Şimdi Ara

HP PAVILION G6 3F0 HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, benim laptopum düştü ve sol arka menteşesinde hafif zedelenme oldu. Ama asıl sıkıntı şu. Bilgisayarımı açtığım zaman. Şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. Biraz araştırma yapayım dedim bios ayarlarını sıfırladım yine olmadı. Hard diski görmüyor sanırım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Boot Device Not Found
    Hard Disk (3F0)
    F2 System Diagnostics

• Merhaba ,

Hdd i görmüyor gözüküyorsun. Cihazı açtıktan hemen sonra ESC tuşuna bas ve ardından F2 sonrasında hdd test e girmen gerekiyor.Testi başlatıp sonucu yazabilir misin ?

Sonucu paylaşabilir misin ?

Teşekkürler.
  • Geçmiş olsun harddiski görmüyor, inşallah hallolurda boot edebilirsin.
  • Darbeye bağalı olarak hardiskiniz zarar görmüş eğer bariz oalrak darbe gözükmüyorsa garantisi varsa garantiye gönderiniz sorunu garanti kapsamın da gidereceklerdir, Garantisi devam etmiyorsa ynei bir leptop diski alıp ya kendiniz yada güvendiğiniz bir servise götürerek değişim işlemini gerçekleştiriniz

iyi forumlar
  • Hard Disk Not Exist ( sarı renkli yazılmış )
    Press <ESC> To Continue
  • quote:

Orijinalden alıntı: meqtepli

Hard Disk Not Exist ( sarı renkli yazılmış )
    Press <ESC> To Continue

Merhaba ,

Cihazın hdd i görmüyor arka kapagında hdd in vidaları var çıkart tekrar tak düştüğünde hasar almış olabilir.
  • Evet onları denedim fakat yine olmadı. Servise göndereceğim aksi gibi bulundum il de bunu yapmıyorlar hp g6 serisi .. Verdiğin bilgi için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion G6 2104ET
    12 yıl önce açıldı
    Exper W258 HP Açılmıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bilginiz olsun düşmeye bağlı olarak hp g serisini garanti kapsamına almıyorlarmış . Call center ile görürmemde söyledikleri kargo ile adresten alınıp bakım onarım 206.00TL. , yakın iseniz elden teslim ettiğinizde 86.00 TL... Eğer parça değişmesi gerekiyosa yani varsayalım olmadı dediler ki hdd değişecek 206.00tl + HDD ücreti olarak ilave ediyorlar. Çok faiş fiyat değil mi arkadaşlar_?? Geçen sene yine bir arkadaşımın buna benzer bir durum sözkonusu olmuştu pc yine düşmüştü ve menteşeleri kırıldı içindeki ekrana bağlı olan teller de koptu arka kapağını falan kompile değiştirdiler . Ama onu ücretsiz olarak anlaşmalı kargo ile aldılar 10 gün içerisinde gönderdiler hiç ücrette almadılar. Tabi o Asus idi.. Sizce ne yapmalıyım fikri olan var mı?
  • Merhaba ,

Şuan cihazında ek bir sigorta yok ise düşmeye bağlı fiziksel bir problem olduğu için ücretsiz onarımı hiçbir firma sağlamaz.Hangi ilde oturuyorsunuz.İstanbulda iseniz onarım merkezine elden bıraktığınızda cihazınıza onarım yapılmasa bile ücret ödemezsiniz.Hdd sorunlu ise kontrol ederler ve bilgi verirler eğer garanti dışı ise sende kendin hdd alıp takıp kurabilirsin bu durumda.Diğer illerde 206TL kargo alınıyor ve hiçbir işlem yaptırmazsanız dahi 206tl ödemeniz gerekiyor.

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byfire -- 30 Nisan 2013; 11:48:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.