Şimdi Ara

HP Pavilion g6-2277et Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elinizde HP Pavilion g6-2277et model bilgisayarın windows 7 uyumlu driverları varsa paylaşabilirmisiniz lütfen hp nin kendi sitesinde bile bulamadım aramadığım yer kalmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: garez05

arkadaşlar elinizde HP Pavilion g6-2277et model bilgisayarın windows 7 uyumlu driverları varsa paylaşabilirmisiniz lütfen hp nin kendi sitesinde bile bulamadım aramadığım yer kalmadı...

cpu z indir > mainboard sekmesine gel > manufacturer kısmında anakart markası, altında da modeli yazar.bu modeli bana söyle bir arayayım.ben gelmezsem sen ararsın.
  • indirdim marka ve modeli aşağıda

Hewlett-Packard
    model : 183E
  • quote:

Orijinalden alıntı: garez05

indirdim marka ve modeli aşağıda

Hewlett-Packard
    model : 183E

valla anakart özelliklerini bulamadım.bulabilseydim daha kolay olurdu sürücüler.anladığım kadarıyla w8 olarak çıkmış fabrikadan sen de w7 atmışsın.

şuraya bir bak derim:

link

bir de windows update denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bz9ai -- 18 Mart 2013; 20:41:37 >
  • şuan bilgisayarda hiçbir driver yüklü olmadığı için ethernet driverı falanda yok internete bağlanmıyor bilgisayar :S ayrıca win 8 den windows 7 ye format atmak içinde baya uğraştım yeni nesil bilgisayar yapımcıları çok dikdatör istediğimiz gibi kullanamıyoruz pc leri
  • Arkadaslar bende bu laptopu aldım fakat bır turlu wındows 7 kuramıyorum sebebı ıse format atma ekranında hdd ı gormuyor.2 farklı wındows denedım ıkısıde olmadı.Bunun sata ahcı drıverının nerede oldugunu bılen varsa yazsın lutfen
  • Dostum konuyu tekrara hortlatacam ama basit bir yöntemi var !
    Öncelikle sag tıklayıp uyumluluk sorun giderme diyorsun ordan windos eski sürümlerinde çalıştır diyoruz.
    Seçenekler çıkıyor en alttan bilmiyorum diyorsun ve programı başlat geliyor.
    Programı başlat diyoruz ve sayfayı kapatmıyoruz.
    Program başlatılıyor.Ardından kurulum bitene kadar kapatmıyoruz sayfamızı .
    Program kurulumu bitince sayfayı iptal diyerek kapatıyoruz.

Not:
    -Her driver da çalışmıyor ama %90 çalışıyor.
    -Önemli olan uyumluluk soruna bilmiyorumö diyerek windows tabanını kandırıp programın kurulması için sürüm ü bilmiyorum diyip driver kurulana dek kapatmamamak
    -Kesinlikle güncellemeyi açmamak :D Çünki güncelleme de driver lar win 8 görükütügü için sıkıntı çıkarabiliyor:D

İyi forumlar saygılar sevgiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    13 yıl önce açıldı
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion G6 2104ET
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.