Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
35
Favori
39.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Prize takılı ve altında soğutucu ile AC Origins performansı.

Odyssey'de daha yüksek FPS verir ubisoft grafikleri downgrade etmiş Odyssey'de.

HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU

• Merhabalar 0 freedos hp pavilion aldım kendim w10 kurdum. Güncellemeler direkt güncelleme merkezinden olur mu yoksa tek tek bulup güncellemem mi lazım ve mikrofonum çok az çalışıyor sesimi kaydetmeyi denedim bağırsam bile çok düşük seviyede ses çıkıyor nasıl çözebilirim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HP Pavilion Gaming 15-dk1008nt almayı düşünüyorum hz değeri kaçtır hiçbir yerde bulamadım

• 60hz

• quote:

Orijinalden alıntı: mhoniz

Merhabalar 0 freedos hp pavilion aldım kendim w10 kurdum. Güncellemeler direkt güncelleme merkezinden olur mu yoksa tek tek bulup güncellemem mi lazım ve mikrofonum çok az çalışıyor sesimi kaydetmeyi denedim bağırsam bile çok düşük seviyede ses çıkıyor nasıl çözebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi han83 -- 13 Ekim 2020; 22:31:24 >

• 7 yılı devirdiğim yol arkadaşımla artık yolları ayırmanın zamanının geldiğini düşündüğüm şu karanlık zamanlarda HP Pavilion Power 15-DK0021NT bana göz kırpmaya başladı. 1660 varmış ama -qmax serisiymiş. Ben en son bilgisayar aldığım vakit hp denildiği an ardımıza bakmadan koşup kaçardık ısınma probleminden ötürü. Bu konudaki arkadaşlara bakıyorum da tasarımdan mı kaynaklı artık nedir ısınma, kronik sorun görmüyorum. Oltamı attım artık bu bilgisayara kara cumaya mı denk gelir artık başka bir şeye bilmiyorum.

Fiyatı şu an 9k bandında, indirime girdiği an alayım diyorum var mı kullanan veya bu fiyatlara msi, asus vs bak diyen...

• han83 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyeceğim

• Mega Therion kullanıcısına yanıt

Bütçeyi biraz artırıp RTX'li Omen bakmak daha mantıklı gibi hocam.

• Merhabalar herkese cumartesi günü kısmet ise HP Pavilion 15-ec0001nq modelini satın alacağım 1050 ve Ryzen kombinasyonu olan model merak ettiğim bu model hali hazırda 256 gb ssd ile geliyor. Harddisk takabilmek için alan var mıdır? Tecrübesi olanlar bilgilendirir ise sevinirim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Bütçeyi biraz artırıp RTX'li Omen bakmak daha mantıklı gibi hocam.

Hocam inanır mısın ilk 4 binle başladım bütçeye. Sonra arkadaş dedi 4 bine artık çöp veriyorlar biraz üstüne koy, oyun oynayan adamsın koyduk 7-8-9 oldu bu bütçe arttırma işinin pek sonu yok gibi geliyor bana yaniHP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU  . Açıkçası ben zaten 10 a laptop almam şu an, kara cumadan biraz umudum var işte fiyat makul seviyeye indiği an hiç düşünmeden alayım diye şimdiden araştırmaya giriştim.

• Hugh Jackman kullanıcısına yanıt
    Dün gece amazon prime'da 12.000e i7 10750h+rtx2070 li omen vardı. O fiyat bandına çıkılabilirse gayet güzel bir seçenekti mesela

• Dragon Fighter kullanıcısına yanıt

merhabalar içinden çıkan ramler cl olarak kaçlar? 4+8 gb yapacağım da CL oranlarının aynı olması gerek diye biliyorum.

• mhoniz M kullanıcısına yanıt

En sağlıklısı hp den indirmeniz.

Windows bazı araçları kendi bulamıyor formattan sonra.

HP nin sitesinde yazılım ve sürücüler sekmesinde modelinizi ve windows 10 un hangi sürümünde olduğunuzu girerek. ( windows arama çubuğuna hakkında yazarak görebilirsiniz. )

Yalnız bir sürücüyü indirmeyi seçtikten sonra sayfa otomatik yenileniyor. Cihaz modeli seçili kalıyor fakat windows düz 10 a geri dönüyor. Ona dikkat edin

Benim her indirmede tekrar windows 10 2004 seçmem gerekti mesela.

Son olarak işlemciniz İntel değil amd ise;

renklerin doğru gözükmesi için AMD control center yükleyerek. Ekran ayarları sekmesinden. Renk sıcaklığı kontrolünü açmanız gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 14 Ekim 2020; 9:54:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mega Therion kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam ben EC-0008NT'i 4900e almıştım şimdi 8200 HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU 

Edit: Bunu yazdıktan sonra 8400 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugh Jackman -- 14 Ekim 2020; 10:49:41 >
  • Scofield1 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

Merhabalar herkese cumartesi günü kısmet ise HP Pavilion 15-ec0001nq modelini satın alacağım 1050 ve Ryzen kombinasyonu olan model merak ettiğim bu model hali hazırda 256 gb ssd ile geliyor. Harddisk takabilmek için alan var mıdır? Tecrübesi olanlar bilgilendirir ise sevinirim teşekkürler.

Bu modeli nerden buldun hocam ikinci el mi düşünüyorsun? ekran kartı 1050 ve 3 gb. oyunsever biriysen bir ay bekle efso cuma dan falan birşeyler denk getir derim şahsen. 1650li 4 gb grafik kartı iyidir. ram'lere gelince, baştan ram alma, laptopu aldıktan sonra cpu-z ile bakar ona göre takviye yaparsın.

• merhaba. müsait olan biri gta 5 i yüksek ayarlarda 1-1.5 saat oynayıp ısı ve fps değerlerini atabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: In Vino Veritas

merhaba. müsait olan biri gta 5 i yüksek ayarlarda 1-1.5 saat oynayıp ısı ve fps değerlerini atabilir mi?

Ben atarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARKKNIGHT54 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: In Vino Veritas

merhaba. müsait olan biri gta 5 i yüksek ayarlarda 1-1.5 saat oynayıp ısı ve fps değerlerini atabilir mi?

Prize takılı ve altında soğutucu var. Soğutucunun tam laptobun altında kendi ızgarasının altına gelen fanlar açık sadece. Buna dikkat edin.

Grafik ayarlarını tek tek kendim deneyerek optimize ettim. Grass neden medium derseniz Gta 5 te böyle bir sorun var 1080 ti lı bir omen var kardeşimde

ondada grass (otlar) medium un üzerine çıkarsa oyun kasıyor.

20 dk oynadım çünkü 2 saatte oynasam değişmiyor biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 15 Ekim 2020; 21:12:19 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.