Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Crysis yükledim ve sonrasında Görüntü Bağdaştırıcısı AMD yanıt vermeyi kesti diye uyarı veriyor. Sürüm 8.8 orjinal gelenin üzerine 12.2 preview.. Neden oluyor olabilir?

//Not: Bu arada 12.7 beta çıkmış indirdim ve kuruyorum..

Arkadaşlar 12.7 kurdum.. Bazı eksikler ve/veya sorunlar var gibi duruyor..

1.Bilgisayarım/özelliklerde 6700 series olarak görüyor..
    2.Ati Controllerde 12.2 preview olarak görüyor.

Fakat Değiştirilebilir Grafiklerde eskiden bir programa Yüksek Preformans veya Güç Tasarruflu GPU dediğinizde kaydetme işlemi olmuyordu. Yeni seri ile bu sorunu düzeltmişler..

Hiç bir kasma olmadan Crysis 1 de En yüksek özellikler denedim bir sorun çıkmadı. En kısa zamanda daha yüksek özellikli oyunlarda deneyeceğim. (Eğer sorun vermezse)

Bence şu an için en iyisi 12.7 Beta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muko40 -- 5 Ağustos 2012; 6:20:02 >

• Ben sıkıldım millet sıkılmadı. Bios tan fixed moda geçin be bilader artık bi geçin ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

Ben sıkıldım millet sıkılmadı. Bios tan fixed moda geçin be bilader artık bi geçin ya :)

abicim sen degil miydin amd kartiyla film izliyorsunuz diye kizan yoksa ccc kurmak icin mi fixed moda gecelim diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek performanslı gpu seçip film izleyin demedim ki kendimle çelişmiş olayım...

Yüksek performans güç tasaruffu atamaktan vs bahsetti demek ki dynamic modda kullanıyor :)
  • Bence fixed mode mantıksız.. İsmini hatırlamıyorum arkadaşın birisi adamlar swich modu boşuna mı yapmış diyordu. Mantıklı değil mi? Azcık kasınca otomatik diğer ekran kartına geçiyor.. Olmadı kendin ayarlıyorsun.. Pc yi kasmaya gerek yok. Hem bataryana hem yaktığın enerjine yazık.. En basitinden normal hp 65 W bu makina 130W.. Pcyi gereksiz yere AMD ekran kartı ile kasmaya gerek yok..
  • " Fixed modu sadece amd kartı kullandığın, enerji canavarı bi mod zannedenlerin yanlış bilgisini gidermeden önce hakkında yazmaması gereken güzelim bilgisayar :) "

ekşisözlük tanımı da böyle olur heralde bunun.
  • Sadece onu kullanmıyor ama ikide bir bi onu bi bunu seçmen gerekiyor. Fixed mode da kullandım ama gereksiz switch teknolojisi daha mantıklı..

Bu arada 12.7 beta daha da sorun çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muko40

Sadece onu kullanmıyor ama ikide bir bi onu bi bunu seçmen gerekiyor. Fixed mode da kullandım ama gereksiz switch teknolojisi daha mantıklı..

Hevesinizi kırmak istemem ancak , muhtemelen bilgisayarı uyku moduna aldıktan sonra kendileri uyanamayacaklar , siyah ekranla karşılaşacaksınız. Deneyip sonucu söyler misiniz ?
  • Bilgisayarımı parmak iziyle açabiliyorum ama şifreyle "yanlış" diyor. Hangi şifreyi koyduğumdan adım gibi eminim. Böyle Administrator girişleri filan oluyormuş. Onu anlatabilecek biri olur mu?
    -Tamam yaptım ya :) Ctrl+alt+delete yapınca şifre değiştire tıklayıp parmak izini geçirip yazdım yeniyi-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loit01 -- 7 Ağustos 2012; 21:49:54 >
  • daha önce küçük bi şekilde değindim ama biraz ayrıntılı anlatayım. cihazı philips lcd tv'ye hdmi ile bağladığımda görüntü akışında farkedilir bir gecikme oluyor. yarım saniye gibi. ayriyetten büyük bir kontrast farkı da oluyor resimler aşağıda. ama vga ile bağladığımda hre şey normal. tavi vga ile ses aktarımı olmuyor orası ayrı.

tv
    --------

pc
    --------

tv
    --------

pc
    --------

acaba sorun tv'den mi pc'den mi anlayamadım. başka yaşayan var ı bunu? özellikle philips lcd tvlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

daha önce küçük bi şekilde değindim ama biraz ayrıntılı anlatayım. cihazı philips lcd tv'ye hdmi ile bağladığımda görüntü akışında farkedilir bir gecikme oluyor. yarım saniye gibi. ayriyetten büyük bir kontrast farkı da oluyor resimler aşağıda. ama vga ile bağladığımda hre şey normal. tavi vga ile ses aktarımı olmuyor orası ayrı.

