Şimdi Ara

HP Pavilion DV7-3020ET (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
2
Favori
26.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam amerikadan gg adlı siteden bir arkadaş aracılığıyla aldım 1750tl ye. şimdi crysis yüklüorm ama bu kart 9600m gt ten üstün bi kart ayrıca hd 4650 de overclock kapasitesi olmayan çok ısınan phsyx cuda gibi teknolojileri olmayan bi kart.ilk bende hd 4650 die istiodm bir arkadaş nvidia da daha performans artı overrclock yapabilrsn dedi ama hiç pişman deilm gt 230 m bnce gayet süper bir kart
  • bekliyoruz ss leri
  • prnt screen yapıorm fakat siyah ekran çıkıo paintte anlamadm 1366 da medium da ama 30 45 fps arasında oynuo. hight ayarlarda 25 fps fln
  • fraps la almayı dene
  • hocam şu an laptop a format atıyorum ve crysis kurmayacağım malesef ama dediğim fps lerde geziodu yni hd 4650 den aşağı kalır yanı yok kmse takmasın + ları var phsyx cuda overclock tek oynadığım oyun pes le call of modern warfare 2
  • numlock tuşlarının altında bi yerden cızırtı sesi geliyo sürekli i normalimi bu durum ??
  • hdd sesi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyonat

numlock tuşlarının altında bi yerden cızırtı sesi geliyo sürekli i normalimi bu durum ??

o ses hdd den geliyor ama çok bariz gelmez. dikkatli dinlersen duyarsın.
  • evet çok bariz değil ama dikkat etmeyincede duyuluo , tv filan acıkken duyuyorum ara sıra
  • Bu laptopa bakmanizin nedeni nedir acaba? Gercekten cok daha guzel oldugunu dusundugum bir laptop var. Fiyati da daha uygun.

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1640-b87p43-xps1640-core2duo-p8700-2.53ghz-4096mb-320gb-1024mb-hd4670-16-dvdrw-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=41550

Kasasi super
    Ekrani mukemmel, 1080 cozunurluklu led ekran
    Ekran karti mukemmel, 1 GB ATI HD4670
    Islemcisi cok iyi, P8700 2.53 GHz
    4 GB DDR3 Ram var
    320 GB 7200rpm'lik HDD'si var (laptoplarin en buyuk eksisidir Hard Disk'in 5400 rpm olmasi, makina ne kadar hizli olursa olsun HDD'ye yazmayi ve HDD'den okumayi bekler sonucta)
    Aydinlatmali klavyesi var ki bence bir laptop icin bulunmaz hint kumasidir.

Suanda bir laptop alicak olsam kesinlikle baska makina dusunmezdim. Gidin bir gorun derim..

• 3020 nin işlemcisi + hardiski + bluray diski + 17inç ekranı ağır basıyo üstelik aradaki fark 150 tl, hani fark daha olsa tmm dicemde şuan için hp 2 adım önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Bu laptopa bakmanizin nedeni nedir acaba? Gercekten cok daha guzel oldugunu dusundugum bir laptop var. Fiyati da daha uygun.

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1640-b87p43-xps1640-core2duo-p8700-2.53ghz-4096mb-320gb-1024mb-hd4670-16-dvdrw-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=41550

Kasasi super
    Ekrani mukemmel, 1080 cozunurluklu led ekran
    Ekran karti mukemmel, 1 GB ATI HD4670
    Islemcisi cok iyi, P8700 2.53 GHz
    4 GB DDR3 Ram var
    320 GB 7200rpm'lik HDD'si var (laptoplarin en buyuk eksisidir Hard Disk'in 5400 rpm olmasi, makina ne kadar hizli olursa olsun HDD'ye yazmayi ve HDD'den okumayi bekler sonucta)
    Aydinlatmali klavyesi var ki bence bir laptop icin bulunmaz hint kumasidir.

