Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

yeni sürüm yüklemeden önce mutlaka eski sürücüyü kaldırın. ben de bi haftaya yakın 12.7 beta kullanıyorum hiç bir sorunum yok şu an. bu arada sorduğum lag sorusunu da tvden bikaç özelliği devre dışı bırakarak minimuma indirdim

Ben de philips tv kullanıyorum ve televizyonu ilk aldığımda lag sorunu bende de vardı. Tv ayarlarından bilgisayar modunu seçmeniz lazım. O zaman sorun tamamen ortadan kalkacaktır.

Ek olarak bilgisayarı tv ye bağladığınız zaman görüntü birimini sadece tv seçerseniz daha iyi olur. Bunu da bilgisayardan yapacaksınız. Yapamazsanız yazın ben anlatırım.

İyi forumlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: wade96

http://leshcatlabs.net/index.php/2012/07/catalyst-12-7-jun28-official-beta-unifl-for-hybrid-graphics/
    Burdaki sürümü mü kullanıyorsunuz acaba?
    Yorumlarda da çok var benim gibi black screen sorunuyla karşılaşan , leshcat de kendisi eski dv6 serisinde bu sorunun olduğunu , en son driver ınızı mail atın bana diye yazmış.
    Yükleme sırasında günlüğü kontrol ettiniz mi hata vermiş olabilir catalystte farklı sürüm gözükmesini de açıklar bu. Ama sorununuz yoksa hiç kurcalamayın güle güle kullanın :)

Herhangi bi hata raporu vb bir sorunla karşılaşmadım. Cevabım aynıdır. Bugüne kadar daha da bi sorunla karşılaşmadım.. 12.7 beta sürüm. Resmi sitesinden indirdim..

• Sırf 2TB harddiski var diye aldım, ama bu ekran kartı yüzünden olan kitlenmeler adamı dellendiriyor.
  • HP PAVILION DV6-6C04ET A7N36EA model laptop'dan ben de bugün aldım ama daha kutuyu açmadım.

Tavsiye edecek önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
  • arkadaşlar benım de size sorularım olacak.bu bilgisayardan ben de aldım ama benım sorunlarım şunlar;

1) USB 3.0 driveri yüklü olduğu halde usb 3.0 kullanan flash belleğimi taktığımda bu aygıt daha hızlı çalışabilir diyor. USB 3.0 da sorun olabilir mi?

2)ekran kartını fixed moddan değiştirdim fakat gta 4 oynadığımda takılmalar aşırı ısınmalar ve donmalar oluyor.nedeni ne olabilir.

3)parmak izi okuyucusunu kullanmak istediğimde bana verdiği uyarı(hp simple pass 2012 ye girince) "sensöz bağlı değil.lütfen sensörü bağlayın ve yeniden deneyin". bunu nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz?

4)bu pc nin ram i 1600 mhz ddr 3 diyorlar ama neden aida ve cpu-z programlarıyla 667 mhz goruyoruz.en sağlıklı nereden anlayabilirim bunun 1600 mhz olup olmadığını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin.demir -- 12 Ağustos 2012; 1:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muko40

quote:

Orijinalden alıntı: wade96

http://leshcatlabs.net/index.php/2012/07/catalyst-12-7-jun28-official-beta-unifl-for-hybrid-graphics/
    Burdaki sürümü mü kullanıyorsunuz acaba?
    Yorumlarda da çok var benim gibi black screen sorunuyla karşılaşan , leshcat de kendisi eski dv6 serisinde bu sorunun olduğunu , en son driver ınızı mail atın bana diye yazmış.
    Yükleme sırasında günlüğü kontrol ettiniz mi hata vermiş olabilir catalystte farklı sürüm gözükmesini de açıklar bu. Ama sorununuz yoksa hiç kurcalamayın güle güle kullanın :)

Herhangi bi hata raporu vb bir sorunla karşılaşmadım. Cevabım aynıdır. Bugüne kadar daha da bi sorunla karşılaşmadım.. 12.7 beta sürüm. Resmi sitesinden indirdim..

Intel e geçmede herhangi bir sorun yoksa , bir de intele geçip uyku modunu test edebilir misiniz rica etsem , çok teşekkürler.
    ----
    Fixed moddayım
    Ben de son birkaç haftadır sorunsuz kullanırken 2 gündür yine donma yaşamaya başladım.Ama sorunun kaynağını buldum gibi.
    Şimdi şu amd sürücüsü kurtarıldı tarzı hata var ya , bu sistem "Timeout Detection and Recovery" diye geçiyor. Unifl driver ı kurarkende bunun için bir hp fix i var hani , o da driver ı değiştirip bu olayı kaldırıyor , fakat bu da gerçekten ihtiyac olunduğu zaman sürücüyü yeniden başlatmayınca hop ekranım donuyor. Nasıl bu kanıya vardım anlatayım :

1)Unifl driver ının issue resolver menusunden drivera yaptığı müdehaleyi geri aldırdım
    2)tdr ile ilgili registry kayıtlarıma baktım tdr açık gözüküyor (TdrLevel=3)
    3)Şimdi bu şekilde saints row 3 e girersem 3-4 dakika içinde hoop amd sürücüsü bomm masaüstüne...
    4)Tdrleveli 0 yapınca tdr yi kapatıyormuş ve böyle yapıp yeniden başlatıp oyuna girdiğimde yine 4-5 dakika sonra ekran benim browserda yaşadığım gibi donuyor tamemen.

