Şimdi Ara

HP Pavilion DV7-3020ET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
2
Favori
26.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hp dv7-2133et den umutu kestim bu bilgisayarı düşünüyorum arkadaşlar ne diyorsunuz? dv7 2133 den iyi mi bu bilgisayar http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/108626/hp-pavilion-dv7-3020et--vt349ea-.aspx
    İşlemci Üreticisi : Intel®
    Ekran Boyutu : 17"
    Ağırlık : 3,52 kg
    Bellek : 4 GB
    Sabit Disk Kapasitesi : 500 GB
    İşlemci Modeli : Core İ7
    İşlemci Numarası : 720QM
    İşlemci Hızı : 1,60 GHz
    Ekran Kartı Türü : Harici
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT 230M
    Ekran Kartı Belleği : 1 GB
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
    Kablosuz Ağ : 802.11a,802.11g,802.11n

• güzel laptop ama pahalı, yeni işlemciden dolayı pahalı.biraz zaman sonra fiyatlar kırılacaktır. bu laptopa bu ekran kartı yakışmamış. en az gt240m yada 4650 olması gerektiğini düşünüyorum.birde böyle bir laptopa 64bit işletim sistemi şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

güzel laptop ama pahalı, yeni işlemciden dolayı pahalı.biraz zaman sonra fiyatlar kırılacaktır. bu laptopa bu ekran kartı yakışmamış. en az gt240m yada 4650 olması gerektiğini düşünüyorum.birde böyle bir laptopa 64bit işletim sistemi şart.
    peki arkadaşlar dv7-2133 mü yoksa dv7-3020 mi? desem hangisini önerirsiniz? hangisi daha iyi sistem bakımından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

peki arkadaşlar dv7-2133 mü yoksa dv7-3020 mi? desem hangisini önerirsiniz? hangisi daha iyi sistem bakımından?

Alıntıları Göster
    artık dv7-2133 geleceğini sanmıyorum core2 işlemciler yerini corei7'ye bırakıyor dvt-3020 eksen bilgisayarda daha uygun fiyatı oraya bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

artık dv7-2133 geleceğini sanmıyorum core2 işlemciler yerini corei7'ye bırakıyor dvt-3020 eksen bilgisayarda daha uygun fiyatı oraya bakın derim

peki bu bilgisayar 4 çekirdeklimi?
  • quote:

quote:

peki bu bilgisayar 4 çekirdeklimi?

Alıntıları Göster
    evet 4 çekirdek
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy60

evet 4 çekirdek

teşekkürler... dv7-2133 olmadığından bu bilgisayar yöneleceğim.. acaba tavsiye edermisiniz?
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4011368-4079652.html
    yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga68 -- 25 Kasım 2009; 20:27:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6 Laptop
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy60

evet 4 çekirdek

teşekkürler... dv7-2133 olmadığından bu bilgisayar yöneleceğim.. acaba tavsiye edermisiniz?
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4011368-4079652.html
    yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Alıntıları Göster
    bir hp notebook a bu kadar para verilmez. ilerisinide dusunmek lazim. yarin oburgun sorun oldugunda ( ki piyasayi arastir genel Pavilion serileri icin ) paranla zor durumda kalma sonra. herseyden once bir laptopta kaliteli malzeme, serinlik, performans, klavye rahatligi (dizayn + tus basim durumu), ergonomik yapi, ekran orani ( inc " olayi degil ) bakmak lazim. iyi dusunmeni tavsiye ederim.
    EKLEME: reklamlara aldanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalllavi -- 25 Kasım 2009; 22:15:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalllavi

bir hp notebook a bu kadar para verilmez. ilerisinide dusunmek lazim. yarin oburgun sorun oldugunda ( ki piyasayi arastir genel Pavilion serileri icin ) paranla zor durumda kalma sonra. herseyden once bir laptopta kaliteli malzeme, serinlik, performans, klavye rahatligi (dizayn + tus basim durumu), ergonomik yapi, ekran orani ( inc " olayi degil ) bakmak lazim. iyi dusunmeni tavsiye ederim.

hp laptoplarımı tavsiye etmiyorsun yoksa dv7-2030 mu? hp dv7-2133 e 2.000 tl nin üstünde alanlar pişman mı?
  • quote:

Hp Pavilion'un eski serilerinde sorun vardı yenilerinde herhangi bir sorun yok.Yanlış bilgilerle insanları yanıltmayalım!
    Ayrıca servis olarak oldukça iyi Toshiba olsun Asus olsun bunlardan çok daha iyidir.
    Bu arada ürün parasını sonuna kadar hakkediyor.i7 işlemci,4 GB DDR3 ram,500 gb 7200 rpm HDD,GT230M(Hd4650'den düşük bir kart olabilir ama yine de güçlü) ve blu-ray rom sürücü,17.3 HD LED ekran gibi özellikler
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=2354
    Bu siteden tavsiye ederim 2572 tl fiyatı burada

