Şimdi Ara

HP Pavilion DV7-3020ET (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
2
Favori
26.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan laptop yavaşmı ki?daha yeni deilmi laptop:).
  • crysis'i dneme şansım olmadı. ama haftasonu birkaç oyun yüklemeyi dşünüyorum. neticeleri paylaşmaya çalışacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: batu91baykara

hece teşekkürler yolladığın benchmark için bide crysis denedinmi acaba?varsa benchmarkları nasıl
  • format atınca cihazın hızlanacağını pek sanmıyorum. format atmak zaten sıkıntılı bir süreç. tüm driver'ları falan tekrar yüklemek tam bir eziyet. bunun yerine recovey'den dönmek en iyisi. recovery'den sistemi geri getirmek te cihazı ilk alındığı fabrika ayarlarına döndürmek demek zaten.

fabrika ayarlarında hazır gelen, hp tarafından eklenmiş bazı programları kaldırarak performans artışı sağlanabilir. zaten bir sürü gereksiz programla geliyor cihaz. ben neredeyse hemen hepsini kaldırdım. en azından bu şekilde kullanmadığım programlardan arka planda çalışnalar falan varsa cihazı rahat bırakmalarını sağlamaya çalıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

almadan önce bende çok sordum o yüzden bir sakıncası yok... oyunu oynayınca biraz ısındı ama aşırı değil o da normal... birde arkadaşlar kurtarma cdsi oluşturdum ...acaba bilgisayara format atsam bilgisayar dahada hızlanırmı? bazı arkadaşlar yeni aldığı laptoplarda format atınca daha da hızlandığını idda ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Bir onceki sayfada yazdigim gibi oyun isteyenler Dell 1640 baksin. Artik kovulucam burdan Dell'i oneriyorum diye ama :) Ne yapayim cok iyi makine yapmis Dell. Sonucta

Bu sayfadan bakabilirsiniz, HD4670 36. sirada, 230M 50. sirada.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html?&archive=0&benchmark_values=0&cinebench10_ogl=&crysis=&doom3=&dx10=0&fear=&month=&or=&professional=0&search=&sort=sorting&type=specs&vantage3dmark=&vatnage3dmarkgpu=

Makina da bu:http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1640-b87p43-xps1640-core2duo-p8700-2.53ghz-4096mb-320gb-1024mb-hd4670-16-dvdrw-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=41550

estağfirullah kovulmak nasıl söz Görüşlerinde haklı olabilirsin zaten ben bu cihazı çok oyun oynamadığım ve geleceğe dönük olması sebebiyle aldım. Dell gerçekten güzel bir ürün yapmış, oyun amaçlı alanlara tavsiye edilebilir.

• dell güzel makine yapmış ama 3020et ile kıyaslandığında malesef o fiyatı hakedecek bir cihaz değil. uzun vadede düşününce işlemcisi çok yetersiz kalacaktır. dell'de yer alan işlemci olan p8700'ün, benim 720qm ile karşılaştırmalı test ettiğim (birkaç mesaj üstte olması lazım) p8400'den çok farkı yok ve testler de aradaki farkı ortaya koyuyor zaten.

iş amaçlı düşününce zaten 3020et ile kıyaslanamaz ama oyun amaçlı düşününce de verilecek o kadar paraya yazık diyorum. en azından işlemcisi T9600 falan olsaydı belki daha olumlu şeyler yazılabilirdi. ayarıca nümerik tuş takımı olmaması da ciddi bir dezavantaj. dell'in en büyük artısı 1920x1080 ekranı. keşke 3020et'de olsaydı o ekran

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Bir onceki sayfada yazdigim gibi oyun isteyenler Dell 1640 baksin. Artik kovulucam burdan Dell'i oneriyorum diye ama :) Ne yapayim cok iyi makine yapmis Dell. Sonucta

Bu sayfadan bakabilirsiniz, HD4670 36. sirada, 230M 50. sirada.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html?&archive=0&benchmark_values=0&cinebench10_ogl=&crysis=&doom3=&dx10=0&fear=&month=&or=&professional=0&search=&sort=sorting&type=specs&vantage3dmark=&vatnage3dmarkgpu=

Makina da bu:http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1640-b87p43-xps1640-core2duo-p8700-2.53ghz-4096mb-320gb-1024mb-hd4670-16-dvdrw-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=41550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 23 Aralık 2009; 20:58:04 >

• heceye işlemci ve ileriye dönüklük konusunda katılıyorum.Ayrıca hece diğer oyun benchmarklarını dört gözle bekliyorm buarada istanbulbilişim adlı site ve mağazalarla ilgili olarak ne düşünüyorsunuz sizce güvenilebilirmi??
  • asla istanbul bilişime güvenmeyin zaten çoğu stokta da yoktr
  • hadi ya.en ucuz orda bulmuştum.bimekstede 2.530 biraz daha beklemem gerekecek galiba.Ayrıca bugün bimekste cihazı gördümde aşırı bi titreme vardı cihazda çalışırken, bu normal mi?
  • quote:

hadi ya.en ucuz orda bulmuştum.bimekstede 2.530 biraz daha beklemem gerekecek galiba.Ayrıca bugün bimekste cihazı gördümde aşırı bi titreme vardı cihazda çalışırken, bu normal mi?

valla bende öyle dikkat çekicek kadar bir titreme yok.
  • içim rahatladı şimdi demekki bimekstekinde bi sorun vardı.Nede olsa gün boyu açık kalıyo bilgisayar bimekste.
  • hyr hff ttreme war.teknosa da wardı bnde de hff ttreme war
  •  HP Pavilion DV7-3020ET

arkadaşlar bu hatayı alıyorum önce ekran kararıyo birkaç saniye sonra bu hata çıkıyor , birde fan ara sıra çok çalışıyor gereksiz yere explorerdayken bile , sorun nedir acaba ? Biraz araştırdım sürücüde yada ekran kartında problem olunca bu hata oluyomuş ne yapmam lazım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

hyr hff ttreme war.teknosa da wardı bnde de hff ttreme war

bende yok gözüm mü bozuk acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: araw

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

hyr hff ttreme war.teknosa da wardı bnde de hff ttreme war

bende yok gözüm mü bozuk acaba

ya böyle çok dikkatli olunca bazı renklerde çok hff bişi ya gözle kolay kolya görülmüo.ya gt 230 m den ya da led ekran dan.
    mesela bnm arkadaşta acer war onun ekran kartı gt 240 m led ekran war onda da aynısı yani ya led ekran dan ya da ekran kartından ama sorun edilcek bişi deil

• arkadaşlar pil ömrünüz nasıl normal işlerle uğraşırken ve de oyun oynarken.
  • quote:

arkadaşlar pil ömrünüz nasıl normal işlerle uğraşırken ve de oyun oynarken.

oyun oynarken 1 saatin biraz üstünde gidiyor benimki.
  • Zyonat

hocam driver i güncelle. bende de aynı sorun vardı güncelleme yaptım su an sorun yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.Jackson -- 26 Aralık 2009; 17:51:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy60

Zyonat

hocam driver i güncelle. bende de aynı sorun vardı güncelleme yaptım su an sorun yok gibi.

hocam driverı nasıl güncellicem? hangi adresden biraz acemiyimde :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyonat

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy60

Zyonat

hocam driverı nasıl güncellicem? hangi adresden biraz acemiyimde :))

driverı bu adresten güncelleyebilirsin http://www.nvidia.co.uk/object/notebook_winvista_win7_x64_195.62_whql_uk.html

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.