Şimdi Ara

HP Pavilion DV7-3020ET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
2
Favori
26.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wings35
    ben bugün bimeksten HP Pavilion DV7-2210ET (VT324EA) siparişi verdim sadece işlemcisi t6600 artık ileride işlemciyi değiştiririz.

hocam testleri bekliyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wings35
    ben bugün bimeksten HP Pavilion DV7-2210ET (VT324EA) siparişi verdim sadece işlemcisi t6600 artık ileride işlemciyi değiştiririz.

hocam testleri bekliyoruz

ürün elime ulaşır ulaşmaz ne kadar test varsa yayınlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wings35 -- 1 Aralık 2009; 18:23:06 >
  • fiyat ne alemde bir fikri olan ? bimexde hala 2500 civarında gözüküyor eğer sitede bir yanlışlık yoksa bu fiyat ne zamana kadar sürücek ?
  • Bunlardan birini seçemedim :( Hangisi olsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

artık dv7-2133 geleceğini sanmıyorum core2 işlemciler yerini corei7'ye bırakıyor dvt-3020 eksen bilgisayarda daha uygun fiyatı oraya bakın derim

peki bu bilgisayar 4 çekirdeklimi?

core i7 işlemcisi 4 çekirdektir ve 2003-2004 yılında kullanılan P4'lerdeki HT (hyper threading) Teknolojisi kullanılmıştır. Böylece işlemci 8 çekirdek olarka algılanmaktadır.

Sonuç olarak, işlemci gerçekte 4 çekirdek ama bilgisayar 8 çekirdek olarak görmekte.

http://www.intel.com/technology/platform-technology/hyper-threading/index.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyonat

fiyat ne alemde bir fikri olan ? bimexde hala 2500 civarında gözüküyor eğer sitede bir yanlışlık yoksa bu fiyat ne zamana kadar sürücek ?

Bu kampanya 7 Aralık 2009 tarihine kadar geçerlidir diye bir yazı var sitede acaba bu bilgisayar içinde mi geçerli.... birde acaba DV7-3020ET alan yok mu?
  • ürün değişiminde bana bu ürünü önerdiler bende kabul ettim. ürün elime ulaştığında sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım.

saygılar.
  • quote:

quote:

fiyat ne alemde bir fikri olan ? bimexde hala 2500 civarında gözüküyor eğer sitede bir yanlışlık yoksa bu fiyat ne zamana kadar sürücek ?

Bu kampanya 7 Aralık 2009 tarihine kadar geçerlidir diye bir yazı var sitede acaba bu bilgisayar içinde mi geçerli.... birde acaba DV7-3020ET alan yok mu?

gittim bimeks'e sorudm , sadece internetten alımda o fiyat geçerliymiş , sayfada web diye bişey yazıo ordan sanırsam, bu arada 2887 milyona bimeksde ürün çok para ya

edit/ not: ha bide bu ürünü alınca , bimeks den 240 tl lik çek kazanıyomuşuz bimeks de harcama üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenque -- 3 Aralık 2009; 19:52:09 >

• quote:

quote:

quote:

gittim bimeks'e sorudm , sadece internetten alımda o fiyat geçerliymiş , sayfada web diye bişey yazıo ordan sanırsam, bu arada 2887 milyona bimeksde ürün çok para ya

Web üzerinden 2561 TL ve kampanya süresi belirtilmemiş ama kampanya stoklarla sınırlı demişler
    Bence fiyatına göre çok iyi bir ürün(ekran kartı hariç)
    Core i7 işlemci,4 GB DDR3 ram,500 GB 7200 rpm HDD,1 GB GT230M DDR3(her ne kadar HD4650'den kötü olsa da idare eder),17.3"HD LED ekran,Blu-ray sürücü,subwooferlı Altec Lansing Hoparlörler,8 hücreli batarya

• aslanemre58 sence bu fiyata bu alet değermi ?,
    2133 alcam diye aylardır para biriktiriyodum kalmamış stoklarda , 2133 den daha iyi diyebiliriz dimi bu alet için ?
    bide ben bu aleti alırsam eğer yaklaşık 4 yıl değiştirmemeyi düşünüyorum pişman olurmuyum o süre içerisinde?
    şimdiden teşekkürler..
    bu arada bu aleti almaktaki amaçım , film izlemek, çok olmasada oyun oynamak , photoshop , c++ ve bazı iyi işlemci gerektiren programları kullanmak olucak..

edit/imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenque -- 3 Aralık 2009; 20:16:35 >
  • Fazlasıyla yeter.
    Ürün zaten 4 çekirdekli ve en güçlü 4.mobil işlemci
    Ekran kartı diğer DV7'lerde bulunan HD4650'den kötü bir kart olsada güzel bir overclockla HD4650 rahatça geçilebilir
    Multimedya olarak çok zengin bir bilgisayar
  • quote:

quote:

quote:

edit/ not: ha bide bu ürünü alınca , bimeks den 240 tl lik çek kazanıyomuşuz bimeks de harcama üzere

çok saçma bir uygulama netten alınca niye ucuz oluyorda elden alınca pahalı oluyor?

