Şimdi Ara

Hp pavilion dv6699et - laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir laptop almayı düşünüyorum. Hpleri daha önce kullanmadım ama seviyorum. hp pavilion 6699etyi beğendim ama nasıl bir alettir bilmiyorum, bu aleti önerir misiniz?

Bu laptop iyi değil derseniz en az 2.0GHz (intel core2duo santa rosa) - 2GB ram - 120GB veya üstü harddisk - iyi bir ekran kartı - wireless olan bi laptop önerebilir misiniz? Fiyat olarak 2.2 milyar belki biraz üstünü verebilirim.

bide penryn diye yeni bi işlemci çıkıcak yakında. şimdi alma penryn çıktığında alırsın mı dersiniz? Çok kararsızım lütfen yardım edin. İlginize teşekkür ederim..

• Kardeşim bence HP tercih etme yani edeceksen de Pavilion modeli tercih etme . Batarya süreleleri baya bir kötü(1 saat).

HP nin en iyi bilgisayarları Compaq NX iş bilgisyarları e onlarda da oyun oynayamazsın.

Bence yapılabilecek en iyi şey başka markadan yana tercihlerini yapmak
  • çok sağol
  • arkadaşlar bu hp dv6699et beyaz kasa olan mı ? teknosa'da bana beyaz çelik kasa olan hp'ler için özel sürüm dediler
    hp sitesinde de beyaz kasa özel sürüm diye yazıyor ancak vatanbilgisayardan bugün sipariş verdim siyah kasa olarak
    görünüyor resmi bilen gören varmıdır :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion Notebook [Hediyeli]
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.