arkadaşlar ben de ara sıra böyle bi görüntü ortaya çıkıyor. Sizce sebebi nedir? Rahatsız olmaya başladım. İnternette gezinirken (google chrome) bazı sayfalar bu hale dönüyor. Genelde fazla sekme kullanan biriyim. O sekmeye döndüğüm zaman bu halde buluyorum. Bazen refresh yapınca geliyor bazen gelmiyor. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı?
bilgisayara has değil chromelarda genel olarak bu sorun var. başka bilgisayarda da görmüştüm.
arkadaşlar bende bu pc den almak istiyorum artılarını ve eksilerini söylermsnz ? bide ram ler 1600 lük die biliyoruma ama herkes imzadan 1333 yazmış hangisi doğru acaba ?
doğrudur kullnılan ramler 1600mhz ama anakartın ve işlemcinin desteklediği veri yolu 1333mhz olduğu için o şekilde söylemiş olabilirler makine 1333mhz hızında kullnıyor ramleri.
Bilgisayarım çöktü, format attırdım ama HP'nin sunduğu yüklemeler yok. HP sayfasından Destek ve Sürücüler'e modeli yazdım. Çoğunu yükleyeceğim ama Beatsaudio driverını bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: orkun_80
arkadaşlar bende bu pc den almak istiyorum artılarını ve eksilerini söylermsnz ? bide ram ler 1600 lük die biliyoruma ama herkes imzadan 1333 yazmış hangisi doğru acaba ?
Soğutucu al
quote:
Orijinalden alıntı: Loit01
Bilgisayarım çöktü, format attırdım ama HP'nin sunduğu yüklemeler yok. HP sayfasından Destek ve Sürücüler'e modeli yazdım. Çoğunu yükleyeceğim ama Beatsaudio driverını bulamadım
formatı keşke hp recovery ile yapsaydın. silinmemişse bu veriler d sürücüsünde tutuluyor ve açılışta esc tuşuna basarak kurtarmaya erişebilirsin
quote:
quote:
Soğutucu al
cool sense ile çözüm olmadımı ya o soruna ?
ya arkadaşlar bende bu pcden bugun satın aldım bi sorum olacak acaba atinin driver ını nasıl güncelleriz ve nerden link verebilirmisinz amdnin sitesinden indiriğim driver bu pcde bu ekran kartı yok dio switchable bi driver gerekiyor
3bucuk 4 ay oldu alalı hiç bir sıkıntı yoktu şimdiye kadar .. dün fan ses çıkarmaya başladı. Çok rahatsız edici bir ses .. tozlanmış olabiliceğini düşünüyorum.. içini açmadım ama servisede yollamak istemiyorum özensiz davranıyorlar. süpürge ve sac kurutma makineleriyle havalandırma deliklerinden temizlemeye calıstım ama bir degisiklik yok. iki arada bi derede kaldım ne yapsam şaşırdım servise göndermek huzursuz ediyor adamı..
Mavi ekran hatası alan var mı arkadaşlar? STOP 0x00000F4 kodlu? Ayrıca fan sesinden bende şikayetçiyim.
arkadaşlar fixed ve dynamic mode arasındaki fark ne ?
quote:
fixed: fiş takılı/çıkık olmasına göre
dynamic: oyun(ya da yüksek performans isteyen uygulama) açık olup olmamasına göre
gpu'yu devreye sokar.
quote:
Orijinalden alıntı: Film Bu Ya
quote:
dynamic: oyun(ya da yüksek performans isteyen uygulama) açık olup olmamasına göre
gpu'yu devreye sokar.
çok teşekkür ederim anlatımn için kardeşim her yerde aradım bulamadım düzgünce yazılan anlatılan bide hdd bölünüyormu ? ben bölemedim partition programlarylada yapamadm bazı hplerde bölünmüyor die duydum acaba doğrmu ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Film Bu Ya
quote:
gpu'yu devreye sokar.
çok teşekkür ederim anlatımn için kardeşim her yerde aradım bulamadım düzgünce yazılan anlatılan bide hdd bölünüyormu ? ben bölemedim partition programlarylada yapamadm bazı hplerde bölünmüyor die duydum acaba doğrmu ?
hdd bölünüyor tabiki ama dinamik oluyor bu yüzden de açılışta format atmak için bastığın f11 tuşu ve açma tuşunun yanıondaki bastığın hp nin zımbırtısı çalışmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: PARG4LI
3bucuk 4 ay oldu alalı hiç bir sıkıntı yoktu şimdiye kadar .. dün fan ses çıkarmaya başladı. Çok rahatsız edici bir ses .. tozlanmış olabiliceğini düşünüyorum.. içini açmadım ama servisede yollamak istemiyorum özensiz davranıyorlar. süpürge ve sac kurutma makineleriyle havalandırma deliklerinden temizlemeye calıstım ama bir degisiklik yok. iki arada bi derede kaldım ne yapsam şaşırdım servise göndermek huzursuz ediyor adamı..
eğer arka planda çalışan bir program varsa işlemciyi yoran bilgisayar fanını açıyor yoksa ben 8 ay önce aldım normal nette gezinirken fan ara ara çalışıyor eğerki autocad yada hd film izlersen fan sürekli çalışıyor. belki arka planda çalışan bir uygulama yada virüs programı işlem yapıyorsa ondan sürekli çalışıyodur.
quote:
Orijinalden alıntı: x-side
quote:
Orijinalden alıntı: PARG4LI
eğer arka planda çalışan bir program varsa işlemciyi yoran bilgisayar fanını açıyor yoksa ben 8 ay önce aldım normal nette gezinirken fan ara ara çalışıyor eğerki autocad yada hd film izlersen fan sürekli çalışıyor. belki arka planda çalışan bir uygulama yada virüs programı işlem yapıyorsa ondan sürekli çalışıyodur.
yok hocam bahsettiğim fan sesi hızla alakalı uğultu sesi değil .. yani nasıl anlatsam sanki fandaki pervane bişeye sürtüyormuş gibi rahatsız edici bir ses çıkartıyor. Bilgisayarı yeni başlatırken bile rahatsız edici bir ses var hiç bir program açık olmasa bile.. 2gündür böyle bende çalıştırmıyorum arıza çıkmasın diye p.tesi servise götürücem ..Servisede bırakmak istemyorum malum özensiz davranıyorlar..
az önce bilgisayarı başlatırken de siyah ekranda system fan 908 diye bi hata verdi .. yarın sabah olsun da servise gidicem korkmaya başladım birşey olucak diye..
quote:
quote:
quote:
Soğutucu al
CoolSense yalan
quote:
Orijinalden alıntı: Unchangeable
Isinma sorunu varmı ? Ben bu yüzden iade etmiştim dv6 yı
Evet, var. Soğutucu al ilaç gibi geliyo.
quote:
quote:
quote:
quote:
Soğutucu al
CoolSense yalan
bir sürü mühendis oturmuş araştırmış etmiş yapmışda senin gibi daha format atmasını bilmeyen birisi mi cool sense sin yalan olduğunu söylüyor gülerim valla bu fikire