Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emruysl

bi kaç aydır bu cihazı yi almayı düşünüyorum ama hala aklımda tereddütler var skyrim bf3 crysis2 ac:rev max payne 3 gibi yüksek ekran kartı isteyen oyunlarda ultrada yada yüksek ayarda kaç fps alıyorsunuz rahatsız edecek kasmalar yaşanıyor mu

istediklerin çok fazla. bunun için alien falan alman lazım. ama 2000-2500 tlik stok masaüstü bilgisayarı aratmaz. revelations ce crysis 2 medium ayarlarda hiç sorun yapmaz, yüksek ayarlarda da güzel oynayabilirsin.
  • Artık herkesin genel bilgi ve tecrübesi oluştuğu için cihaz hakkında pek sorun yaşanmıyor. Ne güzel :) Kimsenin sorusu da havada kalmıyor. Güzel bir yere geldi konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe.

Arkadaşlar benim kasmaların sebebi belli oluyor sanırım yavaş yavaş.Bugün HDD hata vermeye başladı.Başlangıçta HDD taraması yapmayı önerdi.Yap dedim hata verdi ve taramayı gerçekleştiremedi.Normal kullanıma izin veriyor ama ara ara HDD de sorun algılandı gibisinden uyarı veriyor ve yedekleme yapmamı öneriyor. HDD gidici sanırım

HDD Modeli: Hitachi HTS547575A9E384
    Aldığım Hata Kodu ise: GU5731-00066G-QFK01-608T03

Hayırlı olsun

Eğer elinde 2.5 inch bir disk varsa hemen dene takmayı bakalım sorun hdd den mi yada dur hiç uğraşma tak çıkart la direk harici hdd ye kur oyunu ordan çalıştır bakalım.

• Ben de yeni aldım 1 ay oldu. Kullandım kullandım. Touchpad'in etrafındaki ışık yanıyordu. Fakat dün, ışığın söndüğünü farkettim. Sol üst kareye tıklayıp touchpad kullanımını iptal ettiğimde kırmızı yanıyor fakat açtığımda beyaz ışık yanmıyor. Sorun bende mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loit01

Ben de yeni aldım 1 ay oldu. Kullandım kullandım. Touchpad'in etrafındaki ışık yanıyordu. Fakat dün, ışığın söndüğünü farkettim. Sol üst kareye tıklayıp touchpad kullanımını iptal ettiğimde kırmızı yanıyor fakat açtığımda beyaz ışık yanmıyor. Sorun bende mi?

ctrl+space kombinasyonunu deneyin. Donmalarım çok arttı bu ara arkadaşlar servis yolu gözüküyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe.

Arkadaşlar benim kasmaların sebebi belli oluyor sanırım yavaş yavaş.Bugün HDD hata vermeye başladı.Başlangıçta HDD taraması yapmayı önerdi.Yap dedim hata verdi ve taramayı gerçekleştiremedi.Normal kullanıma izin veriyor ama ara ara HDD de sorun algılandı gibisinden uyarı veriyor ve yedekleme yapmamı öneriyor. HDD gidici sanırım

HDD Modeli: Hitachi HTS547575A9E384
    Aldığım Hata Kodu ise: GU5731-00066G-QFK01-608T03

Hayırlı olsun

Eğer elinde 2.5 inch bir disk varsa hemen dene takmayı bakalım sorun hdd den mi yada dur hiç uğraşma tak çıkart la direk harici hdd ye kur oyunu ordan çalıştır bakalım.

Dostum hiç gereği yok.HP DIAGNOSTIC testlerini yaparken HDD Fail hatası alıyorum.Önümüzdeki hafta içinde servis yolu yokuştur HP'leri tokuştur yapcaz

• Arkadaşlar :O Servise gönderirsem diye stock driver a dönmek iiçin 12.3 setup unu açtım ve bir de ne göreyim driver o hp nin stock 8.bilmemne driver ı :O Bu nasıl olabilir :O
    Edit:
    leshcat de 12.x yazaan 9.0 kodlu driver a geçtim deniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wade96 -- 27 Temmuz 2012; 15:22:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wade96

quote:

Ben de yeni aldım 1 ay oldu. Kullandım kullandım. Touchpad'in etrafındaki ışık yanıyordu. Fakat dün, ışığın söndüğünü farkettim. Sol üst kareye tıklayıp touchpad kullanımını iptal ettiğimde kırmızı yanıyor fakat açtığımda beyaz ışık yanmıyor. Sorun bende mi?

ctrl+space kombinasyonunu deneyin. Donmalarım çok arttı bu ara arkadaşlar servis yolu gözüküyor :(

Bu konuda çok bilgim yok, ctrl+space'i açar mısınız?
  • quote:

quote:

quote:

Özür dilerim dalgınlıkla yanlış yazmışım . fn ve space tuşlarına aynı anda basın ışığınız yanacaktır :)

