Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gursuogr

quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

arkadaşlar ben daha çok grafik programlarıyla uğraşıyorum photohop, indesign, illustator gibi.. Bu makineyi alırsam cs6 programlarını rahatça kullanabilirmiyim? Ek olarak fifa 12 pes12 gibi oyunlarda performans nasıl. Aceleye geldi tüm sayfaları okuyamadım kbakmayın

3ds max kurup render fps lerini alıp seni ikna etmek isterdim ama :)

neyse güzel kardeşim.. bikaç sayfa geriye gidersen cinebench sonuçlarını ati firepro ve quadro mobil kartlarla kıyaslayabiliceğin bir caps var orda.

O seni tatmin eder. Yok ben gidemem sen söyle diyosan, ne kadara aldığınızı bilmiyorum ama 2200 lere alıyorsanız bu bilgisayarı...

Öncehttp://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4016v-notebook-urun7900.html

Ardından http://www.hizlial.com/u30.001.1271.0177/samsung-550p5c-s02tr-i7-3610qm-23ghz-8gb-1tb-2gb-gt650m-156%22-w7p-bluray-notebook?adw&gclid=CJj-zJn0vLECFcNN3wodWycAjg

aynı ürünhttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032230/samsung_np550p5cs02tr_silver_notebook

bakınız.. tamam ürün güzel ama benzer paraya yeni teknoloji her zaman iyidir. Bu verdiğim linkteki ürünler %20 daha performanslıdır diyebiliriz.

eyvallah hocam sağolasın. teknosadaki SAMSUNG NP550P5C-S02TR modeli hoşuma gitti. dediğin gibi yeni olması daha iyi. daha almamıştım iyi oldu bu

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar ben daha çok grafik programlarıyla uğraşıyorum photohop, indesign, illustator gibi.. Bu makineyi alırsam cs6 programlarını rahatça kullanabilirmiyim? Ek olarak fifa 12 pes12 gibi oyunlarda performans nasıl. Aceleye geldi tüm sayfaları okuyamadım kbakmayın

3ds max kurup render fps lerini alıp seni ikna etmek isterdim ama :)

neyse güzel kardeşim.. bikaç sayfa geriye gidersen cinebench sonuçlarını ati firepro ve quadro mobil kartlarla kıyaslayabiliceğin bir caps var orda.

O seni tatmin eder. Yok ben gidemem sen söyle diyosan, ne kadara aldığınızı bilmiyorum ama 2200 lere alıyorsanız bu bilgisayarı...

Öncehttp://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4016v-notebook-urun7900.html

Ardından http://www.hizlial.com/u30.001.1271.0177/samsung-550p5c-s02tr-i7-3610qm-23ghz-8gb-1tb-2gb-gt650m-156%22-w7p-bluray-notebook?adw&gclid=CJj-zJn0vLECFcNN3wodWycAjg

aynı ürünhttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032230/samsung_np550p5cs02tr_silver_notebook

bakınız.. tamam ürün güzel ama benzer paraya yeni teknoloji her zaman iyidir. Bu verdiğim linkteki ürünler %20 daha performanslıdır diyebiliriz.

eyvallah hocam sağolasın. teknosadaki SAMSUNG NP550P5C-S02TR modeli hoşuma gitti. dediğin gibi yeni olması daha iyi. daha almamıştım iyi oldu bu

HOP !

OpenGL temelli tasarım programları kullanıyorsan (SolidWorks-AutoCad 3d- 3dmax-Catia-Maya-Inventor)

Yani 3 boyutlu modelleme diyebiliriz kısaca... bir kaç soru işareti var benim de daha çözemedim.

GT640M GT650M gibi mobil gpu lar ve gtx670 falan gibi masaüstü kartlar artık nvidia nın fermi değil kepler mimarisini kullanıyorlar.

Dolayısıyla bu kepler mimarisi hakkında ki bazı soru işaretleri (open gl performansı sürünüyo-kırpılmış performans direct-x e aktarılmış falan gibi)

var.

---------------3D ile işim olmaz grafikçiyim diyon kart sana takla attırır ayrı konu----------------------

MAĞAZAYA GİT DENE !!!

Ürün mat ekranlı olduğundan eğer alışmadıysan ve kullanamayacaksan mat ekranlı notebook alma...

AVANTAJI - Saatlerce ekrana bakabilir yakınlaşabilir bilgisayar başında sabahlayabilirsin gözlerini bozmaz yakmaz acıtma batma yapmaz. Parlak ekrandaki gibi arkandan ışık geldimi yüzeyde kendini görmezsin...