Gecikmenin sebebi TV'deki lag'dan dolayı kaynaklanıyordur.Kendi TV'me bağlayınca da aynı sorun oluyordu birkaç ince ayar yaptıktan sonra düzeldi.Forumda TV'inizin ana konusu varsa orayı inceleyin lag ile ilgili çözümler verilmiştir.
    Renklerin farkı panelden ve Catalyst ayarından kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

daha önce küçük bi şekilde değindim ama biraz ayrıntılı anlatayım. cihazı philips lcd tv'ye hdmi ile bağladığımda görüntü akışında farkedilir bir gecikme oluyor. yarım saniye gibi. ayriyetten büyük bir kontrast farkı da oluyor resimler aşağıda. ama vga ile bağladığımda hre şey normal. tavi vga ile ses aktarımı olmuyor orası ayrı.

Gecikmenin sebebi TV'deki lag'dan dolayı kaynaklanıyordur.Kendi TV'me bağlayınca da aynı sorun oluyordu birkaç ince ayar yaptıktan sonra düzeldi.Forumda TV'inizin ana konusu varsa orayı inceleyin lag ile ilgili çözümler verilmiştir.
    Renklerin farkı panelden ve Catalyst ayarından kaynaklanıyor

tesekkurler guitar herodaki lag ayarlarindaki uyaridan tvden olabilecegi aklima gelmisti dogruymus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wade96

quote:

Orijinalden alıntı: Muko40

Sadece onu kullanmıyor ama ikide bir bi onu bi bunu seçmen gerekiyor. Fixed mode da kullandım ama gereksiz switch teknolojisi daha mantıklı..

Hevesinizi kırmak istemem ancak , muhtemelen bilgisayarı uyku moduna aldıktan sonra kendileri uyanamayacaklar , siyah ekranla karşılaşacaksınız. Deneyip sonucu söyler misiniz ?

Uyku moduna aldım hiç bir sorun çıkmadı.. İlk yazdığım günden beri hiç bir değişiklik yapmadım ve şükür sapa sağlam çalışıyor.. Diğer sürümlerde kasma, mavi ekran hatası filan almıştım. Bunda birşey yok şimdilik..

• http://leshcatlabs.net/index.php/2012/07/catalyst-12-7-jun28-official-beta-unifl-for-hybrid-graphics/
    Burdaki sürümü mü kullanıyorsunuz acaba?
    Yorumlarda da çok var benim gibi black screen sorunuyla karşılaşan , leshcat de kendisi eski dv6 serisinde bu sorunun olduğunu , en son driver ınızı mail atın bana diye yazmış.
    Yükleme sırasında günlüğü kontrol ettiniz mi hata vermiş olabilir catalystte farklı sürüm gözükmesini de açıklar bu. Ama sorununuz yoksa hiç kurcalamayın güle güle kullanın :)

• yeni sürüm yüklemeden önce mutlaka eski sürücüyü kaldırın. ben de bi haftaya yakın 12.7 beta kullanıyorum hiç bir sorunum yok şu an. bu arada sorduğum lag sorusunu da tvden bikaç özelliği devre dışı bırakarak minimuma indirdim
  • g serisinden daha şeffaf
  • PCDepo'da 2000 TL fiyat etiketinden satılıyor. Almaya değer mi arkadaşlar ? Amacım Battlefield 3'ü ultra ayarlarda oynamak.
  • merhaba arkadaşlar,

Toshiba Satellite L750-1ML Intel Core i7 2670QM

HP Pavilion DV6-6C04ET

arasında kaldım sizlerin gözlerinde 2 pc'nin artıları eksileri nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknt85

merhaba arkadaşlar,

Toshiba Satellite L750-1ML Intel Core i7 2670QM

HP Pavilion DV6-6C04ET

arasında kaldım sizlerin gözlerinde 2 pc'nin artıları eksileri nelerdir?

Bahsettiğin toshiba laptop ile knight online oynarsın :)

ikisi arasında kaldıysan tabiki dv6 6c04et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

PCDepo'da 2000 TL fiyat etiketinden satılıyor. Almaya değer mi arkadaşlar ? Amacım Battlefield 3'ü ultra ayarlarda oynamak.

Daha önce BF 3 ü sorunsuz yüksek ayarlarda oynadığını söyleyen arkadaşlar vardı.

Ancak ultra farklı konu. GTX560M - GT650M den aşağısı ile ultra bütün ayarlar açık fhd oynanabiliceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.