Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
35
Favori
39.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i5-10300h gtx 1650 versiyonunu kullanan var mı arkadaşlar?

• spyfox kullanıcısına yanıt

Diğer bilgisayarlara göre oldukça iyi bence kalitesi. Doğru tokluk hissi kişiden kişiye değişebilir. ama şiddeti çoğu laptoplardan iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

Diğer bilgisayarlara göre oldukça iyi bence kalitesi. Doğru tokluk hissi kişiden kişiye değişebilir. ama şiddeti çoğu laptoplardan iyi.

Eko ayarlarınızı paylaşabilir misiniz

• Merhabalar, Ben de HP pavilion gaming laptop dusunuyorum ama aklima takilan nokta ekranin baglanti menteselerinin kalitesi. Yurtdisi yorumlarinda ekran menteselerinin kirildigina dair baya sikayet var. Siz kullanicilarin tecrubeleri nasil. Intel ve ryzen farkli ekran tasariminda geliyor. Sizce hangi ekran baglantisi daha dayaniklidir, ya da siz hangisini kullaniyorsunuz? Asagiya 2 modeli de ekliyorum. Yorumlar icin tesekkurler.

HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU

• Graig74 G kullanıcısına yanıt

Yaklaşık bir yıldır AMD konfigürasyonunu kullanmaktayım, menteşelerle ilgili bir şikayetim yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Graig74

Merhabalar, Ben de HP pavilion gaming laptop dusunuyorum ama aklima takilan nokta ekranin baglanti menteselerinin kalitesi. Yurtdisi yorumlarinda ekran menteselerinin kirildigina dair baya sikayet var. Siz kullanicilarin tecrubeleri nasil. Intel ve ryzen farkli ekran tasariminda geliyor. Sizce hangi ekran baglantisi daha dayaniklidir, ya da siz hangisini kullaniyorsunuz? Asagiya 2 modeli de ekliyorum. Yorumlar icin tesekkurler.

nerdeyse 1 yıl oluyor en ufak sıkıntı yok menteşede. amd li model. menteşe o kadar sağlam hissi veriyor ki, daha önce asus laptopta yaşadığım menteşe sorununu bunda hiç yaşayacağımı sanmıyorum. tam kapalıyken tek elle açılabilecek kadar yumuşak, tam sınırda sertlik ayarı yani.bir tık daha sert olsaymış kapakla birlikte alt kısım da yukarı kalkarmış o derece ayarlamışlar.

meneşe için hayati öneri: asla kapağı sağ veya sol köşeden tutup kaldırmayın veya kapatmayın. Daima ortadan. Böylece bir sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle.

• Graig74 G kullanıcısına yanıt

Ben intel işlemci bulunduran kasayı kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ama ekranı açıp kapatırken daima ortadan tutmalısın, yoksa sıkıntı çıkabilir. Ve bana göre intel bulunduran kasayı almalısın.

Performans açısından belki amd daha güçlü olabilir orasını bilemem ama tasarım olarak intel li kasa çok daha güzel. Arkasındaki soğutma egzozu gerçekten çok güzel. Ama bunun menteşesinin çatlama ihtimali daha yüksek olabilir çünkü monitörü ekrana bağlayan yeri çok kısa yapmışlar amd li kasaya göre

• Arkadaşlar merhaba,

10bin TL bütçe ile hangi seriyi tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 15-dk1007nt modelini aldık ama Wi-Fi o kadar yavaş ki siteleri bile açamıyor. Driver ları da tam olarak kuramadım bu yüzden. HP sitesindeki Realtek Wi-Fi driver’ı indirdim fakat internette bir yere giremiyorum. Kaldırıp başka Wi-Fi driver ları kurmayı denedim onları PC görmedi bile. Hangi internet driver larını kurmalıyım? Yardım edin lütfen

• Taegarys kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yavaşlık nedeni arka planda Windows 10 güncellemelerini indirip kuruyordur

• https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-pavilion-gaming-15-ec0020nt-9et67ea_spp_762719

buradaki modelde 1660ti var mı gerçekten acaba ? koduna hp'nin sitesinden baktığımda entegre grafik kartı gözüküyor sadece

• Enthris kullanıcısına yanıt

Var tabii hocam.

• nightfrostt kullanıcısına yanıt

Alttaki 1660ti'lı model olabilir veyahut RTX 2060'lı OMEN.

• Bilgilendirme olsun diye yazıyorum , Hp Bc510-Nt (i5 9300H 512SSd 8gb ram GTX 1650) laptopum için 16gb timetec 2666mhz cL19 ram aldım N11 den makineye üzerindekiyle beraber(8+16) taktım şu an toplam 24 GB olarak gösteriyor.

https://www.n11.com/urun/timetec-76tt26nus1r8-16g-16-gb-ddr4-2666-mhz-cl19-notebook-ram-1601359?magaza=teknoraks&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.83.3

Kasayı daha önce sökmemiş olanlara tavsiyem vidaları söktüğünüz delikleri not alacak şekilde bir yere koyun lakin vida türleri farklı karışma ihtimali var.Tüm vidaları sökseniz dahi kasa açılmıyor çünkü kasa plastikleri birbirine geçmeli bu yüzden kredikartı , kimlik , ehliyet vb sert ince esnek plastik bir malzeme gerekiyor.Ama kullandığınız kartın kenarı yamulabilir ona göre çok değerli olmayan bir şey kullanmaya dikkat edin ve kenar boşluklarının bir yerini esneterek kartı aradan sokun ve aşağı yukarı hareket ettirerek açmaya çalışın.Ram 'i takmadan önce içindeki bataryanın soketini çıkarın.