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Hp Pavilion'un eski serilerinde sorun vardı yenilerinde herhangi bir sorun yok.Yanlış bilgilerle insanları yanıltmayalım!
    Ayrıca servis olarak oldukça iyi Toshiba olsun Asus olsun bunlardan çok daha iyidir.
    Bu arada ürün parasını sonuna kadar hakkediyor.i7 işlemci,4 GB DDR3 ram,500 gb 7200 rpm HDD,GT230M(Hd4650'den düşük bir kart olabilir ama yine de güçlü) ve blu-ray rom sürücü,17.3 HD LED ekran gibi özellikler

http://www.pclabs.com.tr/2009/11/19/en-saglam-dizustu-asus-hpler-adeta-dokuluyor/
    yorumsuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

http://www.pclabs.com.tr/2009/11/19/en-saglam-dizustu-asus-hpler-adeta-dokuluyor/
    yorumsuz

Lenovo'nun yüksek oranlarda arıza vermesine karşılık Lenovo'dan karşılık geldi.Haberin devamı burada...
    http://www.chip.com.tr/konu/pc-devini-cok-sinirlendirdiler_16639.html

Yorumu sizlere bırakıyorum.Çünkü Lenovo gerçekten çok iyi bir marka ve ben bu oranların yanlış olduğunu tahmin ediyordum.Lenovo kendi yaptığı araştırmalarda bu oranın 3'te 2 daha düşük olduğunu gösterdi...

Ayrıca en sağlam Asus dediklerinde sanırım çatlayan kasalı F3'leri,menteşe sorunlu M51'leri(ki sadece M51'lerde değil;M50,F3,X80,F2 gibi serilerde de menteşe sorunu revaçta) görmediler...

Asus'tan ise herhangi bir açıklama duymadım bu seriler hakkında...

Hp'nin de sorunlu serisi DV6xxx ve DV2xxx serileridir.Hatta Hp kendi sitesinde donanım problemi olduğunu açıkladı.Servislere gelen bu seri bilgisayarların çoğunluğu DV5,DV7 ve DV6 gibi sorunsuz serilerle değiştirildi(30 işgünü muhabbeti) Bu yüzden oranın artması

Ayrıca neredeyse her yıl düzenli olarak belli aralıklarda satılan HP'lerde 1 yıllık ücretsiz sigorta veriliyor.Bunun dışında ben sadece Toshiba'da gördüm bu hizmeti diğer markalarda böyle bir atılım görmedim...

• quote:

quote:

hp laptoplarımı tavsiye etmiyorsun yoksa dv7-2030 mu? hp dv7-2133 e 2.000 tl nin üstünde alanlar pişman mı?

valla pişman değiliz ama i7 aradaki farka değiyorsa 3020et almak isterdim gerçi çalıştırmadığı oyun yok i7 olsa neolacak i9 çıkıyor onu bekleriz artık

hp'ye de laf atmayı bırakın sorun çıkarsa değişim ya da para iadesi yapmıyorlarmı keşke benim eski hp'm de bozulsaydı da bunu bedavaya getirseydim(3000 liralık aletti yav üstüne neler alırdım laptopu hor kullanmak lazımmış biraz)

hem yazdığın özellikler hp'den başka hangi laptopta var onu söylesen bi

• quote:

quote:

quote:

valla pişman değiliz ama i7 aradaki farka değiyorsa 3020et almak isterdim gerçi çalıştırmadığı oyun yok i7 olsa neolacak i9 çıkıyor onu bekleriz artık

hp'ye de laf atmayı bırakın sorun çıkarsa değişim ya da para iadesi yapmıyorlarmı keşke benim eski hp'm de bozulsaydı da bunu bedavaya getirseydim(3000 liralık aletti yav üstüne neler alırdım laptopu hor kullanmak lazımmış biraz)

hem yazdığın özellikler hp'den başka hangi laptopta var onu söylesen bi

Alıntıları Göster
    bu alete fu fiyat değermi arkadaşlar ? 2133 alcaktım ama şimdi kafam karıştı malum bulunmuyorda2133 ne dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenque

bu alete fu fiyat değermi arkadaşlar ? 2133 alcaktım ama şimdi kafam karıştı malum bulunmuyorda2133 ne dersiniz ?

Alıntıları Göster
    ben bugün bimeksten HP Pavilion DV7-2210ET (VT324EA) siparişi verdim sadece işlemcisi t6600 artık ileride işlemciyi değiştiririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

ben bugün bimeksten HP Pavilion DV7-2210ET (VT324EA) siparişi verdim sadece işlemcisi t6600 artık ileride işlemciyi değiştiririz.

Alıntıları Göster
    DV7-3020ET bimekste 2 gün önce 12 taksitli fiyatı 3.000 lerde geziyordu bugun 2,545 peşin fiyatı 2,413 tl
  • quote:

DV7-3020ET bimekste 2 gün önce 12 taksitli fiyatı 3.000 lerde geziyordu bugun 2,545 peşin fiyatı 2,413 tl

Alıntıları Göster
    cidden bende anlamadım fiyat düşmüş
  • quote:

Alıntıları Göster
    bugün kampanya var sadece 1günlük... bugün aldınız aldınız yoksa puff :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    bu hafta içindi fiyat buralarda olursa iyi olur benim için
  • quote:

bu hafta içindi fiyat buralarda olursa iyi olur benim için

Alıntıları Göster
    Bu bilgisayar Vaio FW 5ZTFH'tan iyi midir ?

Yada ASUS G60160DV ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impressive -- 1 Aralık 2009; 0:21:09 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.