DEZAVANTAJI - Renkler olduğu gibi görünmeyebilir. (Siyah tam siyah çıkmayabilir-Kırmızı senin verdiğin CMYK kodunda ki kırmızı gibi olmayabilir RGB kodları da aynı şekilde parlak ekranda farklı mat ekranda yüksek ihtimal farklı görünecektir) Bulutlanma(Clouding sorunu) Ekrandaki renkler ve video bazen dalga dalga olabiliyor gibi şikayetler gelmişti bir vakit mat ekran kullanan insanlardan. samsung chronos 7 i7 2675qm işlemci kullanan bi notebook var samsung forumunda ünlü bi topiği var bir bak istersen orda yazılanlara.

SONUÇ - Avantaj mı ağır basıyo dezavantaj mı karar vericeksin... UNUTMA ! Yazdığım avantaj sabittir. Yazdığım dezavantaj ise ilacın vücuda tesiri gibidir her notebookta aynı olmaz.

Kolay gelsin meslektaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: HSYN34

Beyler bir sorum olucak.Soru basit gelebilir.Bendeki tv de 2 hdml çıkış 1 tanede pc vga yazan çıkış var.Hdml kablo alsam pc den hdml ile tv de ki hdml girişe bağlasam görüntü gelirmi? Vga kablo ile pc vga yazan yerden giriyorum görüntü geliyor.Yoksa Tv de sadece pc girişi için vga kısmımı var? HDML nin birisinde receiver bağlı.Aydınlatırsanız sevinirim.

HDMI 'dan bağla laptop da f4 tuşuna baş yalnızca tv de görüntü çıksın istiyosan sadece projecktöre getir enter' a bas.

televizyondan hangi hdmi 'a bağladıysan onu aç. (hdmi 1 hdmi2 ) Bu kadar iyi seyirler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HSYN34

Beyler bir sorum olucak.Soru basit gelebilir.Bendeki tv de 2 hdml çıkış 1 tanede pc vga yazan çıkış var.Hdml kablo alsam pc den hdml ile tv de ki hdml girişe bağlasam görüntü gelirmi? Vga kablo ile pc vga yazan yerden giriyorum görüntü geliyor.Yoksa Tv de sadece pc girişi için vga kısmımı var? HDML nin birisinde receiver bağlı.Aydınlatırsanız sevinirim.

HDMI 'dan bağla laptop da f4 tuşuna baş yalnızca tv de görüntü çıksın istiyosan sadece projecktöre getir enter' a bas.

televizyondan hangi hdmi 'a bağladıysan onu aç. (hdmi 1 hdmi2 ) Bu kadar iyi seyirler.

Teşekkürler deniyeceğim.Hocam msnnize e-mail bırakmıştım.Bakarmısınız?

• gürsu öle yazdın attın linkleri içim gitit almasaydım dedim bunu şimdi gt650m var yaw 10 fark var bizim kartla arasında:D full hd bide bide ivybridge 2.3:D 200 tl fark var
    :(/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr4nzy

gürsu öle yazdın attın linkleri içim gitit almasaydım dedim bunu şimdi gt650m var yaw 10 fark var bizim kartla arasında:D full hd bide bide ivybridge 2.3:D 200 tl fark var
    :(/

Ya ama böyle demeyin şimdi :)

Ben kaç defa dedim bu cihaz 1769 liraya aldığım için çok avantajlı ve parayı 10 kere çıkartçak konumda.

Hadi benim bulduğum fiyat mucize 1900 liraya yine bulunur bu cihaz. O parayada iyi bir Fiyat / Performans terazisinde.

Ama 2200 veriyorsanız başka alternatiflerin linkini daha öncede verdim.

Ayriyetten zaten gt650 m ve ivy bridge aldın diyelim Full hd de var oh ne güzel.

E güzel kardeşim 1-Daha sıcak. 2-O da 6 aya kalmaz eskicek. 3-Aldığın cihazla arasında ekran kartı olarakta işlemci olarakta dağlar kadar fark yok.

Tamam gt650 m tabiki 7690m xt den daha iyi ama ivy bridge için aynı şeyi söylemek zor. 100 mhz lik farkı kim nerde hissetçek sen daha bu laptop'ın işlemcisini %100 kullanamıyoken ?

O yüzden için rahat olsun. Max payne 3 te aa yı 16 değil 8 yap ne olur yani :) gt650 m in da senden götürdüğü bu olsun.

• Parmak iziyle bigisayarı açtığımda ışık takılıyor, yanıp sönüyor. Söndrümek için yanlış parmağı geçiriyorum. O zaman da kırmızı yanıp sönmeye başlıyor. Bozdum mu n'aptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loit01

Parmak iziyle bigisayarı açtığımda ışık takılıyor, yanıp sönüyor. Söndrümek için yanlış parmağı geçiriyorum. O zaman da kırmızı yanıp sönmeye başlıyor. Bozdum mu n'aptım

Elini bir defa üstüne koy çek. Yanlış parmak geçirmene gerek yok.

