Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
35
Favori
39.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ederim çok sağolun.

• Hugh Jackman kullanıcısına yanıt

Hocam cidden ayıp bu Hp nin yaptığı. 2020 yılındayız 6 bit panel nedir? Gerçekten rezil ötesi bir görüntü kalitesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

8NT modeline sahibim, evet 6 bit hocam. Ben renklerden çok görüş açısını kafaya takmıştım, o dönem 100 küsür dolara IPS vardı sanki. Daha sonra harici monitör aldım, cihazı kasa olarak kullanıyorum. Bence garantisinin bitmesini beklemeyin, uzun bir süredir çok nadir dahili ekrana bakmama rağmen oldukça rahatsız edici, masmavi görünüyor ekran  

işlemcisi AMD olanlar verdiğim linkteki driver ı kurup soldaki menuden Dahili Ekranlarım/ Ekran Rengi (Dahili ekran).. kısımına gidip. Renk sıcaklığı kontrolü yazan yerdeki kutucuğu işaretleyin yani tik işareti aktif olsun. Renkler düzelecektir.

https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-15-7-1

HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 28 Aralık 2020; 14:21:28 >

• DARKKNIGHT54 kullanıcısına yanıt

Bu sürücü çok eski değil mi sevgili hocam, ayrıca sorun panelden kaynaklı gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet biraz eski ama sorunsuz. Yenisini nezaman yüklesem bi kaç hafta sonra deaktif oluyordu bu kısım. Bunda hiç bir sorun yaşamadım mayısdan beri:) bu özelliği kapatınca ekran soluyor renler cansızlaşıyor. mavi filtre gibi.

eski bilgisayarım intel di böyle bişey yoktu. anlamsız gerçekten :)

hocam selam,

bu bilgileri nereden görebiliriz?
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Hp nin yardımcı programı var onu açıp oradan görün
  • prof_z P kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• ChiefOfficer kullanıcısına yanıt

HP Support Assistant->Battery->Check Your Battery->Show Advanced Information yolunu izleyebilirsiniz hocam.

• hp pavilion 15-ec1004nt modelli laptobu kullanıyorum. IPS ekran lakin ayarlardan baktım benimde ekran 6 bit.

• dilgesce D kullanıcısına yanıt
    Ips ekran bile 6 bit mi gercekten ? Hadi bizim paneller İps degil o yüzden 6 bit koymuşlar diye düşünüyordum. Ama İps panele bile 6 bit koydular ise yuh diyorum.
    Benim cidden uzun süre ekrana bakınca gözlerim yoruluyor.

• 8+4 gb ram kullananlar nasıl durumlar memnun mu? 8+8 ya da 16+4 yapmaya değer bir fark var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

8+4 gb ram kullananlar nasıl durumlar memnun mu? 8+8 ya da 16+4 yapmaya değer bir fark var mı?

4+4 kullanırken ac origins oyununda arada sırada (mesela 20 dk da bir) anlık takılma oluyordu. sonra 8+4 yaptım bu sorun kalmadı. PC'yi kasacak başka uygulama da kullanmıyorum. Yarın birgün ac valhalla falan alırsam muhtemelen 8+8 veya 16+4 yapmam gerekir diye düşünüyorum. O yüzden, eğer bütçem elverseydi 8+4 yerine direk 8+8 veya 16+4 yapardım. Benimkisi şimdilik günü kurtaran bir çözüm oldu.

• HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU

Hp pavilion dk1009nt modelini 6 aydır kullanıyorum bende pil durumu böyle.

• Bilgisayarın m2 ssdsinin maksimum desteklediği bir hız var mı nerden bakabilirim buna? 3500/1500'luk bi m2 alsam bilgisayar destekler mi?

Model:ec-0006nt

• jordekepp J kullanıcısına yanıt

Disklerde hızı anakart kısıtlamaz diye biliyorum hocam.

• Arkadaşlar merhabalar, geçenlerde HP Pavilion 15-EC0005NT AMD Ryzen 5 3550H GTX1050 modelini aldım. 8 gb rami var ama 2 gb'nı dahili ekran kartı yiyor zaten harici ekran kartı var bu kadar ram yemesi saçma değil mi arkadaşlar ? Birçok laptop firmasının biosunda bu durum değiştirilebiliyor. Yani 2gb yememesi için değişikliğe izin veriyor bios ama sağ olsun HP firması bunu bizden kısıtlıyor. Arkadaşlar bu durumu değiştirmek istiyorum zaten 8 gb ram var bana 6 sı kalıyor. Kardeşim de intel laptop var bir gram ram yemiyor. Yardımlarınızı bekliyorum saygılarla.

• hidensa H kullanıcısına yanıt

Ram yükseltme dışında bir şans yok hocam, ne yaparsanız yapın o 2GB dahili gpuya ayrılacaktır...

hocam bu çok saçma bir durum buradaki arkadaşlar amd yi öve öve göklere sığdıramıyorlar ama İntel bu işlemciye fark atar. Oyun oynayacağım ram düşüklüğü yüzünden istediğim kaliteyi alamayacağım . Yarın veya salı ürünü iade edeceğim sanırsam. Ayrıca fişe takınca bilgisayarın fanı süpürge gibi maşallah durmak bilmiyor çözümü ise güç seçeneklerinden işlemci performansını yüzde 99 çekerek hallettim saçmalığa bak. Kardeşim Monster notebook aldı yemin ediyorum ses sistemi dışında Monster bu seriye fark atar hem kasa hem sistem olarak . Monster da Conrol paneli var fan sesini sessize alıyorsun bir gram ses duymuyorsun işlemci sıcaklığıda normal. Koskocaman HPde bile bir control sistemi yok. Bios ayarları desen kısıtlı. Bir touchpadı var ben böyle kalitesiz bir touchpad görmedim ekranı açıyorsun menteşeden gacır gucur ses geliyor . Zaten Temmuzda Hp almıştım ürün bozuk gelmişti sıfırı ile değişti o da bozuk gelmişti sonra para iadesi yapmışlardı. Bir daha almayacağım dedim Amazonda indirim vardı salak gibi Kasım ayında yine Hp aldım.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.