Şimdi Ara

HP Pavilion DV7-3020ET (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
2
Favori
26.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wings35

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy60

bu arada C yi nasıl 2 ye böleriz?

ben Paragon Partition Manager™ 2010 Free Edition ile böldüm ücretsiz sürümünü sitesinden indirebilirsin. win7 64bit uyumu var.
    benim hp laptopta 320gb hdd vardı bu prog. ile sorunsuz böldüm.

teşekkürler.
  • Selam arkadaşlar sonunda muradıma erdim bugun aldım ürünü,çok şık bir ürün yön tuşları dışında herşeyini fazlasıyla beyendim şimdilik, ilk defa laptop ve win7 kullanan biri olarak tawsiyelerinizi bekliyorum ve birkaç sorum war;
    - satış temsilcisi şarj konusunda birşeyler söyledi fakat acemi olduğum için anlayamadım 12 saat şarj edin gibi bişey söyledi, bende bi arkadaşa sordum pili çıkarmamı ve şarja takmamı söyledi , gece ise pili takıp 12 saat şarja bırakmamı söyledi ,bu yazdıklarım doğrumudur?
    - ürünü aldıktan sonra ilk 15 gün içinde sigorta için biyere kaydettirmemiz gerekiyomuş o adrese yazarsanız sevinirim
    - son sorum ise bu pil olayını ben anlamadım arkadaşlar; gün içerisinde ewdeyken pile takılımı kullanmam gerekiyor yoksa sadece dışardaykenmi pili yanıma almalıyım?
    şimdilik sorularım bu kadar pek bi bilgim olmadığı saçmalamış olabilirim kusura bakmayın cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyonat

Selam arkadaşlar sonunda muradıma erdim bugun aldım ürünü,çok şık bir ürün yön tuşları dışında herşeyini fazlasıyla beyendim şimdilik, ilk defa laptop ve win7 kullanan biri olarak tawsiyelerinizi bekliyorum ve birkaç sorum war;
    - satış temsilcisi şarj konusunda birşeyler söyledi fakat acemi olduğum için anlayamadım 12 saat şarj edin gibi bişey söyledi, bende bi arkadaşa sordum pili çıkarmamı ve şarja takmamı söyledi , gece ise pili takıp 12 saat şarja bırakmamı söyledi ,bu yazdıklarım doğrumudur?
    - ürünü aldıktan sonra ilk 15 gün içinde sigorta için biyere kaydettirmemiz gerekiyomuş o adrese yazarsanız sevinirim
    - son sorum ise bu pil olayını ben anlamadım arkadaşlar; gün içerisinde ewdeyken pile takılımı kullanmam gerekiyor yoksa sadece dışardaykenmi pili yanıma almalıyım?
    şimdilik sorularım bu kadar pek bi bilgim olmadığı saçmalamış olabilirim kusura bakmayın cevaplar için şimdiden teşekkürler...

açıkçası ben sadece gece şarjda bıraktım.
    sigorta için; http://h40072.www4.hp.com/kampanya/sigorta/index.html
    pili çıkarıp kullanmak çok sağlıklı değil diye biliyorum ama tabi bu konuda benden daha bilgili arkadaşlar vardır elbet.

• alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun...
    acaba resim ekleyebilirmisiniz? her acıdan
  • bnde dv6t quad edition war i7 li acaba bu gt 230m mxm kaçtır bilginiz war mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun...
    acaba resim ekleyebilirmisiniz? her acıdan

pek iyi bir fotoğrafçı değilim ama.. :)
     HP Pavilion DV7-3020ET HP Pavilion DV7-3020ET HP Pavilion DV7-3020ET
     HP Pavilion DV7-3020ET HP Pavilion DV7-3020ET

Telefonun kamerası biraz kötü olduğu için resimler net olmayabilir.

• resimler için çok teşekkür ederim.
  • quote:

resimler için çok teşekkür ederim.

Tolga hâlâ almadın mı
    Bence çok iyi fiyat olarak
    Bu fiyata blu-ray'li,17"ekranlı ve i7 işlemcili zor bulursun
    Tek eksisi ekran kartı(Bana göre)
  • quote:

rica ederim. Cihazla ilgili başka herhangi bir isteğiniz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Tolga hâlâ almadın mı

katılıyorum eğer ki ekran kartını çok önemsemiyorsanız kesinlikle memnun kalacağınız bir cihaz. Ayrıca ekran kartı çok da kötü değil tabi oynamak istediğiniz oyunlara göre değişir.

• quote:

quote:

Tolga hâlâ almadın mı

pazartesi Allah izin verirse siparişi vereceğim.
  • quote:

quote:

quote:

Tolga hâlâ almadın mı

pazartesi Allah izin verirse siparişi vereceğim.

Şimdiden hayırlı olsun diyelim

• ya siz bu gt 230m i çok küçümsediniz. söleym size madem hd 4650 bu kadar iyi kapıştırın 3dmark ta ayrıca ben çok merak ediyorum ati aşırı ısınıo fakat bu gt 230m de 40 nm teknolojisi + phsyx + cuda + atilere göre daha çok güncellenmiş olan yazılım desteği + çoğu oyunun sponsorluğunu nvidia yapar + overclock kapasitesi atilere göre daha yüksektir. şu an ben o gt 230 m de 625 800 1375 değerlerle çatır çatır oynuyorum 3d mark ta 7800 puan aldm bence gt230 m gayet güzel bir kart

• arkadaşlar directX güncellemesinden sonra olusan performasn bilgileri

HP Pavilion DV7-3020ET
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy60

arkadaşlar directX güncellemesinden sonra olusan performasn bilgileri

HP Pavilion DV7-3020ET

çok tşk ederm puanlar için
  •  HP Pavilion DV7-3020ET

625 900 1525 li değerlerde şu an stabil şeklde rhatlıkla oynanabiliyor

bnce 8135 3d mark puanı da süper oldu
  • hocam sonuçlar güzel ama overclock işine pek girme derim eski laptop u öle yaktım zaten:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.Jackson -- 13 Aralık 2009; 14:03:29 >
  • crysıs fps verebılırmısın nereden kaça aldın
  • hocam fps göstermek için bi program vs war mı
  • dolu var fraps diye ınternetde arayabılırsın ayrıca crysısde gpu benchmark var
    fraps programını açıp oyunu açınca sol ustde fps cıkar ayrıca sormak ıstedığım akıcı oynanıyormu crysıs bazı sıtelerde bu kart 9600 m gt ye esdeğer gıbıde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.