Şimdi Ara

HP Pavilion dv6000 dv6097ea ARIZA YARDIM lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • touchpad ışıkları yanıyor, fan çalışıyor, cd okuyucuya akım gidiyor, touchpad elleyince bipliyor.
    ekrana hiçbirşey gelmiyor 15 saniye sonra ışıklar gidiyor baştan başlıyor.

arada yapıyordu bunu artık hiç açılmıyor.
    aynı model sağlam bir laptopla ramleri, hdd, cd romu, ve asıl bir forumda okuduğum touchpadi bile değiştirip denedim olmadı.
    beklemek acaba bir sonuç verir mi diye tekrar tekrar başlattığı durumda bıraktım saatlerce. durum aynı.

bios görüntüsü bile yok.

aynı arızayla karşılaşanlar veya bir önerisi olanlardan yardım istiyorum.

ilgilenenlere teşekkürler.

• Anakart ve bios sorunu aynı sorunu ben de yaşamıştım, bios veya anakartın değiştirilmesi gerekiyor.
  • Evet servis yolları taştan...
  • geçmiş olsun anakart arızasına benziyor. allah kurtarsın
  • Evet 6000 serisinin en ünlü sorunu bu, anakart ve bios uyuşmazlığı, bazen açar bazen de dediğiniz gibi ışıklar yanar ekrana görüntü gelmez sonra birden yeniden başlar hep aynııs olur, servis yolu , nefret ediyorum hp den
  • evet 1 hp pavilion mağuru daha öncelikle geçmiş olsun, cihazınızın ana kartı üzerinde bulunan ekran kartı chipseti arızalıdır. servise giderseniz ana kart değişimi için fiyat verirler onları vediği fiyata yeni cihaz alırsınız istnbulda bu chipsetleri değiştiren birçok firma var mecidiyeköy ve kadıköyde, bga chip sökme ve takma makinası olan firmalarda yaptırabilirsiniz maliyeti bildiğim kadarı ile 150tl
  • evet o paraya yeni laptop alanlardanım , eve bozuk halde 200tl ye sattım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.

bir ara nasılsa açtı makine, bios yükledim. E uzantılıymış bendeki D olanı yükledim.
    driver sitesinde falan da bulamadım bir ara E yi çıkartmışlar sonra geri çekmişler sanırım.

yani biosu DOWNdate ettim.

şimdilik sorun yok çalışıyor.
    yarına YA NASİP...
  • Bazen çalışır bazen çalışmaz umarım problem yaşamazsınız. Çünkü zaman zaman sıklaşarak bu açılmama sorunu doğabilir. Siz yedeklerinizi her ihtimale karşı alın. Hdd çünkü servise verirseniz. Hddyi sıfırlıyorlar. Format atıyorlar. Siz yedeklerinizi alın, ben almamıştım, söküp çıkardım hddyi normal masaüstü pcye bağlamıştık. Uğraşmamış olursunuz Tekrar geçmiş olsun , sorunsuz kullanımlar dileğiyle...
  • selam arkadaşlar.
    ekran kartı chipseti sorununu giderebiliyoruz.
    ankaradayız. mesaj atarsanız ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
  • arkadaşlar aynı sorun benim cihazdada oldu. ne yapmam gerek. yardımcı olursanız çok sevinirim. hatta pc yi istanbulda bi firmaaya yolladım yaptılar.pc geldi bir kaç gün sonra aynı sorunla karşilaştım.birdaha yollamadım. ekran kartında köprümü varmış neymiş onu yaptık dediler.yani bi sonuç alamadık. bu konuyu çözen arkadaşimiz varrsa ve bizlerede yardımcı olursa çok sevinirim...
  • arkadaşlar anakart değişimi kesin çözüm bunun dışında maalesef müzmin bir sorun pavilionlardaki geçmiş olsun
  • özelliği çok güzel makina aslında...bende eski vardı 512 ram paylaşımlı ekran kartıydı..yeni anakart taktırdım çift çekirdekli nvdia ekran kartlı...ram 2gb a da yükseltince açmadığı oyun kalmadı..bu seri çok güzel up grade edilebiliyo arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.