Unifl nin path i ile oyunu sorunsuz oynayabiliyorum fakat bu da browser da donmalara sebep oluyor dediğim gibi.

Fixed moddayım. Dynamic mod da takılma olmuyor browserda fakat oyunlarda ciddi bir fps düşüşü yaşıyorum (flight simulator x ve saints row 3) örneğin fsx de fixed de amd ile 30,intel ile 7-8 fps alırken , dynamic mod da intel ile yinie 7-8 ama amd seçili iken 15-16 fps de kalıyorum.

• @yolcuasog

1) bilgisayarın sol tarafındaki girişler 3.0

2) gta 4'ün kendisinde problem var. crysis 2 dx11 çatır çatır oynatıyor.

3) /

4) /
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

@yolcuasog

1) bilgisayarın sol tarafındaki girişler 3.0

2) gta 4'ün kendisinde problem var. crysis 2 dx11 çatır çatır oynatıyor.

3) /

4) /

teşekkür ederim ama usb 3.0 da hala sorunlarım var.

ayrıca crysis 2 kurup ben de bir deneyeyıim

diğer sorunlarım çözüme kavuşmadı sağlık olsun
  • Arkadaşlar bu laptop da bi yavaşık var anlayamadım format'da attım.Sorun geçmedi driverleride tam yükledim.

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi
  • şu de'leri doğru yazar mısın ikisi de yanlış

öncelikle nasıl format attığını sorabilir miyim? ve yavaşlıktan kastın sadece windows derecelendirmesi mi? eğer öyleyse ram puanın benimkinden 0.2 derece daha üstün. oyun performansın normal. tek sorun aero'da gözüküyor.
  • Windows 7 Logon Changer diye bi program yükledim. "Tweaks" filan yazıyor, sitenin adı galiba. Bi arkaplan yaptım, sonra "test" e bastım simsiyah oldu. Kapatıp, açtım bilgisayarı "Starting Windows" çıkıyor, yükleniyor sonra simsiyah. Parmak izi ışığı yanıyo geçiriyorum bişey yok.
  • Bu laptop'ı Battlefield 3 oynamak için aldım ama parasını verdiğim oyun nedense açılmıyor.

Çözüm önerisi yapabilecek birisi var mı acaba ?

Oyunu Origin'den aldım.

(nette denediğim çözümler işe yaramıyor)
  • Artık malesef ilgilenemiyorum. Toplu olarak cevap yazmayı bu gece deneyeceğim.

Unutmayın ki son yazılan 10 mesajın 9 u kullanıcının bilinçsizliği yanlış anlayıp,yanlış bakıp,yanlış görüp ona göre konuşuyosunuz.

Sakin olun.
  • Evet arkadaşlar 2gün önce dv6 ma kavuştum sizlere yaptığnız incelemelerden dolayı teşekkür ederim sizin sayenizde güzel bir laptopum oldu bimeks internet fiyatı şu anda 2187 lira kampanyaları kaçırdım malesef yeni almayı düşünen arkadaşlar izmir gibi sıcak ve nemli bir şehirde yüksek performansta masaüstü ısısı 50 ila 55 derece arasında değişiyor nba 2k12 3d modda yaklaşık 45dk da 73 dereceyi gördü şu ana kadar gördüğüm en yüksek derece oydu sadece ilk açmalarımda aşırı bir yavaşlık vardı başlangıç programlarının çokluğu malesef pc yi biraz yavaşlatıyor alacaklara tavsiye edilecek bir bilgisayar incelemeleriniz için tekrar sağolun donanımcılar..
  • Hdd arızası veren bilgisayarım dün garantiden geldi.Sabit disk değişti.Bozulduğu sırada Hitachi hdd vardı, şimdi Toshiba hdd takmışlar.Oyun yükleyip performansını deneyemedim daha.
  • Bu PC'de Battlefield 3'ü açanlar nasıl açabildiğini anlatabilir mi ?

Sırf Battlefield 3 için bu laptop'ı aldım ama Origin'den parasını verip aldığım oyun açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bu PC'de Battlefield 3'ü açanlar nasıl açabildiğini anlatabilir mi ?

Sırf Battlefield 3 için bu laptop'ı aldım ama Origin'den parasını verip aldığım oyun açılmıyor.

yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-side

quote:

Oyun tepki vermiyor nedense işte.

Yönetici olarak çalıştırmayı denedim banamısın demiyor Origin.

TM yazısını bile sildim yok açılmıyor oyun nedense.

Oyunu aç diyorum ve otomatik olarak battlelog sayfası açılıyor browser'dan. Başka olan birşey yok.
  • quote:

quote:

quote:

Oyunu aç diyorum ve otomatik olarak battlelog sayfası açılıyor browser'dan. Başka olan birşey yok.

valla originden oyun almadığım için bilmiyorum ama bendede açılmıyordu yönetici olarak çalıştırdan yaptım hatta bazen oyunda donuyodu sonra kendi kendine düzeldi

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla originden oyun almadığım için bilmiyorum ama bendede açılmıyordu yönetici olarak çalıştırdan yaptım hatta bazen oyunda donuyodu sonra kendi kendine düzeldi

Oyunun exe'sini mi yönetici olarak çalıştırdın yani ?

Ben Origin'i yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Hay be.

Tekrar indiricem gece oyunu. Umarım dediğin yöntem işe yarar.

Laptop'ı Battlefield 3 için aldım oyun açılmıyor. İşe bak. (:

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.