Gpn'den aldım hocam başka alternatif yoktu. Her satıcıyla ilgili internette kötü yorumlar var. Bende çekindim alırken ama şu an kargom yolda gelince iyi mi kötü mü göreceğiz artık. Şimdilik ürünü bekletme, geç gönderme gibi bir durum olmadı. |
HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU (20. sayfa)
-
-
Hocam gelince bilgilendirme yaparsanız sevinirim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hugh JackmanBen de arayıştaydım harici monitör alarak çözdüm hocam. IPS'lerde de ışık sızması var diyolla
Ozaman vazmı geçsem bu sevdadan. Çok hızlı sahnelerde de ghosting denen bir olay yapıyormuş galiba. Renk için akıcılığı bırakmayalım şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 21 Ekim 2020; 14:0:44 > -
Ben Samsung'un VA panelli bir modeline geçtim hocam. Bu panele alışınca HP'nin ekranı masmavi geliyor. Ki kullandığım dönemde de renk kalitesinden memnun değildim. Sürekli o monitörü kullanıyorsanız bence vazgeçmeyin arayıştan. Aynı kasayı kullanan IPS ekranlı modelin ekranını taktırırsınız. Bir ara sormuştum yetkili servis ücretini ödesek de yapmıyor bunu. Yedek parçacılardan alınıp yaptırılabilir.
-
Hp Bc510nt laptop için RAM almayı düşünüyorum.
Tavsiye edeceğiniz marka var mı ? Lexar markası nasıldır ? Yoksa Kingston mu almalı ?
Bu cihazda tek ram slotu mu oluyor çift mi bilen var mı ?
Lexar
Ld4as016g-r2666g 16gb 2666mhz Cl19 Ddr4 Notebook Ram Trendyol da 504.39 lira sizce alınır mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptorf -- 24 Ekim 2020; 14:51:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nedir son durum ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: raptorf
Hp Bc510nt laptop için RAM almayı düşünüyorum.
Tavsiye edeceğiniz marka var mı ? Lexar markası nasıldır ? Yoksa Kingston mu almalı ?
Bu cihazda tek ram slotu mu oluyor çift mi bilen var mı ?
Lexar
Ld4as016g-r2666g 16gb 2666mhz Cl19 Ddr4 Notebook Ram Trendyol da 504.39 lira sizce alınır mi ?lexar nasıldır bilmiyorum ama, 4+ 16 = 20 gb yapan kullanıcı vardı bu forumda. sıkıntı yaşamamıştı. 500 tl 16 gb için normal fiyat. iki aydır fiyat takibindeydim ben de. sonra ikinci el 200 tl ye 8 gb alıp geçtim. 16 gb gereksiz şimdilik benim için. mesela 200 +200 den 400 e 16 gb ram alıp, 100'er tl den de 4 gb olanları satarsanız 200 tl ye ram takviyesini tamamlamış olursunuz. 100e satmak için de biraz beklemek gerek o ayrı.
-
Benim makinede 8gb ram var (1tane) 16 daha alıp 24 yapmayı planlıyorum.İçindeki slot sayısını bilmiyorum eğerki tek slotsa zaten 8 i satarım.Sadece marka model konusunda emin olamadım.Lexar flashbellekten filan biliyorum ama ram e ilk defa duydum
-
Çift slot mevcut hocam.
-
Bilgisayar geleli 3 gün oluyor dostum. Çok fazla oyun oynamadım ama oyun performansı tatmin edici düzeyde olacak gibi. Genel kullanımda ofis işleri vb. işlemciden ötürü çok memnunum. Aynı bilgisayarı alan bazı arkadaşların ekran açılıp kapanırken menteşeden ses geliyor. Bende o problem yok. Sadece ufak bi ezik var kapakta tırnak ucu kadar onu da çok dert etmedim. Şimdilik memnunum. İlerleyen zamanda yine bilgilendirme yaparım.
-
Elektrik süpürgesi çekmiyor denemeyin boşuna Sökmeden zor sanırım.
-
Aylar önce denedim ama nafile. Orası çok ince bir parça kulak çöpüyle de temizlenmiyor. Korkuyorum fanı bozacak diye maalesef.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benimde aynı o kisim bide hoporlor kısmı çözüm bulamadim
Dıştan fan ve hoporlor kısmını temizlemenin pratik yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi
Hoparlör gerçekten çok sıkıntı, çözümü olan var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arka kapak açılmadan temizlenmez... Arka kapağı da vidaları söktükten sonra, kullanmadığınız bir banka kartını nazikçe kapak ile laptop kasasının arasına taktırıp yavaş yavaş açabilirsiniz ..Bu işlem biraz dikkat istiyor.. Kapağa zarar verme ihtimali var..
Kapağı açmak bunda garantiyi bozmuyor, açıp temizleyebilirsiniz. Zaten RAM takma vs. işlemlerini artık servis yapmıyor, kendiniz yapın diyorlar. 7 adet vida var, onları söküp plastik ince bir şeyle (plastik sökme aleti varsa daha iyi) çıkarıp temizleyebilirsiniz.
-
Pavilion serisinin hoparlörlerinden memnun olmayan var mi ? Yani tiz olarak iyi ses veriyor ama genel anlamda bir tokluk hissi yok. Kaç yıllık laptoplar bundan çok daha tok sesler veriyor. Eko ayarlari da yaptım kendimce ama tam tatmin etmiyor. Bang olufsen i duyunca epey beklentiye girmiştim
Fena değil ama bir 16" Macbook Pro değil hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X