• bende hiç anlamış değilim açıkcası
  • bugün bimekste bu ürünü ve 2133etyi gördüm. Aslında biraz ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi bi tercih olur? dv7-3020nin ekran kartı kafamı karıştırıyor açıkçası.
  • hp yi boz parasını geri al diyenlere bişey söyliycem.Bozunca direk sana parasını mı veriyolar sanıyosun ben para iadesi bekliyorum 4.5 aydır servis sorunlarıyla uğraşıyorum.İnan bu kadar zahmet o paraya değmez.Keşke laptopum bozulmasaydı da bu kadar uğraşmasaydım.Az bişe zengin olsam çarpacam o parayı hp nin suratına al istemiyorum diye ama mecburen peşinde koşuyorum.Evde 2 tane hp pavilion dv5 serisinden laptop vardı 2 si de 8-9 ayda bozuldu.Hiç de hor kullanmadık.Çok titizdik laptop konusunda az bişe toz oldumu silerdim ama bozuldu işte hp nin bitmek bilmeyen ısınma sorunu yüzünden laptoplar yanıyor.2 laptopun da bi yeri yanmış benimkinin anakart yanmış abimininkinin harddisk yanmış.Bozulmayan laptop olarak toshiba gördüm yakın çevremde.Arkadaş çok hor kullanyıor laptopu ekran kısmından tutup kaldırıyo bi kere yere bile düşürdü ekran çerçevesi açıldı ve hala tık demedi calısıyor.Görsen sanki laptopa inşaat çıkmış gibi çizik yarıklarla dolu ama en ufak bi sorunu yok.Haftalarca açık bırakıyor torrentten dosya filan indiriyo hala yanmadı yani.Hp alacaklara tavsiye etmiyorum sırf ısınma sorunu ve müşteri hizmetlerinin ilgisizligi yüzünden sürekli oyalıyolar.Hp alacaklar bir de soğutucu almalı bence.Belki ben de hp alıcam mecburiyetten ama sogutucu şart

• quote:

Orijinalden alıntı: araw

bugün bimekste bu ürünü ve 2133etyi gördüm. Aslında biraz ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi bi tercih olur? dv7-3020nin ekran kartı kafamı karıştırıyor açıkçası.

2133 arayıp bulamadığım dv7-2133et mi yoksa? hangi mağzada ve kaç liraydı?
  • electroworld mağazlarında 3020ET'yi 2600 lira civarında bulabilirsiniz diye hatırlıyorum.
  • quote:

quote:

bugün bimekste bu ürünü ve 2133etyi gördüm. Aslında biraz ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi bi tercih olur? dv7-3020nin ekran kartı kafamı karıştırıyor açıkçası.

2133 arayıp bulamadığım dv7-2133et mi yoksa? hangi mağzada ve kaç liraydı?

ne yazık ki fiyatını tam hatırlayamıyorum ama istanbulda metrocity bimeks mağazasındaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

hp yi boz parasını geri al diyenlere bişey söyliycem.Bozunca direk sana parasını mı veriyolar sanıyosun ben para iadesi bekliyorum 4.5 aydır servis sorunlarıyla uğraşıyorum.İnan bu kadar zahmet o paraya değmez.Keşke laptopum bozulmasaydı da bu kadar uğraşmasaydım.Az bişe zengin olsam çarpacam o parayı hp nin suratına al istemiyorum diye ama mecburen peşinde koşuyorum.Evde 2 tane hp pavilion dv5 serisinden laptop vardı 2 si de 8-9 ayda bozuldu.Hiç de hor kullanmadık.Çok titizdik laptop konusunda az bişe toz oldumu silerdim ama bozuldu işte hp nin bitmek bilmeyen ısınma sorunu yüzünden laptoplar yanıyor.2 laptopun da bi yeri yanmış benimkinin anakart yanmış abimininkinin harddisk yanmış.Bozulmayan laptop olarak toshiba gördüm yakın çevremde.Arkadaş çok hor kullanyıor laptopu ekran kısmından tutup kaldırıyo bi kere yere bile düşürdü ekran çerçevesi açıldı ve hala tık demedi calısıyor.Görsen sanki laptopa inşaat çıkmış gibi çizik yarıklarla dolu ama en ufak bi sorunu yok.Haftalarca açık bırakıyor torrentten dosya filan indiriyo hala yanmadı yani.Hp alacaklara tavsiye etmiyorum sırf ısınma sorunu ve müşteri hizmetlerinin ilgisizligi yüzünden sürekli oyalıyolar.Hp alacaklar bir de soğutucu almalı bence.Belki ben de hp alıcam mecburiyetten ama sogutucu şart

o süreci bilemem benim öyle bir durumum olmadı ama ısınıyor denen dv serisinde bile dediğin gibi saatlerce açık kalıp torrentten film indirdim 2.5 sene oldu tık demedi e neyapalım şimdi seninki yandı diye tüm hp'lere çamur mu atalım

ayrıca yeni seri hp'ler ısınmıyor ısınıyor diyenin alnını karışlarım

• quote:

arkadaşlar bu yardımı sizden bekliyorum acaba dv7-2133 mü yoksa dv7-3020 mi alayım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.