Internet explorer kullanıyosan kullanma. Başka bişey kullan. Zaten ie mi kaldı canım.
  • Chrome kullanıyorum. Microsoft sadece işletim sistemi yapsın, tarayıcısı biri işe yaramaz
  • Çok teşekkürler inceleminizin sonucunda bende aldım pc yi sağolun çok güzel bir bilgisayar.
  • Bilgisayarın ekranına tamamen dik bir şekilde bakınca, ekranla çerçeve arasından ışık sızıyor. Esneklik payı desem o kadar da esneklik payı olmaz ki. Sağ tarafta yok, sol taraftan ışık sızıyor. Kullanıcı hatası demeyin lütfen
  • Beyler az önce black ops'u yükledim intel ekran kartıyla oyunu açabiliyorum ama amd ile açamıyorum, internette az araştırdım ekran kartı sürücüsünü güncellemek gerekmiş. Elimden birşey gelmez yani değil mi? Yeni driver'i beklemekten başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

Beyler az önce black ops'u yükledim intel ekran kartıyla oyunu açabiliyorum ama amd ile açamıyorum, internette az araştırdım ekran kartı sürücüsünü güncellemek gerekmiş. Elimden birşey gelmez yani değil mi? Yeni driver'i beklemekten başka?

ne saçma şey öyle ya sen becerememişsindir hiç olmadı bios'tan fixed moda geç fişe takınca otomatik amd ekran kartına geçsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

quote:

Beyler az önce black ops'u yükledim intel ekran kartıyla oyunu açabiliyorum ama amd ile açamıyorum, internette az araştırdım ekran kartı sürücüsünü güncellemek gerekmiş. Elimden birşey gelmez yani değil mi? Yeni driver'i beklemekten başka?

ne saçma şey öyle ya sen becerememişsindir hiç olmadı bios'tan fixed moda geç fişe takınca otomatik amd ekran kartına geçsin

Hocam benimle bir alakası yok intel ile oyuna giriyorum, amd ile giremiyorum. Sence sorun bende mi? Ve bios'tan fixed mod'a zaten geçtim çok önceden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

quote:

Hocam benimle bir alakası yok intel ile oyuna giriyorum, amd ile giremiyorum. Sence sorun bende mi? Ve bios'tan fixed mod'a zaten geçtim çok önceden.

he diyosun amdye geçiş yapınca oyun açılmıyor diye. sürücüyü 12.6'ya güncelle, olmadı 12.3'e düş olmadı sistemi baştan kur.

• arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar;
    sizlere hp dv6 hakkında bir kaç sorum olucak ben mühendislik okuyorum çizim programları öğreniyoruz autocad-pro engineer vs vs ... bunları kullanabilmek için bir laptop almayı düşünüyorum sizce dv6 çizim için nasıl bir bilgisayardır?
    2. olarakta beats audio ses sistemi var hp nin laptoplarında ses nasıl bu bilgisayarlarda?
    3. olarakta 2100 tl ye 12 ay taksitli fiyat nasıl sizce?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler herkese iyi günler ...
  • Kucuk Bey 2100 Tl bu bilgisayar için bence normal bir fiyat.. Vatanda 2740 tl taksitli fiyatı. internetten alırsan 2228 tl diyor ve 10 taksit-6 taksit..

Bu arada benim farklı bir sorum olacak.. Crysis 1 oynarken 72 dereceye çıkıyor pc bu normal mi :)
  • muko40 laptop icin o sicaklik az bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kucuk Bey

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar;
    sizlere hp dv6 hakkında bir kaç sorum olucak ben mühendislik okuyorum çizim programları öğreniyoruz autocad-pro engineer vs vs ... bunları kullanabilmek için bir laptop almayı düşünüyorum sizce dv6 çizim için nasıl bir bilgisayardır?
    2. olarakta beats audio ses sistemi var hp nin laptoplarında ses nasıl bu bilgisayarlarda?

Konuyu azcik okursan hatta cok degil 3-5 mesaj oncesini okurdan sorunun cevabini bulursun.. Beats iyi standart laptoplara yada altec lansinglere gore ama bi asus bang olufarn yada toshiba harman kardon degil. İyi mi ? İyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kucuk Bey

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar;

Konuyu azcik okursan hatta cok degil 3-5 mesaj oncesini okurdan sorunun cevabini bulursun.. Beats iyi standart laptoplara yada altec lansinglere gore ama bi asus bang olufarn yada toshiba harman kardon degil. İyi mi ? İyi.

teşekkürler asus n56 almaya karar verdim zaten

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.