Henüz 1 yıllık makinenin içini açmışken fanlarada hava tutup ince bir fırçayla tozunu alabilirsiniz , dilerseniz fanları sökebilirsiniz fakat ben garantiyi etkilermi bilemediğimden üzerinden temizledim.Dışarı hava çıkaran ince peteğin bir tarafı sabit değil oradan tutup hafif kaldırarak fan ve petek arasındaki boşuluğuda nazikçe temizleyebilirsiniz.

Bu laptopta memnun olmadığım tek şey ram bölgesinin ısınmasıydı , sizce ramlerin yerlerini değişsem faydalı olur mu ? yada fabrika orijinal 8gb ram i çıkarıp sadece aldığım 16 yı taksam acaba daha az ısınır mı o bölge emin değilim.Sizin fikriniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptorf -- 15 Kasım 2020; 11:49:41 >

• Trendyol'dan 20 Ekim'de sipariş ettiğim HP Pavilion Gaming Laptop - 15-dk1012NT 1u5t2ea marka ürünü 24 Ekim'de teslim aldım ancak sıfır ürünü açtım kurulum yapacakken fark ettim ki klavyede 5,6 tuş çalışmıyor. Hemen iadesini istedim. 26 Ekim'de gönderdim. 27 Ekim'de teslim aldılar. 1 hafta beklettikten sonra analize gönderiyoruz deyip bir 21 gün daha istediler. Bugün gelen cevap; analiz sonucu üründe arıza olmadığı yönünde. Ve geri iade edileceği.

Trendyol'la görüşüyorum ürünü alın teknik servisten arıza raporu alın bize gönderin diyor. Yahu bu benim işim değil ki, ürün arızalı. Şimdi ben bu ürünü geri geldiğinde çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için mecbur kutusunu açmak zorundayım. Çalışmazsa mecbur geri göndereceğim ama bıktım. Resmen kısır döngü. Ben ürünü seçerek hevesle aldım ama Trendyol burnumdan getirdi. Peki klavyesini nerede nasıl yaptıracağım ya da geri gönderip iadesini mi istemem lazım?
    Ürün geldi. Açtım. Sonuç: yine aynı. İşin ilginç yanı raporda arıza tespit edilemediği yazıyor. Halbuki işini yapan arkadaş sadece esc tuşuna basarak dahi klavyede sorun olduğunu çözecekti. Bu işi ya Arena Bilgisayar ya da HP çözecek. Aksi hali Tüketici Mahkemesinde çözülecek. Bugün hpye yolladım arıza tespiti ve raporu için.

• Touchpad'in sağını mı kast ediyorsunuz hocam?

• EwiLAwakenS E kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam.

• Hugh Jackman kullanıcısına yanıt

Evet touchpad in sağ tarafı.Özellikle yüke bindiğinde makine ve RAM kullanımı arttığında o bölge ısınıyor zaten oranın altındads RAM var.Olmazsa içindeki orijinal Rami çıkarıp denemeyi düşünüyorum birde.

• Ağır oyunlarda ısınma yaşıyordum biraz orası, büyük çoğunlukla da klavyenin sağ tarafı.

• merhaba. ben de 11.11 de amd 4600h gtx 1650ti 512gb ssd 8gbram ve 144hz ekranlı ec1019nt modelini 8.000tl ye aldım.

en son notebook'u 10 sene önce almış biri olarak cihazın fan açmıyor oluşu beni baya bir şaşırttı.internet tarayıcı-film izleme vs gibi işlerde cihaz kesinlikle fan açmıyor bu işlemcide. diğer işlemcili modellerde durum ne merak ediyorum.7nm ile üretilmiş gayet iyi bir işlemci çok inceleyemeden aldım ama gayet iyi tercih yapmışım tavsiye ederim.

herneyse sormak istediğim hp servisi nasıl acaba cihazda üç tane ufak problem var. garantiye göndermek istiyorum bunlardan dolayı. birincisi sol hoparlörde hafif cızırtı var. sesi verirken altta hafif gelen ve rahatsız eden bir cızırtı. ikincisi touchpade her dokunduğumda gelen tıkırtı sesi.sanki yerine oturmamış gibi touchpad. diğeri de space tuşuna hafif basıca algılamıyor oluşu. bu yazıyı yazarken bile boşluk bırakmadığı için defalarca kez geri dönüp düzelttim.

özetle garanti deneyimi olan arkadaşlardan yorum beklerim.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.