• Laptop ı alalı 1 ay kadar oldu çok memnunum altına da bi soğutucu aldım ortalama bişey gayet idare ediyor oyunlarda kasmıyor ultra oynuyorum gerçekten güzel ya Ekran kartı olayında da hp nin sitesindekini yükledim ati olayına hiç girmedim ne mavi ekran alıyorum ne donma var ne bişey var. Kaldı ki windows derecelendirmesinde de 6,9 alıyor. Yani 12.3 öneriyor arkadaşlar ama öyle aman aman bi fark oluşturacağı kanaatinde değilim. Çok memnunum iyi ki almışım
  • quote:

quote:

quote:

touch pad'ni etrafındaki beyaz ışığı açmak veya kapatmak için FN + Boşluk tuşuna bi kere basmanız yeterli.

• fn+space işime yaradı teşekkürler. Ben de endişeleniyordum daha yeni makinayı bozdum mu diye :)
  • arkadaşlar ben daha çok grafik programlarıyla uğraşıyorum photohop, indesign, illustator gibi.. Bu makineyi alırsam cs6 programlarını rahatça kullanabilirmiyim? Ek olarak fifa 12 pes12 gibi oyunlarda performans nasıl. Aceleye geldi tüm sayfaları okuyamadım kbakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

arkadaşlar ben daha çok grafik programlarıyla uğraşıyorum photohop, indesign, illustator gibi.. Bu makineyi alırsam cs6 programlarını rahatça kullanabilirmiyim? Ek olarak fifa 12 pes12 gibi oyunlarda performans nasıl. Aceleye geldi tüm sayfaları okuyamadım kbakmayın

içiniz rahat olsun
  • dynamic mod u verimli kullanmak için bir yöntem yani oyunlara girdiğinde intelde kalmamasını sağlayacak birşey , ya da fixed de oyundan çıkınca otomatik intel e geçecek bir yazılım vs. var mıdır ?
  • quote:

dynamic mod u verimli kullanmak için bir yöntem yani oyunlara girdiğinde intelde kalmamasını sağlayacak birşey , ya da fixed de oyundan çıkınca otomatik intel e geçecek bir yazılım vs. var mıdır ?

abicim dynamic modun özellği zaten otomatik gpu değiştirmektir. fixed modun da özelliği fişi çıkarınca veya takınca gpu değiştirmektir. niye anlamıyosunuz ki şu olayı? adamlar güzelim sistem yapmışlar işte. otomatik değişmesini istiyosan dynamic kullancan. dynamic moddayken masaüstü sağ tık, değiştirilebilir grafikleri yapılandır dedikten sonra istediğin oyunu listeye ekliyceksin.
  • Anlamayacak birşey yok ki oyunu listeye eklememe rağmen geçmiyor işte sorunum da bu zaten. fixed mod da da amd kartta kalınca donma yaşıyorum internette. Servise göndermeden son çare bunu denemek istedim
  • teşekkürler
  • Beyler bir sorum olucak.Soru basit gelebilir.Bendeki tv de 2 hdml çıkış 1 tanede pc vga yazan çıkış var.Hdml kablo alsam pc den hdml ile tv de ki hdml girişe bağlasam görüntü gelirmi? Vga kablo ile pc vga yazan yerden giriyorum görüntü geliyor.Yoksa Tv de sadece pc girişi için vga kısmımı var? HDML nin birisinde receiver bağlı.Aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSYN34 -- 28 Temmuz 2012; 20:33:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

arkadaşlar ben daha çok grafik programlarıyla uğraşıyorum photohop, indesign, illustator gibi.. Bu makineyi alırsam cs6 programlarını rahatça kullanabilirmiyim? Ek olarak fifa 12 pes12 gibi oyunlarda performans nasıl. Aceleye geldi tüm sayfaları okuyamadım kbakmayın

3ds max kurup render fps lerini alıp seni ikna etmek isterdim ama :)

neyse güzel kardeşim.. bikaç sayfa geriye gidersen cinebench sonuçlarını ati firepro ve quadro mobil kartlarla kıyaslayabiliceğin bir caps var orda.

O seni tatmin eder. Yok ben gidemem sen söyle diyosan, ne kadara aldığınızı bilmiyorum ama 2200 lere alıyorsanız bu bilgisayarı...

Öncehttp://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4016v-notebook-urun7900.html

Ardından http://www.hizlial.com/u30.001.1271.0177/samsung-550p5c-s02tr-i7-3610qm-23ghz-8gb-1tb-2gb-gt650m-156%22-w7p-bluray-notebook?adw&gclid=CJj-zJn0vLECFcNN3wodWycAjg

aynı ürünhttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032230/samsung_np550p5cs02tr_silver_notebook

bakınız.. tamam ürün güzel ama benzer paraya yeni teknoloji her zaman iyidir. Bu verdiğim linkteki ürünler %20 daha performanslıdır diyebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.