< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU (19. sayfa)
-
-
Nedemek bişeydeğil seviyorum bilgisayarlar hakkında insanlara yardım etmeyi.
Eşe dosta format atıyorum zevkine.
Emekli amcaların bahçedeki çiçekleri sularken mutlu olması gibi naif bir keyif benimkide işte
-
quote:
Orijinalden alıntı: han83Bu modeli nerden buldun hocam ikinci el mi düşünüyorsun? ekran kartı 1050 ve 3 gb. oyunsever biriysen bir ay bekle efso cuma dan falan birşeyler denk getir derim şahsen. 1650li 4 gb grafik kartı iyidir. ram'lere gelince, baştan ram alma, laptopu aldıktan sonra cpu-z ile bakar ona göre takviye yaparsın.
Alıntıları GösterTürkiye'de değilim hocam yurtdışındayım. Bu ikili burada yaygın laptopum arızalandı o yüzden ihtiyacım var bir an önce. Aşırı oyun oynayan biri değilim nadiren sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba,
HP Pavilion Gaming 15-DK0006NT bilgisayar aldık.. Evde dersler ve oyunlarda kıllanmak için. Bana batarya performansı biraz zayıf gibi geldi. Sizce genel batarya ferformansı nasıl acaba bilgi verebilirmisiniz..
-
quote:
Orijinalden alıntı: karanfil63Merhaba,
HP Pavilion Gaming 15-DK0006NT bilgisayar aldık.. Evde dersler ve oyunlarda kıllanmak için. Bana batarya performansı biraz zayıf gibi geldi. Sizce genel batarya ferformansı nasıl acaba bilgi verebilirmisiniz..
Bendede benzeri var batarya performansı normal oyun bilgisayarı yerine geçiyor sonuçta batarya performansı iyi bilgisayar aranıyorsa u modelleri alınmalı. Güç tasaruffuna geçebilirsiniz. Veya parlaklığı kısarak biraz farkeder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bios 3.9.1 sürümü güncelleniyor şu an bi problem var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.. Oyun oynarken prizden kullanmak en iyisi herhalde.. Çünkü oyun oynarken pil 1 saat bile dayanmıyor. Ama normal kullanımda oyun oynanmazsa 2- 3 saat gider sanıyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanfil63 -- 16 Ekim 2020; 18:0:24 >
merhaba menteşe de sorun yaşayan var mı? menteşesi sağlam mı? almayı düşünüyorum. bi kaç yerde okuduğuma göre 1 yıl dolmadan menteşesi kopuyormuş. 15-dk serisinde öyle mi?
Merhaba, menteşe zayıf hissiyatı yok.
-
hissiyat yok derken tam olarak anlamadım?
Kullanırken bir zayıflık, hassaslık hissettirmiyor hocam ben de problem yaşamadım 11 aylık kullanımımda.
-
Ben de HP Gaming Pavilion 15-EC1019NT modelini aldım bugün. Amd ryzen 4600h işlemcili 144 hz ekran 1650ti var ekran kartı olarak. Ürün gelince izlenimleri paylaşırım. Var mı yol yakınken dön bu bilgisayar iş görmez diyen.
-
Çok iyi cihaz almışsınız. Hayırlı olsun güzel günlerde güle güle kullanın.
En fazla şunu söyleyebilirim 144 hz bu donanıma gereksiz. Ama sırf bu yüzden siparişinizi iptal etmeyin fazla mal göz çıkarmaz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 19 Ekim 2020; 20:20:55 >
Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Donanım çok iyi aslında ekran kartı hariç. O da şu an için işimi görür. Yakın fiyatlardaki çoğu bilgisayarda 144hz ekran yok bu da bu fiyatlar için iyi bir artı oldu benim için.
Ekranın ips olması çok iyi. Ama 144 hz sadece videolarda görebilirsiniz. Ama hangi video platformu o kalitede video yayımlıyorki ? Bu donanımda güncel oyunlarda o fps i yakalamanız malesef mümkün değil bunu belirtmek istedim. Bir beklentiye düşmeyin diye. Ama ips ekrana bende geçmek istiyorum. Uygun bir ekran bulabilen varsa link atsın arkadaşlar lütfen. Bizim laptoplar için 60 hz ips 1080p panel ilanı bulabilen varmı?
Ben değiştircem de. Bulunca yazarım nerden bulduğumu. Belki merak eden vardır benim gibi. Önceki cihazım kötü olmasına rağmen ekranı ips ti. Bunun donanımı iyi evet ama o görüntüyü arıyor gözüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 20 Ekim 2020; 0:11:18 >
Ben de arayıştaydım harici monitör alarak çözdüm hocam. IPS'lerde de ışık sızması var diyolla
-
Üzerinde tepinmezseniz sıkıntı olmaz
👏🏽
Hocam hangi satıcıdan aldınız ?
Bende bu laptopu almayı düşünüyorum ama gpn denen satıcıyla alakalı o kadar çok kötü yorum gördüm ki gözüm korktu alamadım başka satıcıda bulamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X