Şimdi Ara

HP Pavilion Gaming 15-CX0019NT Intel Core i5 8300H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım bu makinayı alıcam arkadaşlar bütçem anca yetiyor siz ne düşünüyorsunuz başıma iş açar mı bu bilgisayar? Programlama ve oyun için alacağım.

• Kardeşim o modelin ısınma sorunu çok diye biliyorum o fiyata gidip asus fx503 yada fx504 alabilirsin fx504 işlemci ekran kartı olarak aynı sadece ssd yok ama m2 girişli diye biliyorum 128 gb m2 ssd alırsın ilerde kendin dediğim modeller çift fanlı olduğundan ısınmada sorun yaşamazsın ben bu sene trendyoldan 4300 e fx503 aldım i5-7300hq 1050 ikilisiyle çalışıyor laptop kendim ssd taktım witcher 3 ile sabit 60 derece sıcaklıkta akıcı oynatıyordu hp tavsiye etmem expressimo diye bi arkadaş var kendiside açtığı konuda belirtmişti bu durumu attın laptop için etiketliyim bide o sölesin belki yanlış hatırlıyorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunset586 -- 17 Şubat 2019; 20:9:13 >
  • sunset586 S kullanıcısına yanıt
    Fx503 ve 504 evet serinler. Nesele sadece oyun ise asus oneririm serindir. Ama render icin bilemiyorum. Sinirlama var turboboostta. Sorun yasayan duydum ama memnun olan da var.
  • sunset586 S kullanıcısına yanıt
    Dostum daha önce Asus kullanıyordum zaten beni bezdirdi teknik servisi cihaza sürekli bozuk panel takıp gönderiyorlardı en sonunda dayanamadım para iadesi aldım daha da bulaşmam Asusa bütçem en fazla 4900 civarı olduğu için HP alacağım sanırım monster bana hitap etmiyor zaten pek o fiyat bandında da sadece HP kalıyor geriye birazda mecbur alacağım. Umarım HP ile sorun yaşamam
  • vchi19 V kullanıcısına yanıt
    Dostum bu pc den aldın mı? Ben de almak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.