creed kasması çok normal. aynı sorun bende de vardı multisampling, vsync off yaptım. ve diğer ayarlarda biraz oynama yaptım. mesela çevre kalitesini düşürdüm ama kıyafet ve desenleri üst seviyeye çıkardım. şimdi daha rahat oynanıyor.
quote:
Gursu hocam, TDU 2 de ki kasmalar için ne yapabiliriz var mıdır bi fikrin.Öyle ahım şahım bi sistem isteyen oyunda değil hani.High'da oynatması gerekiyor bu cihazın.
quote:
quote:
Gursu hocam, TDU 2 de ki kasmalar için ne yapabiliriz var mıdır bi fikrin.Öyle ahım şahım bi sistem isteyen oyunda değil hani.High'da oynatması gerekiyor bu cihazın.
Recommended Requirements:
* Operating System:Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7 * Processor:Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+ * RAM:2GB * Video:Nvidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870 * Sound:DirectX 9.0c-compatible * Hard Disk:14 GB * Peripherals:10-button controller such as Xbox 360 or Logitech Dual-Action * Other:Internet Broadband Connection, Microsoft .NET 3.5 required
Yani eşekler gibi oynatması lazım. Ya yüksek performanslı gpu'ya manuel olarak geçiyorsun değil mi :) hani sorcak bir o geldi aklıma 12.3 12.4 yada beta bir driver hepsinin bunu çatır çatır oynatabilmesi gerekiyor çünkü. HD 4870' i ikiye katlar 7690M XT.
Kaç fps aldığını hiç ölçtün mü ? Prize takılı yüksek performans ta mı oynuyorsun ? Böyle basit şeylere kalıyo artık iş...