Evet tabii ama F.10’u kuralı çok oldu hocam, başka bir şey tetikliyor bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU (23. sayfa)
-
-
hpye bildirdin mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır, daha önce hatalı BIOS güncellemesini bildirdiğimde kurulu os Windows 10 “Education” olduğu için destek vermemişlerdi
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 23 Aralık 2020; 16:28:20 > -
Arkadaşlar windows 10 sürüm 20H2 kullanıyorum tv ye hdmi ile bağlanınca ekranda yırtılma oluyordu sorunu donanımsal zannediyordum denemediğim kablo kalmadı bir haftadır.
Hp nin sitesinde şuan bu sürüm için nvidia driver ı yok haberiniz olsun.
https://www.windowsphoneinfo.com/threads/new-in-20h2-hdmi-screen-tearing-unwatchable.470926/
Hocam bende bu sorunu yaşadım,çözümü ise şöyle buldum adaptörün şarj kablosunun cihaza giren ucuna baktığınızda içinde iğne gibi bir kısmın tam ortada olduğunu görürsünüz bazen o uç tak çıkar yaparken yamulabiliyor.Eğer o uç yerine tam oturmazsa bu dediğiniz ilginç frekans limitlenmesi sorunu ortaya çıkıyor.Ben kendi tarafımda çözümü kenara doğru yamulmuş o ucu düzleştirip tekrar takarak çözdüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: DARKKNIGHT54
Arkadaşlar windows 10 sürüm 20H2 kullanıyorum tv ye hdmi ile bağlanınca ekranda yırtılma oluyordu sorunu donanımsal zannediyordum denemediğim kablo kalmadı bir haftadır.
Hp nin sitesinde şuan bu sürüm için nvidia driver ı yok haberiniz olsun.
https://www.windowsphoneinfo.com/threads/new-in-20h2-hdmi-screen-tearing-unwatchable.470926/Arkadaşlar sorun 20H2 güncellemesinden sonra sadece bazı kişilerde çıkıyormuş ve sadece google chrome da ortaya çıkıyor.
Chrome u kaldırıp yükledim düzeldi.
İki haftadır çözemedim bukadar basit bişeymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 20 Aralık 2020; 10:9:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar pil kapasitem 4550 mah ama neden bunun %78 i olan 3592 sini kullanıyorum. tamamını kullanabılır mıyım ? fikri olan söyleyebilir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof_z -- 23 Aralık 2020; 2:14:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: prof_z
arkadaşlar pil kapasitem 4550 mah ama neden bunun %78 i olan 3592 sini kullanıyorum. tamamını kullanabılır mıyım ? fikri olan söyleyebilir miİlgili kısım bende şöyle:
- Döngü sayısı: 161 / 1000
- Üretici: 333-AC-4B-A
- Pil Yaşı: 1 Yıl, 3 Ay
- Seri Numarası: ***** 08/22/2019
- Sıcaklık: 28 °C
- Tasarım Kapasitesi: 4550 mAh
- Tam Şarj Kapasitesi: 3791 mAh (83%)
- Kalan Kapasite: 3086 mAh
bu belki 32 gb diye satılan flash bellekler 28 gb çıkıyor ya, onun gibi birşey olabilir mi? Bir de bu döngü sayısı 1000 olunca ne olacak? neyin sayacı bu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi han83 -- 21 Aralık 2020; 22:58:17 > -
Bilemiyorum ki valla. Sende farklı bende farklı. Diğer arkadaşlarda bakabilir mi lütfen -
Bataryaların güç/kapasite kaybetmesi normal değil mi? Aylardır sadece prize takılı kullanım:
-
Benimki de aylardır sadece prizde kullanım. Sizinkinden daha fazla kapasite kaybetmiş o zaman. Evet zaman içinde kaybetmesi normal tabiki. Ama kıyaslama açısından yeni alınmış bir bilgisayarın verisi olsaydı elimizde daha iyi olurdu aslında. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hugh JackmanBataryaların güç/kapasite kaybetmesi normal değil mi? Aylardır sadece prize takılı kullanım:
demek ki neymiş, "prize takılı tutmak bataryayı öldürür" sözü şehir efsanesiymiş.
-
O sözün şehir efsanesi oldugunu çok çok daha öncelerden keşfetmiştim ben. Evdeysem ve masadaysam kesinlikle takarım şarja affetmem. Konforumdan taviz vereceksem neden aldım laptopu.. -
15 Ec 0014 nt bilgisayarım ihtiyaç fazlalığından satılıktır. İlgilenen olursa yazabilir. 6400 lira (g300 mause dahil) -
pcyi alalı 13 ay falan oldu normal mi bilmiyorum ama pcnin içinde gelen m2 ssd sağlığı %88'e düşmüş.şöyle bi test yaptım sanırım performans kaybı var.yeni m2 ssd almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı?
-
Arkadaşlar merhaba,
HP Pavilion 15-EC0014NT laptopum var. 512 gb ssd var üzerinde. SSD takviyesi yapabiliyor muyuz ? M2 mi yoksa normal SSD mi takılıyor ? Teşekkür ederim.
-
Boş slot var. Sata 2 girişli bir ssd veya mekanik hdd takabilirsin. Kendin arka kapagı acıp takabilirsin. Garantiyi bozmuyor -
Selam Arkadaşlar,
Bende de Ec0007nt modeli var. Son zamanlar da yeni keşfettiğim bir şey oldu. Laptopun ekran panelinin 6 bit olduğunu gördüm.
Sene 2020 ve böyle bir laptop da 6 bit panel kullanılması gereçekten rezil bir durum. 10 senelik eski Lenovo ve Acer laptoplarımı
kontrol ettiğimde onlar da bile 8 bit panel kullanılmış. Özellikle test görüntülerini yan yana hp ve 10 senelik lenovo laptopum ile kıyasladım.
Bizim Hp nin paneli gerçekten rezil bir durumda . Özellikle siyah ve gri lerde. Ayrıca renkler de çok soluk ve kalitesiz görünüyor.
Ayrıca bu hp laptopum ile donanımhaber de biraz uzun süre takılırsam gözlerim gerçekten rahatsız edecek seviyede kötü oluyor. Gözlerim yoruluyor.
Ama diger laptop da böyle bir sıkıntı olmuyor.
Sizlerden ricam Ayarlar - Sistem - Monitör ve en aşağı da gelişmiş görüntü ayarlarını açıp ekran panelinizin kaç bit olduğunu yazar mısınız?
Bütün seriler de mi 6 bit panel kullanıldı en azından bunu tespit ederiz. Gerçekten garantisi bitince ekranı IPS bir ekran ile değiştirmeyi düşünüyorum.
70-80 dolar civarında fiyatı var.
-
8NT modeline sahibim, evet 6 bit hocam. Ben renklerden çok görüş açısını kafaya takmıştım, o dönem 100 küsür dolara IPS vardı sanki. Daha sonra harici monitör aldım, cihazı kasa olarak kullanıyorum. Bence garantisinin bitmesini beklemeyin, uzun bir süredir çok nadir dahili ekrana bakmama rağmen oldukça rahatsız edici, masmavi görünüyor ekran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X