Suanda bir laptop alicak olsam kesinlikle baska makina dusunmezdim. Gidin bir gorun derim..

ekran iyi de core2 işlemci yakın zamanda tarih olcak aynı fiyata niye bu alınsın ki

• biraz ss koyalim

3DMark06
     HP Pavilion DV7-3020ET

super pi 1M
     HP Pavilion DV7-3020ET

super pi 2M
     HP Pavilion DV7-3020ET

HDD tune
     HP Pavilion DV7-3020ET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.Jackson -- 15 Aralık 2009; 16:18:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyonat

3020 nin işlemcisi + hardiski + bluray diski + 17inç ekranı ağır basıyo üstelik aradaki fark 150 tl, hani fark daha olsa tmm dicemde şuan için hp 2 adım önde

Iclerinden sadece ekrani 17", ben cizimle tasarimla vs. ugrasiyorum derseniz anlarim,

onun disinda bluray ihtiyaci kisiden kisiye degisir tabi ama TR'de ne bluray gordum, ne de internet ortaminda varken bluray player'im olsa da ihtiyac duyarim.

Harddisk'in sadece boyutu buyuk diye mi oyle soylediniz? 7200 rpm'mi HP'nin harddisk'i de? Eger degilse kesinlikle Dell'in harddisk'i daha iyi olur. Ben laptopumun bilesenlerini secerken ayni paraya 320 GB 5400 rpm alabilecekken 160 GB 7200 rpm sectim yukaridaki mesajimda belirttigim nedenden oturu.

islemci konusuna da pek birsey soyleyemeyecegim, bende 2.26 GHz var, laptopu da kullanirim yani, bos bir kullanici degilim, son derece yeterli geliyor, kaldi ki bahsettigim makinanin islemcisi P8700 2.53 GHz.

Ben tabiki bunlari yazarken tamamen sahsi gorusum oldugu icin rahat bir sekilde yaziyorum. Kim ne isterse onu alir, isterse aynisindan 5 tane alir :) Umarim bu konuda benim yazdiklarim herhangi birinizi rahatsiz etmez. Senelerdir HP kullanicisiyim, suan da imzamda yazili laptopu kullaniyorum..

Laptopun cok buyugu bana makul gelmedigi icin de tabi benim icin bir eksi oluyor.

Neyse hayirlisi olsun, umarim dogru tercihi yaparsiniz (bu laptopu dusunen tum arkadaslar icin soyluyorum)

• üstad kendinde demişsin zaten " Ben tabiki bunlari yazarken tamamen sahsi gorusum oldugu icin rahat bir sekilde yaziyorum. Kim ne isterse onu alir, isterse aynisindan 5 tane alir :) Umarim bu konuda benim yazdiklarim herhangi birinizi rahatsiz etmez" kişiye göre en uygun neyse kişi onu alır bende kendimce yukarda 3020 nin senin önerdiğin ürüne oranla + gördüğüm yerlerini yazdım, başkasına 17" uymaz gider başka bişey alır olay bundan ibaret :)
  • Kesinlikle haklisiniz. Ben sadece Dell'in modellerine bakmazdim, ta ki yakinimda gorene kadar, alip inceleyince anladim basarili oldugunu. O yuzden bakmanizda fayda var manasinda soylemistim.
  • arkadaşlar dün ürünü almaya gittim bimekse sitesinde 2.443 TL yazıyor mağzada ise 2.737 TL arada 295 TL fark var böyle bir sacmalık olurmu?
  • Tolga bimeks'de bu ürün internet üzerinden alımda sadece 2443 , mağazadan alırsan o fiyata denk geliyo , sana tawsiyem ankara dışında warmı bilmiyorum ama elektroworldden alman , istanbuldaysanda eksen bilgisayar oralarda fiyat 2500 civarı .
  • zyonat sana taviseyim nişantaşı pazarından al, orda çok daha ucuz
  • arkadaşlar ürün 3 gün boyunca bimekslerde 2,444 TL
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.